Dobrý večer som veľmi zúfalá 😭začnem tým že som veľmi pribrala ako som otehotnela. Ale od pôrodu je už skoro druhý rok a nedarí sa mi schudnúť som veľmi slabá ťažko sa mi dýcha . Veľmi ma bolia nohy . Ale najhoršie je že sa veľmi hanbím no sama sebe sa hnusim 😢. Budem mať 27 rokov , moja výška je 151cm ale váhu mám 95 kg je to veľa asi . Neviete mi poradiť nejaký čaj alebo niečo radu prípravok na chudnutie prosím 🙏🙏🙏
Skús tabletky Diterpex,zmenšujú chuť do jedla,možno ti to na začiatok aspoň trochu pomôže.
@katuskaveronika27 ano, pri tvojej malej výške je to naozaj veľká váha. Ak čakáš že nejaký čaj za teba schudne tak si na veeeelkom omyle, zbytočne prídeš o peniaze a priberies ešte viac. Toto sa nedá nijako oklamať len strava a zdvihnúť zadok hýbať sa. Máš malé dieťa, snaž sa preto...toto je dost vysoka nadváha.
Pridaj sa do skupiny Cesta k mojej premene, stiahni si kalorické tabuľky a v danej skupine si nastudujes všetko o ich používaní, prípadne baby aj poradia... Je to o strave, ja som začínala na 105, pomaličky za vyše roka sa blížil k 80.... Držím palce
@katuskaveronika27 no treba sa hlavne hýbať a zmeniť stravu, môžeš skúsiť užívať chróm v tabletkách, zabraňuje chuti do jedla, hlavne na sladké ...
Štítnu žľazu máš ok?
@katuskaveronika27 Ahoooj som na Tom podobne....ale ja to mám tak že ako náhle začnem držať stravu chudnem....ale potom zajedam depku ....
Strava strava a pohyb nemusíš byť fitnesska na ale prechádzka nezaškodí a ešte vo raz strava
@pribinak neviem nikde som ešte nebola ani na vyšetrení zastavím sa k obvodnej lekárke lebo mám dosť ťažkosti.
@katuskaveronika27 daj si skontrolovať hodnoty. Ale zatiaľ máš dieťa, tak každý deň treba ísť von a každý deň o kúsok ďalej. Pohyb je veľmi dôležitý
A bez zmeny stravy sa to nedá.
@katuskaveronika27 Podla mna pre zaciatok 2 hodiny denne rychlej chodze s kociarom (ak ti este vysedi v kociku) by mohli spravit zmenu. Behanie pri takej vahe by som kvoli klbom asi velmi nerobila
Fuha, no tak je to viac na tvoju vysku a vek to je pravda, ale jednoducho sa treba zatat ked chces nieco pre to spravit. A ak mas taky problem ze slaba vola a nechce sa ti skor si zaplat trenera ktory ta bude mat pod odbornym dozorom.
@katuskaveronika27 chod na kompletne vysetrenie k obvodnemu lekarovi.
Slabost moze sposobovat ochorenie a ked si slaba, tak sa ani necudujem, ze nevladzes schudnut.
tak kazdy clovek je slaby pokial ma takuto nadvahu, to je jasne ze to nie je zdrave a trpia klby a vlastne vsetko.
@katuskaveronika27 skus knihu od Paula MCKennu- pomozem vam schudnut natrvalo. Princip je taky ze mozes jest cokolvek a kedykolvek len musis prestat jest vtedy ked si sýta, tiez je tam nahrávka k autohypnoze aby si jedla zdravo. ja som tak pred rokmi schudla 15 kil a uz som nepribrala 🙂
@katuskaveronika27
Ahoj ja by som ti rada odporučila produkty od Duolife sú 100% prírodné a majú naozaj dobré ohlasy, Ja používam chlorofyl , ktorý je aj protí únave, naozaj poobede už nepotrebujem piť kávu, kludne mi napíš poviem ti viac
@katuskaveronika27 schudnisdave. Velmi vela ludi na tom fici
aj mne osobne pomohlo Schudni s DaVe, schudla som s nimi už 7kg a hlavne majú pestré jedálničky čo mne vyhovuje že je tam aj sladké aj slané, nie je to len o vločkách
@katuskaveronika27 ťažkosti máš z nadváhy. Máš ju dosť veľkú pri takej výške si myslím ja mám teda 165 a 50kg a nie som chudý tip,ale ja už cvičím roky . Najprv ti odporúčam schudnúť a potom začať s aktivitou teda pohybom,inak to bude pre telo sok a samozrejme ani nevládzes tak,ako by si vladala dajme tomu s -15kg. Upraviť stravu jednoznačne ,jednoduchá matika,prijať menej kalórií ako vydas. Sacharidy čo forme ryža,zemiaky,bulgur,quinea,kuskus ,ovsené vločky napr ,prijať bielkoviny,kvalitné ,zeleninu najlepšie čerstvú,ovocie v menšej miere. Sladkosti obmedziť . A keď schudnes,hor sa do cvičenia. Uvidis že budeš lepšie vládať. Je to ťažká cesta,výsledky nebudú hneď,ale ani pribrať toľko si nepribrala za pár týždňov. Na čaje ,leto a neviem čo ešte zabudni. Tadiaľ cesta nevedie. Všetko čo za to stojí,predchadza tvrdou prácou,obzvlášť ak ide o telo. Ale oplatí sa.
Ahoj. Ja ti tiež odporúčam na začiatok stiahnuť aplikáciu kalorické tabuľky. Keď si pár dní poctivo zapíšeš všetko, čo zješ, možno budeš aj nemilo prekvapená z toho čísla prijatých kalórií. Mne to veľmi pomohlo na sebareflexiu, a som si uvedomila, že naozaj tá strava nie je taká ako ma byť, či už zložením a najmä prijatými kalóriami. Po pár dňoch som si už každý kúsok sladkosti, či koláča veľmi dobre rozmyslela, keď som zistila koľko to má kalórií, tak ma prešla aj chuť :D Výhodou je, že si môžeš v princípe dopriať každý deň aj čosi menej zdravé, pokiaľ to dobre vyvážiš s ostatnými jedlami dňa a neprepisknes denný prijem. Časovo to nie je až také náročné zapisovať, keď stíham aj ja pri dvoch deťoch a práci 🙂
@katuskaveronika27 Ja mam tiež veľa nadváhy...1.februara som začala 28 dňový detox od Antonie Mačingovej. Mne zafungovalo veľmi. Za 4 týždne som schudla 5kg. Telo sa vyčistilo od toxínov a bonusom je strata pár kíl. Stačí si iba zakúpiť od nej knihu a ísť podľa toho. Žiadne zázračné tabletky nemusíš užívať. Iba dodržiavať jedálniček a piť veeeľa vody. Po skončení detoxu idem podľa jej schodíkovej metódy...Ešte sa musím zbaviť aspoň 12kg😅
@1gabriela13 ďakujem
Caj ani pripravok na chudnutie neexistuje… strava a pohyb 🙂