Chudli ste s Herbalife?

makupcik
4. feb 2013

Rozmýšľam nad tým, ale neviem sa zbaviť pocitu, že je to zas len biznis pre niekoho, na nás nespravodlivo obéznych, ktorí si nevieme rady.

janka196
4. feb 2013

ahoj neviem konkretne poradit ale mne to pride len ako dobry biznis. nedavno som sa dala nalakat na meranie tuku a vsetkeho mozneho. s mazelom sme mali ukazkove tabulky ale aj tak sme dostali odporucanie zakupit si 4 rozne caje a prasky na to a hento spolu v hodnote asi 150 eur. tak som sa pytala ci si myslia ze bezna slovenska rodina si moze dovolit nieco take tak odpovedou bolo ,ale ved to je zdravie. no ale dat si miesto poriadnych ranajok nejaby blby koktail z prasku sa mi nevidi velmi zdrave 😠

janelinka
4. feb 2013

ja som to kedysi brala,musím povedať,že na mne to fungovalo super,kilá išli dole,no aj som sa veľa hýbala.váhu som si aj veľmi dlho udržala,aj som sa chcela ktomu vrátiť,no finančne je to náročné,keď má človek už rodinu 😒

amadora
4. feb 2013

ja som si chcela privyrobiť keď som mala 18 a natrafila som na Herbalife, pri registrácii som za lacnejšie kúpila nejaké produkty a užívala som ich. nezarobila som ani na slanú vodu s ich predajom, ale užívaním som krásne schudla, išli dole kilá aj centimetre 🙂 brala som bunkovú výživu, guaranu a nejaký čaj len už sa nepamätám ako sa volal

katka1981
4. feb 2013

Moji rodicia ho bravaju na chudnutie na jar, keby im rozpocet dovolil, brali by ho kazdy rok. Nielen ze schudnu, ale aj im zlepsi krvne vysledky, maminke zlepsil kvalitu vlasov, mala velmi jemne. Pointa je v tom, ze namiesto normalnej stravy zjes preparaty, shake, tabletky, a mas povoleny len normalny obed, cize zarucene musis schudnut, ale ked prejdes po kure na normalnu stravu, tak sa dostavi jojo efekt ako po kazdej diete. Osobne by som taku kuru mamicke s malym dietatom nedoporucila, lebo budes slaba, nervozna, hladna. Zmensi si porcie, obmedz alebo uplne vyrad sladkosti, nejedz po 18., ak dokazes nejedz uz po 17. a ked budes vladat cvic. Urcite schudnes a nestoji ta to cca 100 Eur. Pokial sa citis obezna, ziadnou dietou sa nedopracujes k ysnivanej postave. Treba zmenit zivotny styl. Neviem kolko mas nadvahu, ale cim ma clovek vacsiu nadvahu, tym skor schudne ako clovek kt. ma len kilo dve navyse. Na zaciatok staci ozaj ked zmensis porcie a zacvicis si napr. dvd zumbu v obyvacke, co ti cas dovoli. @amadora, nebol to zeleny caj v prasku? Koncentrat, nasi ten brali a velke tabletky a koktail.

mima1983
4. feb 2013

blbost.... 🙂

jankapiknova
4. feb 2013

pchat do seba rozne blbosti a jest len obed musi byt ozaj zdrave 😀 čudujem sa kto sa da na taketo a podobne veci nahovorit a ešte aj kopu penazi to stoji. Treba jest pravidelne - ranajky,desiata,obed,olovrant,večera (samozrejme sa neprežierat) a hlavne CVIČIT a CVIČIT a ešte raz CVIČIT a uspech zaručeny a hlavne ZDRAVO!!!!! 😉

simca06022011
4. feb 2013

Ano, moja teta schudls mi uly rok nieco cez 30kg, jej manzel skoro 10. Treba al edodrzovat zakladne pravidla, tir koktajly napr. su MIESTO jedla a nie predjedlo ako si to vela ludi mysli, da sa totiz z toho aj pribrat takymto jedenim...

samara1609
4. feb 2013

vacsina ludi co ma nadvahu ma aj strasidelny jedalny listok.herbalife je pre ludi co si chcu chudnutie ulahcit a povedzme sprijemnit tym ze nemusia si vyvarat vyvazene vecere a robit ranajky.pre ludi zaneprazdnenych vyborna vec.moja polovicka je velmi spokojna a kedze je velmi pracovne vytazeny a nema cas chodit niekam cvicit momentalne je to prijemna nahrada.ja sa stravujem zdravo od urciteho casu ale ked dokojim druhe dieta tak urcite nieco od nich pouzijem..

kavaapalma
4. feb 2013

herbalife je podla mna zrut penazi nic viac... tot moj nazor...

sympa1
4. feb 2013

to ešte existuje??

kattrin5
4. feb 2013

Jasne ze schudnes ked jedlo nahradzas shakami a koktailami, moj brat pre nich robil a viem ze to kravina, dalsia vec ze sme skusalI nejake caje od nich a po tom sme csme sa cela rodila predbiehali na zachod🙂 da sa chudnut zdravo a efektuvne len clovek musi chciet a nebyt lenivy. Sama som schudla 20 kil bez akychkolvek preparatov, dokonca som sa venovala fitness a kulturistike. Ak budes chciet poradit ako na to kludne mi napis ip a poradim 🙂

luciska23
4. feb 2013

ja som schudla z HBL krasne 10 kg za 4 mesiace, to ze si chodila na zachod po caji, tak to preto ze ta ten caj cistil a mala si v tele vela soli, bola sa treba o tom informovat viacej, Jasne ze je potrebne trosku zmenit aj zivotny styl, pravidelne jest a tak,,,

bacula
4. feb 2013

Moja svokra s tým schudla 20 kg a muž 13 kg ,ona si vahu drzi uz drhy rok a mm tiez 🙂 ja som pila kokteily počas celého tehu aj teraz mam každý den na raňajky (stále kojim)
Je to zdravá náhrada jedla, doplnok stravy. + vitamíny od nich
Je pravda že je to finančne náročné ale fungovať to funguje , a potom ked človek dosiahne takú váhu akú chcel , ide hlavne o to aby si ju udržal , veľa ľudí po dietach prejde na svoj starý stravovaci režim a potom a potom tomu hovoríme jo-jo efekt , ale to už jena inú tému....
Takze ja z vlastnej skúsenosti odporúčam 🙂

sisaha
4. feb 2013

kamoska s tym schudla viac ako 10 kg a uz dva roky si vahu udrzuje.. Ale cvici 3x denne, takze nie je to len o piti a jedeni "zazracnych" preparatov... samozrejme ze do toho vrazila neskutocne prachy.., ale zas je spokojna a cvicenim si vahu udrzuje..

lienkan
4. feb 2013

Pijem ho každe rano - ten spomínany čaj .... no nestači len to ... treba pohyb - lepsie sa stravovat ..... A to sa je môj kameň úrazu ...
Mamina schudla Herbalifom cez 10kg , no makala na sebe .... Niečo na tom je .... Ale ako písu ...Je to príšerne finančne náááročne 🙂

tilly
4. feb 2013

to si fakt myslite, ze sa da schudnut a vahu si udrzat pilulkami, napojmi, alebo pristrojmi??? 😲

ked niekto naozaj vynajde tabletky, po ktorych sa naozaj chudne a vaha zostane dole, tak ten clovek bude niekolkonasobne bohatsi ako bill gates so vsetkymi arabskymi sejkami a kralmi dokopy...

mishka0508
4. feb 2013

Baby, ja osobne som s tym robila. Vyrobky su genialne, ale robota ma nebavila. Avsak cela moja rodina to robi, takze vyrobky su u nas non-stop. Som tehotna a kazde jedno rano pijem koktejl. Aj vdaka tomu som presvedcena, ze moje tehotensto je prechadzka ruzovou zahradou. Ked som zacinala uzivat vyrobky prisnejsie, pretoze som potrebovala schudnut, tak som schudla (samozrejme s cvicenim a disciplinou) 14 kg. Vaha sa nevratila. Su to neskutocne prachy...s tym suhlasim. Ale funguje to a telu nic nechyba. Avsak bez cvicenia a kontroly sam nad sebou to nejde. Mala som cca 60 klientov a ti mi nadherne chudli. Takze, ano, HBL funguje.

kacenka255
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
cenculinka
5. feb 2013

ja som tuzila schudnut, upravila som stravu, mala som vela pohybu, pila som mnozstvo tekutin a schudla som pomalicky za 3 mesiace cca 8 kg. bez zbytocnych tabletiek a koktejlov, kde aj tak musite upravit tu stravu a mat pohyb a tie lieky su teda len "akoze" na podporu chudnutia 🙂 pretoze ten pohyb a strava robia zazraky, nie tabletky 🙂 skus najskor vsetko to, co ti radia pri tabletkach, len tie lieky neber a uvidis sama , ci si schudla aj bez "zazracnych" praskov, koktejlov atd. 😀 drzim palce 🙂

verooonikka
12. apr 2013

ja takýmto veickam neverim, ale sestra to zacala "brat"- po troch mesiacoch a troch detoch vyzerá uzasne -zatial zhodila 13kg ..postavu ma super
- tak som sa dala nahovorit aj ja - po dvoch detoch moja postava nie je super...
koktail a cajik pijem od 3.apríla a zatial som zhodila 3kg - velmi sa tesim dufam, ze to takto pojde dalej ... 🙂

sssimi
12. apr 2013

Zbežne som si prečítala odpovede a kto to bral, ten Herbalife chváli, ktor nie, ten ho ohovára. Ja osobne s ním chudnem 3 týždne. Zatiaľ som schudla 4kg. Na raňajky a na večeru sa pije nápoj, desiata je ovocie, olovrant zelenina a na obed si môžete dopriať. Ideál je zmestiť obed do určitých kcal, aby to išlo lahšie dole. Ja osobne sa stále neviem zbaviť sladkostí. Takže si po každom obede ešte doprajem, ale už to nie je to čo bývalo. Nikdy v živote som neschudla viac ako 2kg a teraz sa strašne teším. Na cvičenie zatiaľ nebolo veľa času. Stíham maximálne pár brušákov denne, ale chcem začať behať. Zatiaľ ešte kojím. Malá si ani nevšimla že som prešla na nejakú inú stravu. a mňa konečne nepali záha, cítim sa super, vôbec nie som unavená (až na pár prebdených nocí 😀 keďže malej idú zubky). Je to strašne finančne náročné, bohužiaľ.... Neviem ako dlho si to budem môcť dovoliť, potrebujem dať dole ešte 10kg. Zatiaľ som nadšená. 😉

amandamc
11. dec 2013

Ja som tento koktail zacala pit ked som potrebovala schudnut na svadbu..Najprv som ho pila iba na veceru ale potom som ho zacala pit aj na ranajky pretoze nikdy nemam cas ranajkovat doma..Na desiatu som zjedla asi jedno jablko a na obed nejaky salat vecerala som koktail..Takto som sa stravovala 2 mesIace bez porusenia a vysledok bol super schudla som 20 kil a nebola som hladna! Doporucujem ho chuti vyborne s mliekom ja som si davala pol mlieko pol voda a bolo to vyborne! ;) kedze moja babka pracovala v herbalife vyznala sa v tom a sama s nim schudla a pomahalo jej to aj zdravotne 🙂

ckatka
6. jan 2014

no, brala som a neschudla som.... stoji to strasne vela penazi, aj ked priznavam - ze tie koktaily su fajn, a su to rychle ranajky, pre niekoho kto nema cas (protein zo sportoveho obchodu ale byva lacnejsi a je porovnatelny zlozenim)

bud to bude clovek brat cely zivot, alebo sa zmieri s jojo efektom

terytery
15. feb 2014

ja mám s výrobkami herbalife výborne skúsenosti, či je to s vonkajšou výživou alebo vnutornou výživou,
hlavne som používala pleťový výrobky a už nechcem žiadne iné, a prešla som aj na zdravie a potrebovala som si upraviť zdravotné problémy, veľa je názorov negatívnych aj si myslim z toho dovodu že poradcovia im posuvaju zle informácie alebo im nevedia spravne poradiť, len chcem povedať že ked človek schudne viac kilogramov zo svojej váhy nastáva stagnácia aby si to telo zvyklo ale vačšinou tí ludia nevydržia-udržiavacia fáza a priberaju naspať,

mon1001
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
dominika936
4. mar 2014

baby ja som tomu neverila ale berem ferbalife 3týždne a dala som dole už 3kg..zohnala som lacnejšie koktaily priamo z firmy..Kolko dávate vy za kaktaily??

lucymk
4. mar 2014

ahoj. ja som to uzivala 3mes.kazdy mesiac som vyhodila 130eu na herbalallife.okrem formuli som brala aj ten caj a vlakninu.prvy mesiac som pekne schudla 5kila a osstatne 2mesiace uzivania mi vaha stala,tak som stym skoncila a tie kila sa mi vratili naspät a to som normalne jedla a neprejedala sa.moja znama to tiez uzivala a po skonceni pribrala dvojnasobok

lyduuska2
4. mar 2014

neoplatí sa to... podľa mňa ... síce kamoška s tým schudla 15kg, tak som to aj ja skúsila a schudla som kilo 😅 😅 😅 🙄 ale zato moja peňaženka nabrala štíhlu líniu 😀 minule som sa stretla s tou kamarátkou čo s tým schudla a hovorila, že to pribrala späť, ale dvojnásobne 😨 😨 😨 😨 😖 😖 ja som schudla akolo 15kg (čo som pribrala v tehu) priebehu pol roka ale pekne som si ich odmakala 😎 😎 😉 takže rada: žiadne lieky, žiadne koktejly, radšej si kúp poriadne tenisky a poďme behať... ide to pomalšie, ale je to oveľa zdravšie a budeš mať aj peknú a pevnú postavu 😉 😉 😉

drr
25. okt 2014

Ani jeden z vas nepochopil o čom Herbalife je, je to životný šťýl, ide o zdravie, redukcia je len vedlajši účinok a ceny sú ešte lacné na tie účinky, ktoré produkty majú. Jediné čo je na Herbalife negatívne, sú zlí poradcovia, ak natrafíte na dobrého poradcu, výsledky sa 100% dostavia. 😉

tininasss
6. nov 2014

Sú ľudia a ľudia ... pripájam sa k názorom, že ľudia by chceli veľa za nič. Ako bolo v predošlých príspevkoch spomenuté, Herbalife je životný štýl ... nie je to len domnievať sa, že produkty spravia všetko za Vás. Je to podnet k zmene ku ktorej musíte prispiet sami, vzdať sa mnoho- krát vecí, ktoré nám tak chutia ... no nemajú žiadnu podstatu pre výživu nášho tela, skôr naopak. ........Strava je podstatná časť ale bez pohybu to ide pomalšie. ..Premôcť sa, vziať tenisky a zacvičiť si.... zdvihnuť hladinu endorfínov a tiež možno spoznať skvelých ľudí s podobným príbehom ako je Váš. ... A ak ide o peniaze, skúste si odsledovať/ prepočítať, na aké blbosti len tak bežne vyhodíte peniaze. Nie je rozumnejšie (možno trošku pošetriť a ) investovať do svojho zdravia. Mnohí to riešia drahou kúpov permanentky do fitka ... a pritom možno narazia na fitnes trenera ktorý o výžive vie len to, že je potrebne jest kuracie prsia a ryžu na tony ! Nechcem zhadzovať fitnes trénerov (veď v podstate .. som jednou z nich ) ale ..... ako som článok začala, sú ľudia a ľudia .... Ja som sa pre HL rozhodla pracovať z dôvodu že ľudom chcem pomáhať a odovzdávať im svoje bohaté informácie ktoré som získala počas štúdia, samoštúdia, či počas skvelých školení. .... Ak sa dopracujete k HL poradcovi .. ---- Hlavné je aby Vám ten človek chcel pomôcť a najhlavnejšie, aby ste si chceli pomôcť sami. Všetko sa dá, len treba chcieť! 😉 Veľa šťasia 🙂