Maminky poradze co robit,zajtra idem po 6 tyzdnoch na kontrolu koly stitnej zlaze.Beriem denne euthyrox 100 a mam dojem ze som po nom pribrala ci nejak divne sa nafukla,ake mate skusenost pri chudnuti a zaroven uzivani toho lieku?Ja side dietujem ale ani gram nejde dole a keby som mohla tak zjem chladnicku 😒
@jania023 Sme v tom dve. Ja tiež chudnem a ide to strašne pomaly. Vlasy si z toho trhám. ČO sa týka toho sladkého, treba ho prestať jesť aspoň na týždeň a potom už naň nebudeš mať chuť. A mne dosť pomohlo aj jeden prípravok ktorý udržuje stabilnú hladinu inzulínu, čo spôsobuje, že nemá nárazy žravosti. Viac info IP.
@luciannka83 no ja ani nemusim sladke ale vseobecne jedlo to ano,zajtra idem ku dokimu tak sa ho opytam co s tym robit,ake kazdopasdne mozes mi poslat IP
ja užívam Euthyrox 75 už asi 8 rokov a z vlastnej skúsenosti môžem povedať, že dovtedy som mala pri výške 160 cm váhu max. 54 kg, teraz stabilne okolo 65 kg. Tiež mám vždy pocit hladu,, že by som zjedla všetko čo vidím, skúšala som rôzne diéty, aj cvičenie, ale váha s drží stále na tomto bode. Tak držím palce, mne teraz kamoška posunula tú chudnúcu kávu, mám ju tretí deň, stratila som absolútne chuť do jedla, ale celý deň sa cítim slabá, trasú sa mi nohy, tak neviem či ju nevysadím.
@ellenie
mne zistili štítnu žľazu dva roky po prvom pôrode, máme to dedičné v rodine, prenáša sa to z matky na dcéru, tak budem dúfať, že tej mojej sa to snáď vyhne 🙂
úplne ťa chápem, ja keď pozerám fotky ako som vyzerala vtedy a teraz (nie je to zlé, ale ja vidím sama seba kriticky) tak mi je ťažko, vtedy som si kupovala oblečenie 36 a 38 a teraz 42, ale bojujem s tým 🙂))
@jania023 je to káva na chudnutie lishou slim coffee, musela som ju vysadiť, schudla som za 9 dní 3 kilá, ale hrozne ma po nej bolela hlava a cítila som sa hrozne slabá a ako v "beztiažovom" stave, dúfam, že tú životosprávu, ktorú som si nastavila budem aj dodržiavať a kilá pôjdu dole aj bez nej 😅
@jania023 ak z euthyroxu priberas, mas ho zle nadavkovany. Hormony na vyrovnanie funkcie stitnej zlazy maju byt nastavene tak, aby si pocas brania liekov praveze nebriberala, spravny liek a spravna davka naopak zabranuju zbytocnemu priberaniu - ak stitna bez nich pracuje napr. pomalsie, co je skutocnou pricinou priberania. Cize to ries s lekarkou.
@popolusska stary prispevok spred 6 rokoch ale ano mohol zato euthyrox zial
ja som brala l- thyrox počas tehotenstva až do dňa pôrodu. Poviem pravdu, že hneď po pôrode som mala váhu o 1 kg vyššiu, ako pred tehotenstvom. Potom som ho ešte brala 3 roky a váhu mám pri výške 167 cm 54-56 kg. Čiže skôr mám asi opačný problém. Odvtedy prešlo 15 rokov a váha je stále taká istá, a to nejem, ale že.....A o sladkostiach ani nehovorím.....