Chlieb na chudnutie

3. jan 2022

Ahojte baby... Chcem troska dat dole kg.. A milujem chlieb, viem ze treba hlavne zmenu stravy a aj pohyb.. Ale čo by som mohla na miesto chleba m.. Myslíte té tieto plátky môžem? Alebo čo by ste mi poradili

danusskaaa
3. jan 2022

Za mňa nie, je to kukuričné- veď práve kukuricou sa kŕmia husky a prasatá aby boli pekne prerastené. Ak sa nevieš chleba úplne zbaviť, tak ho obmedz na miminum, prípadne nahraď syrom, vajíčkom a tak. Tieto "nahrady" sú oničom.

koniarova
3. jan 2022

Radšej zemiakový slatinský. Majú ho v Tesco aj v Billa.

enoula
3. jan 2022

Ved si upec domaci, das tam mix muk, aj celozrnych, rozne semienka ci orechy a hned to nie je biela pena z obchodu. Krajec takého chleba neublíži. K tomu ešte nejaku zeleninu a bielkovinu a je to

pribinak
3. jan 2022

Muž má diétu a jedol napr zitny, rážny, fínsky, Fit chlieb, …
Proste take chlebíčky, ktoré majú nízky glykemicky index

mila23
3. jan 2022

tieto kukuricne suchare urcite nie...skus pozriet bielkovinovy chlieb....asi nema menej kalorii a ani ho nemozes jest na kila,ale ma viac bielkovin ako bezny chlieb a zasyti na dlhsie, resp. bielkoviny su lepsie pri chudnuti ako sacharidy.....ale samozrejme dolezity je clekovy kaloricky prijem a vydaj

renirv
3. jan 2022

a chleba sa nehces vobec vzdat tak hladas takuto alternativu? 🙂 neviem ci je to uplne ok co sa tyka aj nejakych nutricnych hodnot a podobne no. to by ti najlepsie vedel poradit odbornik na vyzivu.

agajka22
3. jan 2022

ano mozes na ranajky aj styri ja son ho jedla ked a schudla som 20kg

laurar1
3. jan 2022

Ak milujes chlieb, toto ti ho nenahradi. Chlieb pri chudnuti nie je zakazany, treba si len ustrazit mnozstvo a prilohy, ktore na ten chlieb davas. Pokial so vhodne naplanijes stravu, bez problemov tam napasujes aj dva krajce chleba. A idealny by bol celozrnny chlieb, kaloricky je to to iste, co biely, ale pomer zivin je daleko lepsi. Pozri Slatinsky celozrnny, mavaju ho v obchodoch, je baleny. Pripadne som este v tescu videla celozrnne toasty, zlozenie vyzeralo fajn.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
de_monka
3. jan 2022

vymeň za bielkovinový chlieb alebo pečivo- da sa kúpiť aj v lidli, aj v kauflande...
ale najdôležitejšia je celková zmena v strave a vyvážený príjem a výdaj. Ja som za posledný rok schudla 40 kg... všetko je je to nastavení hlavy o zmene životného štýlu a vlastnom chcení.
Radikálne som zmenila stravu, ale tak, aby bola udržateľná hoci aj do konca života. Veľa zeleniny a vlákniny. Vďaka kalorickým tabuľkám som sa naučila energetickú hodnotu jednotlivých potravín.. teraz sa neobmedzujem, dám si skoro všetko, ale samozrejme s mierou. Ale je pravda, že k bielemu pečivu/chlebu som sa v bežnom živote nevrátila... no bez výčitiek si z času na čas dám pizzu, hambáč, koláč... samozrejme sa k tomu následne snažím prispôsobiť aj svoj výdaj.
Ak chceš nejaké konkrétne info, napíš mi.

sweetyna
3. jan 2022

tiez si myslim, ze nahradzat potravinu ktoru mas rada nebude z dlhodobeho hladiska dobre, lebo ti zacne chybat a budes si ju davat aj tak. a nic sa nestane ak si das na ranajky alebo na veceru jeden krajec.

adka176
11. jan 2022

Nie určite nie tento...