Chudneme s 90 dňovou diétou

zarinka9
21. jan 2013

baby, pomaly mám za sebou druhý deň tejto diéty 😝 a cítim, že potrebujem podporu, takže ak je vás tu takých viac, spojme sa a chudnime spolu. určite nám to pôjde spolu lepšie 😀

sabina1975
21. jan 2013

ja mam na tuto "dietu " velmi zle spomienky snazila som sa schudnut pomocou 90 dnovej a takmer som si uhnala glykemicky sok tak ja radsej nie

zarinka9
autor
21. jan 2013

vážne? jedla si málo? alebo prečo vznikol?

sabina1975
21. jan 2013

vtedy to u nas v robote baby drzali no moj organizmus sa totalne zosypal malo stravy a navyse fyzicky narocna praca tak asi tolko podla mna tato dieta je blbost lepsie je upravit si jedalnicek a hlavne pohyb co bude ked skoncis dietu vratis sa k povodnemu stravovaniu a si tam kde aj teraz do pol roka mas vsetky kila spat plus nieco navyse

l.u.c.i.e
21. jan 2013

Já už taky raději ne. Sice jsem běhěm 3 týdnů zhubla 6 kilo, ale 9 se mi vrátilo hned zpět. Tělo bylo unavené, vyčerpané. teď mám redukční dietu a super. Mrkni na sebekoučink na Stobu.

hanickaa.d
21. jan 2013

ahoj já jsem ji držela před svatbou, jedla jsem hodně i svačiny a metabolismus se mi opravdu vylepšil. Teď se snažím opět, ale jím trochu jinak u kojení a taky mi chybí trochu motivace 🙂 tak držím pěsti

klemberka
22. jan 2013

@zarinka9 Ahoj, ja som s touto diétou začala len túto sobotu, takže som tiež nová 🙂 Tak ak chceš, môžeme sa dať do toho spolu 😉 Ja mám dnes prvý ovocný deň, tak hádam to nejak vydržím 😀 Ako si na tom ty?

zarinka9
autor
22. jan 2013

no ja mám len dnes sacharidový, pripravujem si fliačky s kapustou na obed a neviem sa dočkať večera, kedy niečo zmaškrtím 🙂.... teším sa že budeme na TO aspoň dve 😝

klemberka
22. jan 2013

@zarinka9 ja som si spravila na obed taký ovocný šalátik, aj ma to dosť zasýtilo, teraz mám kávičku a zatiaľ nepociťujem hlad, tak som šťastná 😀 lebo som sa trošku obávala toho ovocného dňa, ale nie je to nič strašné, úplne v pohode... 🙂

zarinka9
autor
22. jan 2013

mňa to čaká zajtra 🙂 vaaaaaaaaaaaaaaaa 😲

gucciok85
22. jan 2013

a potom co ked uplynie tych 90 dni? Zasa budes jest ako predtym,a potom zasa nejaka dieta. Ja vtom nevidim zmysel

klemberka
22. jan 2013

@gucciok85 keby si sa trošku vyznala a prečítala si o tom aj niečo viac, tak by si vedela, čo treba robiť potom, že zaručene schudneš a ako si udržať váhu, tak by si tu nedávala takéto otázky 😉 a pokiaľ v tom nevidíš zmysel, tak potom neviem, čo tu vôbec robíš v tejto téme... 😎 😀

zarinka9
autor
22. jan 2013

@klemberka dúfam, že na konci diéty všetky tieto fámy vyvrátime 😝 s nosom hore 😝 😅

zarinka9
autor
22. jan 2013

@hanickaa.d a koľko si schudla a z akej pôvodnej váhy????? 😝 ja len pre motiváciu 😀

klemberka
22. jan 2013

@zarinka9 no ja v to tiež dosť dúfam, inak ma šľak trafí 😀 ale nie, inak to ani neberiem, že by to nefungovalo, pretože ja to skôr beriem ako zdravú úpravu jedálníčka, proste neberiem to ako diétu, ale ako zdravý životný štýl a to má aj poháňa vopred 🙂 tak snáď sa podarí 😎

selecta22
10. feb 2013

len pre inspiraciu, ja som touto "dietkou" schudla v minulosti za tri mesiace 10 kg a ziadny jojo efekt sa nekonal. V podstate je to delena strava a tuto podstatu zachovavam doteraz. Moja dietka nebola podla knihy, nestriedala som odporucene dni v danom poradi za sebou alebo podla coho na co som rano mala chut.
Napr som si povedala, ze dnes by som sa rada dotlacila zemiakmi tak som jedla zemiaky aj ked podla knihy som mala mat napr nielkovinovy den. Ovocne a vodove dni som si davala vzdy ked som bola v praci dlho do noci, tam ma ziadna chladnicka nedrazdila.
ZIadne zdravotne tazkosti som nemala a mozem povedat, ze tento styl stravovania mne uplne sedi.
Drzim vam palce 😵

katka26021974
9. apr 2013

Ja som túto "diétu" držala pred 4 rokmi, schudla som asi 10 kg, lebo som to držala tak na 95 %. sem tam sme s mužom zhrešili, nejaké oslavy a pod. Ale začali sme v nedeľu znova. MM po diéte pribral všetko späť, ja nejaké 2-3 kg. Lenže on začal potom znovu žrať. Ja som sa stravovala striedmo, takže jojo efekt sa nekonal. Je to o doživotnej discipíne. Ve%d keď chcem schudnúť, tak sa nebudem potom vracať k starým stravovacím návykom. Jedla som vtedy všetko, len v normálnych dávkach. A nemala som ani žiadne zdravotné problémy. Musela som len cez ovocné dni vylúčiť niektoré ovocie, lebo ma z neho nafukovalo. Inak je tento druh stravovania podľa mňa super, lebo ješ všetko, len nie dokopy. Je to vyvážené. No a teraz ju držím len preto, že som veľa kg pribrala počas tehu a ostalo na mne 10 kg . Takže hor sa do toho.

agneska7
12. apr 2013

Holky pridavam se a chtela bych se zeptat v cem tato dieta spociva?

erjona
16. jún 2014

@agneska7 Na FB mas stranku s nazvom 90 dnova dieta - chudnutie, zdravie, vyziva - je tam aj kniha v dokumentoch plus recepty a vsetko tam mas vysvelene... 😉