Chudnutie a priberanie

1. dec 2024

Ahojte baby. Zaujímal by ma vás názor. Svojho času som mala aj cez 95 kíl. Zaťala som sa a posledné dva mesiace som zaradila pohyb, každý deň sa snažím ráno odcvicit fakt makačka síce “len” 20 minút ale spotena som potom ako pes . Snažím sa aspoň 5krat do týždňa ísť rýchlu chôdzu hodinu . Upravila som stravu . A po cca dvoch mesiacoch som už bola na 88kg. Tieto dva dni som sa však “spustila” , mala som aj víno , aj sladké, a žiaľ nemôžem ísť ani svoje hodinové prechádzky rýchlou chôdzou, ktoré mi podľa mňa veľmi pomohli, lebo syn je chorý a mám pocit, že mám všetko naspäť. Váha sa mi pokazila 😃 umrela takže sa nemôžem odvazit ale pocitovo cítim, že to mám naspäť. To naozaj keď chce byt človek “chudší”, už nikdy nemôže zhresit? Je to pre mňa demotivujúce. Dúfam že nevszniem nejak povrchne, ale už ma aj tie nohy dosť boleli a dobre mi padol teraz oddych, a nepôjdem ešte minimálne dva tri dni. 😭

monillia
1. dec 2024

Určite po dvoch dňoch zhresenia nemáš nazad 7kg ,na pribratie 1kg tuku potrebuješ byť v kalorickom nadbytku 7700kcal .Ked sa ti teraz nedá cvičiť, chodiť, skús striedmejsoe jesť, dbaj najmä na dostatok bielkovín tie zasytia, nebudeš mať potom chuť vyjedat blbosti

januska12323
1. dec 2024

Nie za pár dní nemôžeš všetko pribrať nazad, skôr budeš len zavodnena z toho čo si pojedla. Pekne si schudla neopúšťaj sa, teraz sa musíš venovať synovi potom sa vrátiš do starého režimu.

autor
1. dec 2024

@monillia

@januska12323

Ďakujem Vám dievčatá ste veľmi milé, ani neviete ako dobre padne takáto podpora, dokonca od cudzích žien, ktoré si nájdu čas a poradia cudzej. Ďakujem ešte raz dodali ste povzbudenie a radosť. Mužovi takéto ja ani nemôžem hovoriť, ten kývne rukou a možno ma ani nepočúva preňho kilo dve hore dole nepredstavuje žiaden problém keďže je celý život štíhly jak srnka 😀

januska12323
1. dec 2024

❤️

smutok20
1. dec 2024

Ahoj, nás krásny výsledok. Čo prosím Ťa cvičiš tých 20 minút a ako si upravila stravu? A držím palce, na 10000% to čo si pribrala naspäť nie je tuk, ale len voda 👍

barborachors
1. dec 2024

Hlavne stravu treba riešiť, pohybom neschudnes. Staci upratat chladničku a chodit vela pešo. A jedz male porcie, dopraj si aj sladké ale s mierou.

taktotedanie
1. dec 2024

Nie za dva dni nepriberies, da sa schudnut aj stravou bez pohybu
A ci sa spotis ci nie je jedno, s kaloriami to nema nic spolocne
A mozno z 20min urobit 30 a hned je vysledok iny, 10min to je nic

mabenn
1. dec 2024

vies ako chudnut - to si si dokazala...a teraz len potrebujes isty cas cele toto ustat, vydrzat, nepolavit, lebo telo ma tendenciu sa vracat do bodu, kde bolo...mne pomohlo dat si ciel a denne, ale naozaj ze denne sa rano povazit, aby som udrzala v povedomi, ze chudnem a makam...nejake ulavy sem tam nevadia, ale na chudnutie potrebujes mesiace trvaleho deficitu, hoci aj sem tam polavis...ide o celkovy cas a celkovy deficit a vytrvalost..odporucam zapisovat a sledovat vahu pravidelne, inak podvedome pustis volu (a nebyt frustrovana pri zavodneniach - menzes, po vine, atd)...alkohol ak sa da vypust uplne, lebo brani paleniu tukov

mabenn
1. dec 2024

este poradim, ak sa popri synovi nevies dostat von (mala som take obdobia tiez), pocvic si aspon doma nejake silove cviky...vsetko sa pocita aspon k udrzaniu

leidin
2. dec 2024

Ono to je s tym zhresenim asi ako ze ked za cely den zjes len jeden cukrik a ziadne ine kalorie…proste co ja poznam chudych ludi, kazdy kto ich vidi jest ich nekontroluje celych 24h a neviem preco su ohureni z nejakej jednej chalky proste.