Chcem zhodiť pár kilogramov a celkovo zmeniť spôsob stravovania, žiadne drastické diéty a extrémne rýchle zhadzovanie. Malá bude mať čoskoro 2 roky a mne kilá navyše ešte vždy ostali. Bude to moje prvé zhadzovanie v živote, vždy som sa len odhodlávala, tak poprosím kto sa pridá, aby som v tom nebola sama 🙂
ja neviem čím začať 🙂 som v tomto nováčik. tiež by som chcela cca 10 kg dať dole. Už si niekedy zhadzovala?
noo už sa mi raz tak podarilo dosť schudnúť ale to bolo počas puberty a šlo to nejak samé od seba :D...to sa neráta :D..ja osobne sa chystám dať na 90 dňovú diétu..teda sa mi celkom pozdáva to stravovanie, ja totiž nemôžem jesť každý deň všetko lebo sa neviem potom udržať...:D
nájdem tu diétu na nete?
áno nájdeš aj tu je taká skupina...je to celkom jednoduchý princíp..len máš skupiny a stravuješ sa podľa toho...nehladuješ...mne sa aj celkom ide dať udržať stravu ale ked si potom poviem že to je o ničom že necvičím tak sa obžeriem :D čiže idem od zajtra aj makať. Možno mi to, že to píšem tu pomôže, nakopne ma a motivuje.
akurát to študujem uvidím či sa pustím do toho alebo niečo iné, každopádne ideme so sebou niečo robiť a budeme sa podporovať v tom aby sme dospeli k nejakému výsledku 🙂
áno musíme. Ja sa už tak dlho odhodlávam, začínam. Ale nikdy to nevydržím, ved si poviem, že ak som necvičila tak je to o ničom...
ja by som chcela aj nejaké cvičenie k tomu dať, len neviem ako to budem stíhať :(
noo a čo by si chcela cvičiť?
tak určite niečo na brucho a k tomu orbitrek pár minút. a potom by som videla postupne keby som stihala by som niečo pridávala k tomu
noo ved to je super...aspon niečo. akú máš výšku a váhu?
180cm a 80kg a chcela by som to dať na tých 65kg do leta. ty? a koľko máš rokov?
25 rokov. 168 výška a váha 70...a ty máš koľko rokov?
31 rokov. ja asi zajtra sadnem k tomu spravím nejaký jedálniček na týžden aj rozpis a tak začnem, lebo ja keď to nemám pokope všetko, tak to ťažko dodržím asi 🙂 ty začínaš od zajtra?
áno začínam od zajtra...pozerala si tú diétu?
pozerala som tu dietu, nie je to zle, ale ja by som chcela nejak upravit stravu uz na trvalo 🙂 ale na zaciatok by to nebolo zle. idem pozriet aj tu skupinu
dakujem som tam 🙂
Baby ja som vydrzala chvilku ale potom prestala takze chcem ist od zaciatku no cviky som do robila doma z gymbeam.sk alebo com nie som so ista vyborne veci na brucho aj zadok atd rady clanky proste fasa cvicila som kazdy vecer a za 2 tyzden som dala 2kila dole a stravu som velmi nemenila ale pokukajte jedalnicky na fitnessrecepty.sk z tade som casto varievala a kedze ja stale kojim tak nemozem velmi dietovat ani nic..ale chcem zacat odznovu len to cvicenie vecer bolo narocne po 2 detoch unavena som bola no a citala som aj ze ranne cvicenie je lepsie ale zas kto ma vstavat to by som aj male urcite zobudila
nestíham pozerať a nejak mi blbne net. ale pozriem si to pekne všetko. Dik za rady, budeme sa informovať o dosiahnutých výsledkoch 🙂 ja zajtra dam vedieť do čoho idem 🙂
@saskia24 zelam prijemne citanie. Na boku su oznacene prispevky
#ranajky, #obedy, #vecere, #sladke co len chces
Rozne cvicenia, som vdacna za tu skupinku, moderatorky sa fakt snazia
Dozvies sa tam vsetko o zdravom chudnuti, ziadne diety tie sposobuju len jojo efekt.
A konkretne o tej 90 dnovej, co ste tu spominali som pocula vela negativ, zdraviu skodlivych
Tak skuste si tu skupinku trosku prestudovat, a budete mat iny pohlad na chudnutie
aj ja sa chystám začať s ranným cvičením len sa bojím že budem potom celý deň unavená :D
Pozriem, ďakujem za rady zatiaľ musím utekať, bo malá zlostí. zajtra sa ukážem.
presne tak by som si to nejak predstavovala 🙂 ĎAKUJEM
Jej dostala som modre srdco, asi od vas niektorej ze? Dakujeeeeem
ja sa pridávam. Tiež som 10 mesiacov po pôrode a stále mi ostalo 10 kíl. A od zajtra idem na to..lebo už som zúfalá a do Vianoc by som chcela byť aspoň o 5 kíl ľahšia. Čo navrhuješ? 🙂