Chudnutie chôdzou

rony156
15. dec 2023

Ahojte, je tu niekto kto schudol tým že veľa chodil ? Rozmylsam nad touto cestou (okrem iného samozjreme) tak by som chcela vedieť či to ma niekto odpozorované.
Ďakujem

ibatanecnica
15. dec 2023

rýchlochôdzou, hodina každý druhý deň, do kopca a z kopca

stanulienkat
15. dec 2023

Samozrejme, že sa to dá. Veľmi rezké tempo. Ak budeš chodiť na lezernu prechádzku, tak ti to veľmi nepomôže.

dianadd
15. dec 2023

chudne sa kalorickym deficitom, cize stravou. Cvicenie/pohyb je len doplnok (80% uspechu tvori strava) a sluzi hlavne na formovanie postavy. Sviznou chodzou (cize ak za hodinu prejdes cca 6km) spalis mozno 200/300kcal - zavisi kolko vazis, co je malicky vydaj.
Ale, kazdy pohyb je prospesny pre zdravie, hlavne srdce, chodza je pre cloveka najprirodzenejsi pohyb a nema skoro ziadne riziko urazu v porovnani s inymi aktivitami… takze bez ohladu na to ci ti tu niekto napise ze schudol popri tom ako zacal krokovat, urcite ti to neuskodi a prechadzka by mala byt bezny standard u ludi🙂

ibatanecnica
15. dec 2023

@dianadd už len to, ak človek zrazu začne chodiť na rýchlu chôdzu a zostane pri bežnom stravovaní, tak začne chudnúť, pretože pridal pohyb. Ja som jedla tak ako zvyčajne a chudla som, spevnila si postavu. Ale ja som sa nikdy neprejedala, nenapchávala sa sladkým, bežné stravovanie + pridala som pohyb a už to bol kalorický deficit keďže pred tým žiadny nebol.

chodec15
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
missviolet
15. dec 2023

áno, 40kg len chodzou a stravou z vysokej obezity do normalneho BMI

elenajezova
15. dec 2023

Áno, dá sa rýchlou chôdzou a úpravou stravy. Ja som tak dala dole za 5 meeiacov 13 kilogramov.

lenkine
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
mirka414
16. dec 2023

Bežiaci pas vo fitku zatiaľ dom neschudla moc viditeľne ,ale energie mám jednoznačne viacej

snowflakenel
16. dec 2023

Ano, da. Po porode zo 62 na 52. Jedla som upkne normalne,,lebo ak vy som duetovala, hbed by som mala migrenu