Chcela by som schudnúť nejakých 5-6 kíl do leta,ale nie dietamy, ale cvičením. Má niekto nejaké dobré nápady. Cvičiť musím doma, fitko tu nemáme.. Mám ale dvojmesačné bábätko, ktoré plne dojčim.
@turonova no neviem či teraz je vhodné chudnutie keď kojíš. Pri kojení som krásne chudla, takže chudnutie ešte nerieš aspoň 3-4 mesiace. Zatiaľ postačí, ak budeš obmedzova´t slakosti a sladké vody.....
@bonaqa2013 Čo je zlé na sladkostiach?
@pirir priberá sa z nich a to poriadne. Však skús - uvidíš.
@pirir a to bábo čakáš ty? Že 4 tt - však to ešte ani lekárka nič nevidí....
@bonaqa2013 Pri zdravom stravovaní chuť na sladké zmizne sama. Ale trochu sladkého neuškodí.
pozri si skupinu https://www.modrykonik.sk/group/6855/, najdes tam kopec inspiracie
sladké pri kojení je väčší masaker ako normálne?ja teraz bez sladkého neviem fungovať....Och...
@turonova no aj ja mam nenormalnu chut na sladke. Podla mna pri 2 mesacnej schudnes aj tak, staci, ze sa nebudes prezierat (pardon za vyraz, ale ja podla seba viem aka som bola zrava). Cvicila by som s citom, niektore babatka su citlive na akukolvek zmenu co sa tyka mliecka. Ale ak trochu pocvicis a neprezenies to so sladkym, podla mna to do leta v pohode das.
Sladkosti majú svoje pozitívne (energia, osmotický tlak) aj negatívne stránky (kyselinotvorné). To na čo máte chuť, je presne riadená požiadavka mozgu. Stvoriteľ vedel čo robil a je múdre počúvať mozog. 🙂
mna by to tiez zaujimalo 🙂)) hlavne teraz po velkej noci