Chudnutie a strava popri nočných smenách

munu
16. mar 2011

caute.. potrebujem zhodit niekolko kil co najskor, kedze jar a leto sa blizia.. nemam velmi pevnu volu, aku som mavala kedysi, takze potrebujem sa k tomu dokopat, aby som nieco zacala so sebou robit.. od pondelka zacinam pracovat len na nocne smeny, takze doobedu budem spat, poobede ide manzel do prace a ja s malym a v noci pracovat.. no popritom by som potrebovala dodrziavat nejaky rezim, kedy mam jest, kedy by som zase nemala a podobne.. ako si to mam zosuladit popri nocnych? poradte mi ako na to.. diky

danulka2
23. mar 2011

ahoj, no taku radu by som potrebovala aj ja, lebo pred rokom som prestupila z 2-smennej na 3- smennu a hlavne v noci mi neskutocne chuti:( Nemam sice nadvahu, ale moja ,,normalna" hmotnost to uz nieje . Za polrok som pribrala 6kil :( Jedla som normalne ako cez den - ,,vifonky", oblozeny chlieb, keksiky...no proste v noci som bola najhladnejsia. Ale pred vianocami mi vaha ukazala ,,pravdu", tak sa snazim aspon v noci nejest take mnozstva /aj ked to nie vzdy ide ;) /teraz som zacala trochu cvicit /hlavne koli chrbtici/, ale kedy pojdu dole kila, to uvidim ;)

munu
autor
29. mar 2011

@danulka2 no ja som to uz poriesila tak, ze nejem nic sladke, po nocnej si chodievam zabehat do parku, mame ho tu hned len co vyjdem z bytu.. a potom pridem domov, vacsinou niesom hladna, tak idem rovno spat.. ked vstanem poobede, tak len zahanam hlad zeleninou alebo niecim neskodnym.. potom sa najem az pred robotou a do prace na jednu prestavku si vezmem tiez jedlo akoby to mal byt moj obed.. ale vsetko v zmensenych porciach.. a potom zase po praci to iste dookola.. zatial sa drzim, snad mi to vydrzi 😝 a tebe drzim palce tiez 🙂

dmonikad
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
meduuuza
10. nov 2013

skús môj blog , keď budeš mať čas a chuť su tam rady a recepty🙂 http://schudniajty.blogspot.sk/

gzzzl
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
jobmy
31. jan 2014

Ja mam jeden typ pozri sa na www.myprofitjob.webnode.sk a tam sa daj na sekciu chudnutie. Odporučam je to garantovane.