Mam s tym neskutocny problem. Musim zamesnat mysel a usta .. pri depke. Bude ok ak budem pojedat zeleninu? Ma nejaky vlyv na chudnutie ak budem stale nieco hryzkat? Myslim uhorku, papriku, paradajku....stale v kalorickych tabulkach. Len mi ide skor o to, ze ked telo bude stale dostavat nieco jest....
@zuzinka888 na tom sa už pracuje., Potrebujem prekryť ten čas, kým sa dám dokopy...
Tak jasné zelenina lepšia ako čipsy ale tráviacemu traktu neustále jedenie neprospieva.
Daj si zuvacku! Aj to pomaha ked potrebujes zamestnat usta.
Pripadne este lupat slnecnicove semiacka, alebo cucat tvrdy cukrik ci lizatko, ale tam pozor na cukor, pri semiackach na mnozstvo. Ja este aj rada hnede mandle, ktore si najprv osupem, a az potom zjem. Zabava zarucena.
Pomaha este aj mrazene ovocie (hrozno, cucoriedky,) len tak, po jednom zobkat ked su zamrznute.
No a samozrejme najlepsie je nesediet len tak, ale nieco robit, zamestnat ruky - to potom toho aj menej zjes.
@veselo_neveselo vďaka za rady! Skôr v robote, keď nemám nejak vela práce alebo mám robotu už zautomatizovanu...
otvor si FB alebo IG ak mas, a zamestnana mysel pocas nicnerobenia na dost dlhu zarucena, ani ta nenapadne jest 😀 😀
Chod na terapiu- vazne. Uhorky a paoriku budes pojedat len do vtedy kym budes v poho- akinahle tvoje emocie dostanu zabrat-( deti, manzel praca, susedia cokolvek vrats sa do starych kolaji.