Chudla ste už niektorá pod dozorom Jozefa Miklu?

sendy110
5. mar 2017

Ahoj kocky mam na vas otazocku chudla ste uz niektora pod dozorom Jozefa Miklu? ma nejaku stranku kde sa zaregistrujete on vypracuje jedalnicek a treningovy plan a ma tam dost vela uspesnych klientiek ale tak radsej by som keby mi nejaka otvorene napisala ako je to naozaj dakujem 🙂

snehulienka99
5. mar 2017

nedala by som mu ani cent...každému dáva rovnaký jedálniček... myslím, že je tu s ním už téma, kde si baby posúvajú o ňom informácie a porovnávajú jedálničky....

pullower
5. mar 2017

skus poslat mail ales lamka http://aleslamka.cz/

sendy110
autor
5. mar 2017

@snehulienka99 dakujem

sendy110
autor
5. mar 2017

@pullower a ak sa smiem spytat to je nejaky nejaka jeho klientka?

pullower
5. mar 2017

@sendy110 on je online trener a neodrbava o peniaze, urcite ti pomoze s jedalnickom a stravou

liz_lemon
5. mar 2017

preco nejdes radsej do fitka, v kazdom je x trenerov, ktori ti aj jedalnicek poradia, aj ti ukazu, ako cvicit

sonula
5. mar 2017

nevyhadzuj zbytocne peniaze na nejaky jedalnicek, nikdy nevies ci su tie klienty realne. svetzdravia.sk mal uz pruser s tym, ze si vymyslali spokojne klientky.
Chod do fitka, najmi si trenera, vypracuje jedalnicek, pomoze s cvicenim. Osobny kontakt je na nezaplatenie.

77nelinka
8. mar 2017

Tým fotografiám úspešných klientiek veľmi neverím. Minulý rok si u neho kolegyňa zaplatila jedálniček a cvičebný plán. Po nejakom čase, tuším mesiaci, mu mala poslať ďalšiu fotku postavy na porovnanie. On to potom zverejňoval na fb a sranda bola, že na tej druhej fotke nebola jej postava 😠