Ahojte mam taky problem, ze od malicka som bola chudsia, teraz pred 40kou sa mi podarilo konecne nabrat pri vyske 168cm mam 56 kil ale stale to nie je ono dufam ze sa mi podari aspon na 60kg pribrat.Hlavne ide o to ze mam velmi chude nohy,drepovanim sa mi podarilo trosku nabrat na zadku aj stehnach ale mam straaaasne chude lytka tam nie a nie pribrat.Kvoli tomu sa hanbim nosit kratase v lete,furt chodim len v dlhyvh nohaviciach.Myslite ze by sa to nejakym poctivejsim treningom dalo?Chcem oslovit aj nejakeho trenera,teraz cez prazdniny budem mat na to konecne cas.
Ja som začala chodit na dlhé prechádzky s kočíkom a zrazu mi neskutočne zosilneli lýtka čo napríklad mne sa nepáči. Nenosím už dva roky vysoké opätky ( zevraj vtedy sa zostihlia lýtka) a tiež sa hovorí že tie čo robia turistiku majú hrubé lýtka. Čiže chodit vela a behať. Tým sa získajú svaly.
Ale čo by som dala ja za chudé lýtka 😀 držím palce.
Nepotrebujes priberat. Lytka ti nepriberu. Mas proste taku postavu. Mam 172 cm, 54 kil. Mam normalnu postavu a 60 kil nepotrebujem na svoju vysku. A ty si este nizsia. Naco?
@stanulienkat ani neviem, proste po porode som mala asi 61 kg a citila som sa tak super, vacsinou mi hovoria ze mam dobru postavu, ze mladsie mi to mozu zavidiet a hlavne ze jem a nepriberam.
@henikap123 to chodim stale a nic kazdu chvilu mame nejaky vylet turistiku.
Váhu máš podľa mňa ideálnu, ja mám rovnaku výšku a vážim 58 kg a rada by som tie 2 kilá dala dole, keďže som bola zvyknutá od puberty vážiť 52 kg, už som bližšie k 50ke ako k 40ke, metabolizmus sa mi spomaluje, takže sa snažím ubrať kalórie, keďže som bola zvyknutá veľa jesť a nepribrať. S lýtkami neporadím, neverim, že pri takej váhe budú nejak extrémne chudé, to sa asi len tebe zdá