Ahojte baby, dala som sa od dnes na taku vyzvu, chcem schudnut ale nie ze 2-3 kg ale rovno skor 20-30, chcem sa spýtať ci je tu niekto kto potrebuje tiez takto viacej schudnut, zatial mam v plane ze trva vyzva len 21 dni uvidime ci to vydrzim a potom sa bude pokracovat, ak tiez nevies ako zacat, napis mi a skusime to spolu, budeme sa motivovat, pravidla chudnutia myslim ze dost dobre ovládam tak skuste napisat. Potom vam napisem co mam ako v plane 🙂 tak ahojte
@adrianka7d ja by som sa pridala ,ale mne stačí 10 -15 kg
ja poprosím info 🙂 sla by som tiez do toho
aj ja by som chcela aspon 20kg schudnúť mám nadváhu
@adrianka7d ahoj, mne treba až 40 kíl a neviem sa nakopnúť.
Tak sa pridám, teda aspoň sa posnažím
@adrianka7d aj mne treba aspon 15 kg dole
@jana005
@primadona
@erika630
@ludinka
@annaanna baby velmi ma tesi vas zaujem , pozrime za aku chvíľu sa nas tolko naslo, pisala som vam kazdej tu istú postu. Tak kto ma zaujem odpiste pridam si vas na fb a vytvorim skupinku. Mozme sa tam spoznat, spolocne motivovat a zbavit sa konecne tych pneumatik 🤪
Mne tiež tak 10 až 15 kilogramov by stačilo...
@adrianka7d čawte žienky😊
Ja som dal dole od silvestra 18kg.
Poradím iba tak že snažim sa jesť 3-4 x denne. Nejjem pecivo, ( kalorie si cca stražim) semtam aj zhresím a ide to. Samozrejme kazdý druhy deň cvičim cca 30min a uplne kazdy den mam cez 10 000 krokov. Zaberá to🙂
Aj ja by som sa rada pridala, potrebujem dat dole 10-12kg 😉
@maxxim ahoj super, ja sa snazim od silvestra a akosi som stale zlyhavala kludne sa daj do tej mojej skupinky a mozes nas motivovat 🙂
@ivuska36 nech sa paci https://m.facebook.com/groups/4348689975158391/
@adrianka7d ok, dam...
Budeme sa motivovať spoločne😊
@maxxim ano teším sa 😉
@adrianka7d ja tiez takto chudnem s babami v skupine. Pomaham im s prijmom a davam tam videa, ktore cvicim s trenerkou. Tak ak by si chcela, mozes sa k nam pridat 🙂
@ninyart ok ďakujem pridam sa rada 🙂
Ahoj ja tiež potrebujem dať dole 25kg cvičím cca mesiac ale kg vôbec nejdú dole 🤔😂
@izabelka83 ahoj tak sa k nam pridaj skusime pomoct 🙂
Baby co ste sa pridali do skupiny prosim aj prispievajte, treba sa motivovat navzajom nie len sledovat skupinku 💪
@adrianka7d ja by som tiež chcela schudnúť 5 kg sa mi podarilo schudnúť od decembra, a 5kg by som chcela ešte schudnut😉
@misinka20tv ok kludne sa k nam pridaj, vyssie je link na skupinu, budem rada ked sa v skupine aj predtstavis a budes aj prispievat 😉
@adrianka7d aj ja sa chcem pridať. Chcela by som zhodit takých 15 kg 😐
@tinavierikova kludne sa pridaj a budem rada ked sa budes aj zapajat 🙂
ja