Chodí niekto z vás na spinning

zuzka2010
19. apr 2010

chodi niekto z Vas na spinnig?ake mate skusenosti?potesim sa kazdej rade..bola som raz a neviem ci pokracovat..

wodanka
19. apr 2010

ahoj zuzka, ja som chodila na spinning a podla mna je tu super sport.. teda v tom pripade, ak je tam dobry instruktor a vie to ozivit aj nejakymi cvikmi (kliky, skoky...)... spalis pri tom vela energie a spravis nieco aj pre svoje zdravie.. takze ja mozem len a len odporucit 🙂 🙂

alenk
20. apr 2010

ja takisto odporucam. hlavne je to dobre na srdce a pluca a krvny obeh. chodila som volakedy na spinning, neskor na indoor cycling, ktory mi potom viac vyhovoval, ale odporucam oba.

farfala
24. apr 2010

Zuzi, spinning alebo indoor cycling je velmi dobre riesenie na niekolko "neduhov"...
V prvom rade je to redukcia hmotnosti, zvysenie kondicie, zlepsenie cinnosti kardio-vaskularneho systemu, a v neposlednom rade fantasticke odreagovanie sa....
Co je dolezite, najst si na to cas.... a robit to pravidelne..... to znamena, zaradit si to do svojho tyzdenneho programu ako nieco "povinne".... staci ak budes chodit 2, max.3 x do tyzdna.... ale pravidelne...
Uvidis, aky dobry pocit to prinesie....
Drzim palce...

popelka
24. apr 2010

ahojte ja som bola dvakrat na spinning ale nejak ma to nevzalo je to o nicom aspon pre mna,,,,nudila som sa tam,,,,aj nejako som mala zle sedisko nastavene skratka uz nechodim,,,ja som sa dala na zumbu ,je to paradna vec ...papik

marianka79
25. apr 2010

a aky je vlastne rozdiel medzi spinningom a indoor cycling??? Chodila som na oboje ale velky rozdiel som nevidela teda. 😒
Inak super cvicenie to bolo no veru bolo ako pise farfala treba na to cas a zadat si to ako povinnost toho casu je menej koli praci co mi je luto lebo na spinningu som sa fajne vybujacila je to super cvicenie 😵 ako aj stepaerobik a skor ta zumba je o nicom to sa mi nelubilo 😖

alenk
25. apr 2010

no je velky rozdiel medzi spinningom a indoor cyclingom - ale treba mat vhodneho instruktora. niektori instruktori sami nevedia ;)
hlavny rozdiel je v strojoch. dalsi je v polohach, na indoor cyclingu je ich neporovnatelne viac. na riaditkach je pat poloh drzania, v stoji nad sedadlom su tri polohy (za sedadlom, nad sedadlom a trochu v predu)
je to naozaj z velkej casti o instruktorovi, ak to instruktora bavi, prenesie svoju radost aj na vas 🙂

marianka79
25. apr 2010

alenk ale to čo si ty opísala o indoor cyclingu sme takisto mali aj na spinningu 😉

dominka11
25. apr 2010

aj ja odporúčam, vela zavisí ale od inštruktora ako baby písali 😉

addaa
26. apr 2010

Ja chodím na spining už štvrtý mesiac, nejak extra ma to nechytilo, ale aspoň viem, že niečo robím pre seba a pre svoje zdravie, proste zvykla som si na to a teším sa z každej odbicyklovanej hodiny.

zabuulka
5. feb 2016

Okolie Levíc, chcel by niekto spinnovať? 🙂