Chudnem. Kto sa pridá?

kaja153
21. júl 2014

Ahojte kočky 🙂 Taakže mám 159cm a 60kg. Od zajtra sa púšťam do chudnutia. Strava, 5x fitko, 4x beh. Samú ma to nebaví. Pripojí sa niekto k mnee? Chcem schudnúť na 55kg tak snád sa mi to podarí. Čo myslíte kilo za týždeň pôjde dolu nie?

mimi8814
21. júl 2014

nechapem co mate vsetky s tou vahou?! ak budes sportovat, tvoja vaha sa moze aj zvysit kedze svaly su tazsie ako tuk... riad sa tym co vidis v zrkadle a ako sa citis, je to podstatnejsie ako vazenie sa trikrat za den a byt vystresovana ked sa rucicka nepohne...zelam vela zdaru.

traffic
21. júl 2014

@kaja153 no ak budes tvrda na seba, co sa tyka jedla a tiez cvicit, tak si myslim, ze to pojde dole pomaly ale isto, ale urcite to bude trvat dlhsi cas, ja chudnem pravidlene mam tiez take navaly idem chudnut, ale po 3 dnoch ma to prejde, pretoze nemam vydrz hlavne na to jedlo, tak som si povedala, ze idem obmedzit hlavne chlieb, knedlu a vsetky sladkosti okrem ovocia, ale to budem jest iba doobeda a inaaac stravu nejdem nijak zvlast upravovat, obed si dam normalny akurat vecer sa nebudem prejedat len nejaka ta zeleninka a budem pit vela vela vody, chcem zacat po vikende lebo este sme na dovci a cloveku to neda ochutnavat miestne speciality, a ako pises ty aj beh pridam, pretoze behanie je moja laska to je jediny pohyb, pri ktorom sa odreagujem a bavi ma, a myslim si, ze tu jednu hodinku akehokolvek pohybu by sme si mali zenicky dopriat, pretoze sa budeme citit lepsie a 1 hodka kazdy den alebo kazdy druhy nie je az tak vela, ved den ma 24 hodin, tak sebe aspon hodku mozeme venovat,
moj znamy schudol za 2 mesiace 8 kg, ked som ho videla, tak brucho krasne dole a celkovo bolo na nom vidiet ze super schudol a pytam sa co robi, takze 5 denne male porcie do toho fitko a stale mi to vrtalo v hlave, ze ako mohol schudnut tak rychlo a potom mi povedal, ze ma nejake tabletky, pri ktorych sa velmi poti, da si ich pred cvicenim a rychlejsie sa odburava tuk a vravim si, ze tak tie tabletky mu pomohli na to chudnutie, pretoeze si myslim, ze za 2 mesiace dat 8 kg je vela a podla mna nezvladnutelne, tak ja idem skusit tiez tie tabletky a uvidim, ci tie kielcka pojdu dole rychlejsie,

bonaqa2013
21. júl 2014

Obmedz hlavne sledkosti, sladké vody.... A troška pridaj viac pohybu. Kilo za týždeň je max. Stačilo by aj 0,5 kg. Čím pomalšie budeš chudnúť, tým to bude trvácnejšie. inak 159cm a 60 kg je aj dosť. Lenže to závisí aj od veku. Predsa 30 žena by mala vážiť viac ako 17 ročná babuľa.

kaja153
autor
22. júl 2014

@traffic ako sa volajú tie tabletky? 😕 😕

traffic
22. júl 2014

@kaja153 neviem presne ako sa volaju ale je tam nejaka zlozka ktora to spalovanie tukov podporuje, tbl su drahe mozem zistit nazov

maria1989
22. júl 2014

@adeli79 zelený čaj s čiernym korením za 30 euro, pekne. keby tam aspoň presné zloženie bolo napísané

kaja153
autor
22. júl 2014

Takže baby akurát som sa vrátila z fitka. Uff 2,5 hodiny odmakané ešte na večer si dám beh 🙂 Na raňajky som mala ovocie, teraz pojedám tvaroh aby dostali svaly opäť silu a kedže som bola včera lenivá a nič som si neuvarila tak som si bola kúpiť černice a broskyne a ked prídem domov tak si urobím karfiól na orientálny spôsob (karfiól, paradajka, paprika, hrýby) a urobím si aj na zajtra 🙂 a potom si ešte nasekám nejaký šalátik s mozzarellou alebo cottage :-P

kaja153
autor
22. júl 2014

@adeli79 no myslím že stačí popíjať 2-3x denne zelený čaj a to že čierne korenie prispieva k normálnemu tráveniu a kontrole telesnej hmotnosti to isté robí aj napríklad vlažná citrónová voda, ktorú si dávam každé ráno. Myslím, že stačí na sebe zamakať vo fitku pridať beh nejaký domáce cviky a zmeniť stravu a je to 🙂