Chilli Burner - vaše skúsenosti

kaja153
19. jún 2013

Ahojte babenky, napíšte mi prosím vás aké máte skúsenosti s chilli burnerom. Ďakujeem 🙂

sissy27
19. jún 2013

@kaja153 jaj no dokola to isté... zázraky na počkanie a nemožné ihneď - nekoná sa... pozri si niekde príbalový leták a zvláštnu pozornosť venuj tým najmenším písmenám - dočítaš sa niečo v zmysle, že je potrebné cvičiť a stravovať sa racionálne s obmedzením tukov a potom to bude fungovať... a všetci vieme, že keby sme zvládli tie prvé dve veci poriadne, tak ani nemusíme uvažovať nad takýmito "zázrakmi" a nie ešte vyhadzovať za ne prachy...

marylis
19. jún 2013

Obmedz prijem kalorii, to jedine pomaha ;) Vyser sa na taketo hluposti. Treba pevnu volu a schudnes 🙂 Ak nemas pevnu volu, pomoze ti k schudnutiu len pasomnica :D

hajajanka
19. jún 2013

Keby taketo pripravky naozaj pomahali, tak by na svete nebolo tucnych ludi 😀 😀 😀 😀 😀 😀

Radsej rozhyb svoje telo, obmedz sladke, daj si viac ovocia a zeleniny a vysledok sa dostavi.

heros62
19. jún 2013

Odpovedz si otázku. Sú v ázii len štíhli ľudia? NIe. a to už od detsvta do všetkého pchajú chilli a podstatne silnejšie, ako sú tie naše. U nás voľne pestované a predávané chilli majú okolo 10 000 jednotiek pálivosti /kapsaicin/ v ázii majú také čo majú bežne 1000 000 jdenotiek. Tie naj, naj na svete až 2 000 000. Pre bežného eurépana je tam zvládnuteľný 3 - 4 stupeň pálivosti jedla z 8 stupňovej stupnice, také ich detské jedlá.

sissy27
19. jún 2013

@heros62 ty čo si obchodný zástupca tej firmy? 😀 😀 😀 chilli nepochádza z ázie, ale zo strednej a južnej ameriky, len tak na úvod, a teda keby si mal pravdu v tom, čo píšeš, tak by mexičanky neboli také kypré ako sú 😎
keby riešením obezity boli štipľavé jedlá, tak by to nebol celosvetový vážny zdravotný problém...
u aziatov je to niečím iným, v prvom rade genetika a potom ich strava, spôsob života...

heros62
20. jún 2013

@sissy27 Ano, sú rôzne chilli a nie je podstatné ktoré to sú či sú z mexika, aleno z ázie. Dôležitá je látka, ktorá ná spôsobovať chudnutie a tá je kapsaicin. Ale to nie je podstatné, ale to, že zase príde na trh jedna vec podporená reklamou na ťahanie peňazí z ľudí. Podstata obezity je v genetike, stravovaní a spôsobe života. Taktiež nemôžeme opomenúť ani chorobné dôvody a lieky.

moon1979
20. jún 2013

@kaja153 ano funguje ... krátkodobo ... potom to máš 3x naspäť ako pri každej takejto "skvelej" diéte, pri ktorej si všetci naivne myslia, že nemusia nič robiť, len hltať tabletky ... pokiaľ nemáš kde dávať peniaze, tak si to kúp 🙂

moon1979
20. jún 2013

@kaja153 no ale kedže nechceš počuť (čítať) len to, čo je všeobecne známe, že je to len reklamný píííp, tak pridám skúsenosť môjho otca (kedže ja som ešte pri rozume a na takéto ťahy ma zatial žiadny zázrak reklamný nezlanáril) ... schudol 11kg, po vysadení pribral 17kg a ešte začal chodiť na kožné ako bonus, lebo už pri jeho užívaní ho svrbelo celé telo ...

kaja153
autor
20. jún 2013

@moon1979 Fúú no určite to nechcem potom pribrať späť..by som sa musela zblázniť. Ďakujem 🙂

moon1979
20. jún 2013

@kaja153
tak zabudni na akékolvek zázračné pilulky, nápoje a ja neviem čo všetko možné (reklám je habadej) a chod na to prirodzenou cestou 🙂 síce to potrvá trošku dhšie ale máš záruku, že postupným chudnutím ťažšie naberieš kilá naspäť 🙂

marian86
20. jún 2013

@kaja153 ja som brala 2 mesiace a nič, ani kilo nešlo dole..niekedy mala som z toho hnačku, ale asi všetko...podla mna nefunguje. 😒