Ahojte, má niektorá skúsenosti s touto výzvou?Ak áno koľko ste zhodili cm?
Ďakujem 🙂
@nikyju ja tiež už dlhšie plánujem,tak keď ty začínaš zajtra tak skúsim aj ja už od zajtra :D potom prosím napíš výsledky po 2 týždňoch 🙂
😉 Tak o dva týždne a začíname dnes
@nikyju dobre,som rada 🙂
@nikyju pridala som si ťa k obľúbeným ;)
Prvý deň ešte v živote som nepovedala toľko krát o bože, cvičila som cvičenie plank ale takto spotena som ešte asi nebola skoro som umrela a to mi bolo smiešne že prvé dni babyy pri tom cvičení odpadavaju ale vydržíme 🤣
Ja som videla tiež len výsledky na YouTube, toto cvičenie je vlastne zamerané len na brucho, alebo celkovo na celé telo?
@jazmi3 Ono to je na celé telo, ale aj ja čo som videla videá tak najväčšie zmeny boli u každého práve na bruchu. Pridaš sa k nám v cvičení?
Ono je to zamerané na odbúravanie tuku preto asi to brucho, brucho a ramená by mi stačili 😅
Ahojte baby. Hodte mi sem nejaky link alebo co, pridam sa aj ja... Uz drzim prerusovany post tak nech k tomu aj nejako vyzeram 😁
@nikyju dakujem 🙂
@tatiana1329 není zač držím palce 😉
@nikyju nevieš vytvoriť niejaku skupinu kde budeme všetky 3?
Baby aj sa pri tom nejako speci stravujete alebo ze uplne vsetko? Lebo napr pri tom pôste sa moze vsetko samozrejme s mierou a tak... A to idete tak ze pustite video a idete s nou?
Skupina vytvorená poslala som pozvanku
Pridám sa 😉
Jej baby vôbec to nepoznám ale chystám sa na jednu svadbu a potrebujem sa dat nejak dokopy tak by som to rada skúsiť... Je tu niekto kto ešte nezačal a pridal by sa??
@kristinka88 ja som chcela začať spolu s babami, ale mávam strašne problematické ,,svoje dni,, ale dnes už konečne začínam, ideš aj ty? 😉
Takze baby, 1. den za mnou 🙈😀🙏🏻
@jazmi3 no ja tie dnni ešte len očakávam ale idem do toho.. Takže sme v tom spolu hej... Moja koníčka je dosť biedna tak sa obávam ale tak snáď to zvládnem.
@jazmi3 tak za mnou tiež.. Akože leje zo mňa až strach.. Bojím sa ďalších dní...
Len tak pre info.. z akej váhy idete baby? Koľko kg/cm chcete dať dole? 😉
@jazmi3 mne je jedno koľko cm ubudne... Ja budem šťastná ak moje brucho nebude také traslave a spevní sa.. Po 2 deťoch je to bieda... Nečakám zázraky žeby som schudla nejak moc kíl za 2 týždne...ale aj ruky by ma potešili keby trosku schudli. Ty máš aké očakávania??
@kristinka88 moja výška 173/ 63-65 dlheee roky. Nemôžem mat menej, lebo potom vyzerám hrozne v tvári. No kvôli kortikoidim som pribrala za mesiac 7, 5 kg, tak potrebujem to dať dole🙈
Ahojte dievčatá, my sme sa s mužom dali na to tiež. Zajtra sú to už 2 týždne a cvičíme ten mesačný plán čo má na stránke.
@nikolapie aké sú výsledky?
Ahoj Zatiaľ nemám skúsenosť len sa pripojím ak môžem chystám sa nato od zajtra 😅