Chcem zhodiť pár kilogramov

linduska85
10. jan 2023

Chcem schudnúť aj ja aj muž ale nevieme sa do toho dokopat poradite nám niečo boli by sme radi😀

dzulli1980
10. jan 2023

Všetko je v hlave ... pokiaľ nie si presvedčená o tom, že chceš schudnúť, každá snaha je zbytočná.

linduska85
autor
10. jan 2023

@dzulli1980 ja som o tom presvedčena preto sa pýtam rady od vás

ckocka
10. jan 2023

Znížiť energetický príjem.

osky
10. jan 2023

Cvicit a Ratat kalorie

janewithane
10. jan 2023

Vela chodit, ideal aspon hodina denne, cez vikend aj 2-3. To mozte spolu a v prirode je to aj prijemne. Vyradit sladkosti, sladke vody, chipsy... veceru si dat cim skor a potom uz nic nejest. Pripadne skusit prerusovany post.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
h2
10. jan 2023

@linduska85 Ahoj, to je super, že do toho idete s mužom spolu, budete sa navzájom podporovať. Ja ti poradím tisíckrát spomínané kalorické tabuľky. Fungujú. A nedaj sa odradiť tým, že veľmi pravdepodobne bude muž chudnúť rýchlejšie. Je to normálne.

jeanne14
10. jan 2023

Vyšší vydaj než príjem. Žiadne zázračne pilulky, čaje, koktaily.
Skús naozaj tie kalorické tabuľky. Aspoň zhruba sa do toho dostaneš čo a ako potrebuješ jesť.
Používala som ich mesiac. Od maja mám dole 12kg.
Už nevážim, nezapisujem. Jem 5x denne.

sasitimi17
10. jan 2023

Tak ale kto ťa k tomu dokope ked nie ty sama 🙂 Ja som prestala kupovať sladkosti lebo rada som zvykla večer pojedať keksíky a blbosti... 😀 A menej jedla si nakladať na tanier. Ja mám sedavú prácu za PC takže mám minimum pohybu, stíham večer odcvičiť 30-45 min videá, tak sa snažím aspoň na jedle ubrať.

miriemus
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
beatta7
11. jan 2023

travit viac casu vonku, prechadzky, rychla chodza, nejest nezmysly, sladke vody vyradit a pojde to 🙂

teleskop
11. jan 2023

@linduska85 pocitanie kalorii

talia6410
Odpoveď bola odstránená
Zobraz