Ahoj kocky mam na vas otazocku chudla ste uz niektora pod dozorom Jozefa Miklu? ma nejaku stranku kde sa zaregistrujete on vypracuje jedalnicek a treningovy plan a ma tam dost vela uspesnych klientiek ale tak radsej by som keby mi nejaka otvorene napisala ako je to naozaj dakujem 🙂
skus poslat mail ales lamka http://aleslamka.cz/
@snehulienka99 dakujem
preco nejdes radsej do fitka, v kazdom je x trenerov, ktori ti aj jedalnicek poradia, aj ti ukazu, ako cvicit
nevyhadzuj zbytocne peniaze na nejaky jedalnicek, nikdy nevies ci su tie klienty realne. svetzdravia.sk mal uz pruser s tym, ze si vymyslali spokojne klientky.
Chod do fitka, najmi si trenera, vypracuje jedalnicek, pomoze s cvicenim. Osobny kontakt je na nezaplatenie.
Tým fotografiám úspešných klientiek veľmi neverím. Minulý rok si u neho kolegyňa zaplatila jedálniček a cvičebný plán. Po nejakom čase, tuším mesiaci, mu mala poslať ďalšiu fotku postavy na porovnanie. On to potom zverejňoval na fb a sranda bola, že na tej druhej fotke nebola jej postava 😠
nedala by som mu ani cent...každému dáva rovnaký jedálniček... myslím, že je tu s ním už téma, kde si baby posúvajú o ňom informácie a porovnávajú jedálničky....