Chudnime spolu

55petra55
10. nov 2015

Chcem zhodiť pár kilogramov a celkovo zmeniť spôsob stravovania, žiadne drastické diéty a extrémne rýchle zhadzovanie. Malá bude mať čoskoro 2 roky a mne kilá navyše ešte vždy ostali. Bude to moje prvé zhadzovanie v živote, vždy som sa len odhodlávala, tak poprosím kto sa pridá, aby som v tom nebola sama 🙂

saskia24
10. nov 2015

ja sa pridávam. Tiež som 10 mesiacov po pôrode a stále mi ostalo 10 kíl. A od zajtra idem na to..lebo už som zúfalá a do Vianoc by som chcela byť aspoň o 5 kíl ľahšia. Čo navrhuješ? 🙂

55petra55
autor
10. nov 2015

ja neviem čím začať 🙂 som v tomto nováčik. tiež by som chcela cca 10 kg dať dole. Už si niekedy zhadzovala?

saskia24
10. nov 2015

noo už sa mi raz tak podarilo dosť schudnúť ale to bolo počas puberty a šlo to nejak samé od seba :D...to sa neráta :D..ja osobne sa chystám dať na 90 dňovú diétu..teda sa mi celkom pozdáva to stravovanie, ja totiž nemôžem jesť každý deň všetko lebo sa neviem potom udržať...:D

55petra55
autor
10. nov 2015

nájdem tu diétu na nete?

saskia24
10. nov 2015

áno nájdeš aj tu je taká skupina...je to celkom jednoduchý princíp..len máš skupiny a stravuješ sa podľa toho...nehladuješ...mne sa aj celkom ide dať udržať stravu ale ked si potom poviem že to je o ničom že necvičím tak sa obžeriem :D čiže idem od zajtra aj makať. Možno mi to, že to píšem tu pomôže, nakopne ma a motivuje.

55petra55
autor
10. nov 2015

akurát to študujem uvidím či sa pustím do toho alebo niečo iné, každopádne ideme so sebou niečo robiť a budeme sa podporovať v tom aby sme dospeli k nejakému výsledku 🙂

saskia24
10. nov 2015

áno musíme. Ja sa už tak dlho odhodlávam, začínam. Ale nikdy to nevydržím, ved si poviem, že ak som necvičila tak je to o ničom...

55petra55
autor
10. nov 2015

ja by som chcela aj nejaké cvičenie k tomu dať, len neviem ako to budem stíhať :(

saskia24
10. nov 2015

noo a čo by si chcela cvičiť?

55petra55
autor
10. nov 2015

tak určite niečo na brucho a k tomu orbitrek pár minút. a potom by som videla postupne keby som stihala by som niečo pridávala k tomu

saskia24
10. nov 2015

noo ved to je super...aspon niečo. akú máš výšku a váhu?

55petra55
autor
10. nov 2015

180cm a 80kg a chcela by som to dať na tých 65kg do leta. ty? a koľko máš rokov?

saskia24
10. nov 2015

25 rokov. 168 výška a váha 70...a ty máš koľko rokov?

55petra55
autor
10. nov 2015

31 rokov. ja asi zajtra sadnem k tomu spravím nejaký jedálniček na týžden aj rozpis a tak začnem, lebo ja keď to nemám pokope všetko, tak to ťažko dodržím asi 🙂 ty začínaš od zajtra?

saskia24
10. nov 2015

áno začínam od zajtra...pozerala si tú diétu?

mataba155
10. nov 2015

@55petra55

@saskia24
Babule pridajte sa k skupine "cesta k mojej premene"
Tam su krasne motivacie ako sa babam podadilo schudnut
Rozne vyzvy na cvicenie
A tiez recepty na zdrave stravovanie

55petra55
autor
10. nov 2015

pozerala som tu dietu, nie je to zle, ale ja by som chcela nejak upravit stravu uz na trvalo 🙂 ale na zaciatok by to nebolo zle. idem pozriet aj tu skupinu

saskia24
10. nov 2015

@mataba155 a ako to nájdem tú skupinu? 🙂

saskia24
10. nov 2015

@55petra55 však to na začiatok nie je zlé...aspon dočasne pri redukcii váhy a potom možno prejsť na normálnejšiu stravu ale zostať na light úrovni 🙂

saskia24
10. nov 2015

dakujem som tam 🙂

martinka117
10. nov 2015

Baby ja som vydrzala chvilku ale potom prestala takze chcem ist od zaciatku no cviky som do robila doma z gymbeam.sk alebo com nie som so ista vyborne veci na brucho aj zadok atd rady clanky proste fasa cvicila som kazdy vecer a za 2 tyzden som dala 2kila dole a stravu som velmi nemenila ale pokukajte jedalnicky na fitnessrecepty.sk z tade som casto varievala a kedze ja stale kojim tak nemozem velmi dietovat ani nic..ale chcem zacat odznovu len to cvicenie vecer bolo narocne po 2 detoch unavena som bola no a citala som aj ze ranne cvicenie je lepsie ale zas kto ma vstavat to by som aj male urcite zobudila

55petra55
autor
10. nov 2015

nestíham pozerať a nejak mi blbne net. ale pozriem si to pekne všetko. Dik za rady, budeme sa informovať o dosiahnutých výsledkoch 🙂 ja zajtra dam vedieť do čoho idem 🙂

mataba155
10. nov 2015

@saskia24 zelam prijemne citanie. Na boku su oznacene prispevky
#ranajky, #obedy, #vecere, #sladke co len chces
Rozne cvicenia, som vdacna za tu skupinku, moderatorky sa fakt snazia
Dozvies sa tam vsetko o zdravom chudnuti, ziadne diety tie sposobuju len jojo efekt.
A konkretne o tej 90 dnovej, co ste tu spominali som pocula vela negativ, zdraviu skodlivych
Tak skuste si tu skupinku trosku prestudovat, a budete mat iny pohlad na chudnutie

saskia24
10. nov 2015

aj ja sa chystám začať s ranným cvičením len sa bojím že budem potom celý deň unavená :D

mataba155
10. nov 2015

@saskia24 ranneho cvicenia sa neboj, prve tri dni sa mozno budes citit unavena, ale postupne budes mat energie aj na rozdavanie☺

55petra55
autor
10. nov 2015

Pozriem, ďakujem za rady zatiaľ musím utekať, bo malá zlostí. zajtra sa ukážem.

ivia25
10. nov 2015

@55petra55 stačí vynechať pečivo,ráno si dať vločky zaliaté mliekom a s jogurtom,cez deń zelenina ,tekutiny ,ryby a váha pôjde dole a keď pridáš cvičenie tak to bude super. 🙂 držím palce

55petra55
autor
10. nov 2015

presne tak by som si to nejak predstavovala 🙂 ĎAKUJEM

mataba155
10. nov 2015

Jej dostala som modre srdco, asi od vas niektorej ze? Dakujeeeeem