caute.. potrebujem zhodit niekolko kil co najskor, kedze jar a leto sa blizia.. nemam velmi pevnu volu, aku som mavala kedysi, takze potrebujem sa k tomu dokopat, aby som nieco zacala so sebou robit.. od pondelka zacinam pracovat len na nocne smeny, takze doobedu budem spat, poobede ide manzel do prace a ja s malym a v noci pracovat.. no popritom by som potrebovala dodrziavat nejaky rezim, kedy mam jest, kedy by som zase nemala a podobne.. ako si to mam zosuladit popri nocnych? poradte mi ako na to.. diky
@danulka2 no ja som to uz poriesila tak, ze nejem nic sladke, po nocnej si chodievam zabehat do parku, mame ho tu hned len co vyjdem z bytu.. a potom pridem domov, vacsinou niesom hladna, tak idem rovno spat.. ked vstanem poobede, tak len zahanam hlad zeleninou alebo niecim neskodnym.. potom sa najem az pred robotou a do prace na jednu prestavku si vezmem tiez jedlo akoby to mal byt moj obed.. ale vsetko v zmensenych porciach.. a potom zase po praci to iste dookola.. zatial sa drzim, snad mi to vydrzi 😝 a tebe drzim palce tiez 🙂
skús môj blog , keď budeš mať čas a chuť su tam rady a recepty🙂 http://schudniajty.blogspot.sk/
Ja mam jeden typ pozri sa na www.myprofitjob.webnode.sk a tam sa daj na sekciu chudnutie. Odporučam je to garantovane.
ahoj, no taku radu by som potrebovala aj ja, lebo pred rokom som prestupila z 2-smennej na 3- smennu a hlavne v noci mi neskutocne chuti:( Nemam sice nadvahu, ale moja ,,normalna" hmotnost to uz nieje . Za polrok som pribrala 6kil :( Jedla som normalne ako cez den - ,,vifonky", oblozeny chlieb, keksiky...no proste v noci som bola najhladnejsia. Ale pred vianocami mi vaha ukazala ,,pravdu", tak sa snazim aspon v noci nejest take mnozstva /aj ked to nie vzdy ide ;) /teraz som zacala trochu cvicit /hlavne koli chrbtici/, ale kedy pojdu dole kila, to uvidim ;)