Ahojte, hľadám tu niekoho kto by sa ku mne pridal na spoločné chudnutie aby sme sa podporovali pri zhadzovaní kíl. Pretože, "vo dvojici to ide lepšie"... od dnes som si dala 90dňovú diétu(zmena životného štýlu)... Predtým ako ma niekto ukameňuje ,že nestačí to 90 dní držať, tak to mu plne rozumiem, pretože je to to hlavne zmena životného štýlu. Pred dvoma rokmi som mala takúto stravu dlhšie (cca aj 9 mesiacov) a schudla som 18 kg. Takýto štýl stravovania mi nesmierne sedí, tak by som sa chcela k tomu opäť vrátim. Nakoľko som po pôrode 9m už nekojím, necítim sa vo svojom tele dobre, a je na čase s tým niečo spraviť a zhodiť 10 kg by bol ideal...Je tu niekto taký kto by sa ku mne pridal a mohli by sme sa ideálne cez viber podporovať (čo sme dnes jedli, typy, recepty, aký pohyb sme zvolili a pod.) ? Ale hľadám skutočne niekoho, kto naozaj chce a nie že po týždni to vzdá... Ideálne je začať hneĎ a nie od pondelka, od začiatku mesiaca a pod.
@simca35 aja by som sa. Pridala som 10 mesiaci po porode
Ja to drzim, striedavo. Kludne mi napis
@jajanka31
@vieruska34888
@aaadkaaa
kočky napísala som vám správu 🙂
Aj ja by som sa pridala. Kľudne mi napíš
@simca35 nechcem vám to tu kaziť dievčatá, ale čo tak namiesto nezmyselných diet skúsiť naozaj sa zdravo stravovať a dodržiavať to? diéty nie sú veľmi správny spôsob pri chudnutí - áno, schudnutie, ale po skončení diéty môže prísť jojo efekt a kilečká sa môžu vrátiť späť ako nič … samozrejme vám držím palce a hlavne vám želám pevnú vôľu, ale skúste si nájsť dlhodobejší a hlavne udržateľný a zdravý spôsob redukcie váhy, to pomôže najviac ☺️
@simca35 kludne mi napis