Ahojte! Chcela som sa opýtať ci ma niekto skúsenosť s chudnutím bez cvičenia, či sa to vôbec da a ako na to. Idem sa vydávať a chcela by som schudnúť na 55 kg. Za každú radu dakujem.
Pozri si stranku stobklub.cz tam si mozes zostavovat vhodne jedalnicky na chdnutie. Schudnut sa da samozrejme aj bez cvicenia, ked budes mat mensi prijem ako vydaj, pojde to dole ale nemozes ocakavat, ze budes mat krasne stihle pevne telo. To docielis jedine cvicenim. Ochabnute svalastvo je holt ochabnute svalstvo 😉
Ja budem mat 27 rokov. Keby som mohla tak isto cvičím ale nemozem vôbec cvičiť zo zdravotných dôvodov, tak preto som chcela vediet či sa to da aj bez cvičenia.
Pro vsetkom a pri chudnuti tiez plati, ze trpezlivost je dolezita. Nechci vysledok hned za tyzden.
Nastav si zivotospravu tak, aby to bolo pohodlne preteba, ale zaroven bola zdrava, pestra a ono to pride.
Pod pojmom cvicenie si kludne predstav dlhe prechadzky namiesto toho aby si sedela pri telke. Chod sa prejst okolo jazera ci do obchodu.
Ide leto, vyber bicykel, korcule. Aj pre ludi, ktori maju zdravotne problemy je vela cvikov, ktore robit mozu. Dolezite je co? Dolezite je najst motivaciu a chciet.
Drzim palce.
😎
No len pre mna je velmi tažké aj chodit lebo mam zapálenú chrbticu, bedrové kĺby, panvovu kosť a k tomu všetkému este aj prasknutú platničku. Budem rada ked ma dajú dokopy aby som si mohla na svadbe zatancovať 😉 ale ved vyskúšam nieco 😉
Prajem ti skore vyzdravenie. AK chodis na rehabilitacie, tak ti isto poradia tam.
Klasika so zlymi klbami je plavanie.
@kote120 záleží na tom, z akej váhy chudneš, dá sa samozrejme aj bez cvičenia, základom je strava,no ak by si chudla z veľkej váhy, telo ostane ochabnuté a koža ovisnutá, ak sa chudne prirýchlo, lebo sa nestíha prispôsobovať. Ale je to tiež u každého individuálne. Nemôžeš ani plávať?
@pan_dokonaly mas dokonaly nick 😀
Mam cca 63 kg a chcem na 55 kg a svadbu mam 28.5.2016. Tak dufam ze to dám 😉
Vsetko sa da. Strava aj pri cviceni tvori tak 60 %- 80% uspechu.
Ziadne sladkosti, chipsy, sladka voda a ono to POMALY pojde. Ale pojde a budes to mat bez jojo, kym opat nenaskocis na stary vlak.
Fakto vsak je, ze cvicenie pomaha.