Ahojte babenky, napíšte mi prosím vás aké máte skúsenosti s chilli burnerom. Ďakujeem 🙂
Obmedz prijem kalorii, to jedine pomaha ;) Vyser sa na taketo hluposti. Treba pevnu volu a schudnes 🙂 Ak nemas pevnu volu, pomoze ti k schudnutiu len pasomnica :D
Keby taketo pripravky naozaj pomahali, tak by na svete nebolo tucnych ludi 😀 😀 😀 😀 😀 😀
Radsej rozhyb svoje telo, obmedz sladke, daj si viac ovocia a zeleniny a vysledok sa dostavi.
Odpovedz si otázku. Sú v ázii len štíhli ľudia? NIe. a to už od detsvta do všetkého pchajú chilli a podstatne silnejšie, ako sú tie naše. U nás voľne pestované a predávané chilli majú okolo 10 000 jednotiek pálivosti /kapsaicin/ v ázii majú také čo majú bežne 1000 000 jdenotiek. Tie naj, naj na svete až 2 000 000. Pre bežného eurépana je tam zvládnuteľný 3 - 4 stupeň pálivosti jedla z 8 stupňovej stupnice, také ich detské jedlá.
@heros62 ty čo si obchodný zástupca tej firmy? 😀 😀 😀 chilli nepochádza z ázie, ale zo strednej a južnej ameriky, len tak na úvod, a teda keby si mal pravdu v tom, čo píšeš, tak by mexičanky neboli také kypré ako sú 😎
keby riešením obezity boli štipľavé jedlá, tak by to nebol celosvetový vážny zdravotný problém...
u aziatov je to niečím iným, v prvom rade genetika a potom ich strava, spôsob života...
@sissy27 Ano, sú rôzne chilli a nie je podstatné ktoré to sú či sú z mexika, aleno z ázie. Dôležitá je látka, ktorá ná spôsobovať chudnutie a tá je kapsaicin. Ale to nie je podstatné, ale to, že zase príde na trh jedna vec podporená reklamou na ťahanie peňazí z ľudí. Podstata obezity je v genetike, stravovaní a spôsobe života. Taktiež nemôžeme opomenúť ani chorobné dôvody a lieky.
@kaja153 no ale kedže nechceš počuť (čítať) len to, čo je všeobecne známe, že je to len reklamný píííp, tak pridám skúsenosť môjho otca (kedže ja som ešte pri rozume a na takéto ťahy ma zatial žiadny zázrak reklamný nezlanáril) ... schudol 11kg, po vysadení pribral 17kg a ešte začal chodiť na kožné ako bonus, lebo už pri jeho užívaní ho svrbelo celé telo ...
@kaja153 jaj no dokola to isté... zázraky na počkanie a nemožné ihneď - nekoná sa... pozri si niekde príbalový leták a zvláštnu pozornosť venuj tým najmenším písmenám - dočítaš sa niečo v zmysle, že je potrebné cvičiť a stravovať sa racionálne s obmedzením tukov a potom to bude fungovať... a všetci vieme, že keby sme zvládli tie prvé dve veci poriadne, tak ani nemusíme uvažovať nad takýmito "zázrakmi" a nie ešte vyhadzovať za ne prachy...