Robíte počas diéty?
@veronikaszabova ako prebieha Veronika?
@siskaa86 jem co chcem a nezapisujem do kalorickych tabuliek
mavala som kazdu sobotu ked som chudla a vaha sla pekne dolu. ale tiez treba s rozumom, niekde som citala ze aj v cheat day by mal byt kaloricky prijem uplne ze max dvojnasobok toho co mas na bezne dni. idealne len 1,5 nasobok. lebo niektori sa rozsupnu az tak ze im to rozhodi cely tyzden potom
cheat deň nemám jem všetko ale s mierou 😂
Ked som schudla a nasledne si udržiavala postavu, tak som mala raz za mesiac a zjedla som hoci co som chcela. Vela sladké!!!!! 😀
@ivangeline nepribrala si z toho?
@veronikaszabova nepriberas?
@veronikaszabova ako často?
@siskaa86 nie, nepriberam
@siskaa86 no pred mesiacom som porodila, takze v tehu som s dietou sekla, znova nabieham pomaly ale zatial to neriesim nejako radikalne, este som v sestonedeli, ale mam v plane sa k tomu vratit. pouzivala som Kaloricke tabulky asi mesiac aby osm si vytvorila predstavu co a kolko realne jem, a potom uz som vedela aj bez toho fungovat. a teda v soboty som si dovolila hocico. ale tiez nie ze 5000kcal nahadzat do seba.a za 4 mesiace som dala dolu 7 kil, to bol moj prvy ciel, ale teda potom prisli nejake rodinne problemy, tak som to zacala flakat a potom som otehotnela
@siskaa86 nie, praveze rýchlejšie chudla. Som schudla za rok 30kg a udržiavala si vahu 5 rokov...potom prisli deti. 😀
@ivangeline rýchlejšie si chudla keď si cez víkendy jedla viac??
@siskaa86 ano, cheating day pomáha k chudnutie tiež
@ivangeline fakt? A ako pomáha??
@siskaa86 dietu nedrzim, len dodrzujem kcal. A mam aj cheat day