Ahojte , pridávam link na YouTube :
https://www.youtube.com/watch?v=ramrjR8pCZ0 . Myslite zmienky , že je reálne za 10 minút spáliť 200
Kalórií ? A odrazí sa to na váhe ? SAMOZREJME popri držaní zdravej stravy , žiadne sladkosti mastné vyprážané atd. Ďakujem za názory.
bezne sa uvadza aj 600kcal/hod pri riadnej fyzickej namahe.
no udajne su tieto cisla nadhodnotene, takze na 100% by som tomu neverila. a uz vobec nie za 10min.
udajne priemerny clovek denne spali 2000-2500kcal, u zien skor to mensie cislo. no z toho 70-80% robi bazalny metabolizmus, cize tak 500kcal robia bezne aktivity a tma musis ratat fakt vsetky aktivity - obliekanie, wc, sprchovanie, polievnaie kvetov, licenie, citanie, prechadnzanie sa po byte, odlozenie veci ... a myslim, ze by sa do toho dali zaratat aj narocnejsie,a le bezne aktivity, ako nakup ( tym ymslim na nakup peso ), praca, ked to rozlozime na kazdy den v tyzdni. a toto vsetko sa zmesti iba do 500kcal.
preto si nemyslim, ze takou fyzikou namahou by sa dalo spalit tak vela, to je extrem.
samozrejme spotreba energie zavisi od toho, aku ams vahu, lebo cim vyssii objem tela, tym viac spalujes.
@biba_18 ked do toho zaratas aj pracu, tak ani nie. a teda zavisi aj do hmotnosti a tiez od toho o aku pracu sa jedna, resp aj ako dlho trva.
mne KT vpocitavaju prijem kalorii okolo 1650kcal. pri chudnuti sa ma redukovat 300-500kcal, cize ked to vypriemerujem, tak 400kcal, co uz teda KT odpocitavaju.
cize to by znamenalo, ze moj vydaj za den je okolo 2150kcal. moj bazal je okolo 1450kcal, cize navyse tam mam 650kcal.
tymto hopsanim a brusakmi ktore su vo videu budes mat stastie ak spalis 80 kalorii ... je to len marketing alebo ma pokazene fit hodinky ... 200 kalorii spalis tak za 20-25 minut takehoto hopsaveho cvicenia
nie, nie je reálne spáliť 200 Kcal za 10 min. Iba ak by si bežala na Chopok tempom takým ako bežíš 100m po rovine. 🙂 Ale každé cvičenie sa na váhe odrazí. 🙂