Dobrý večer
Prosím poraďte mi potrebujem schudnúť do svadby. Mám na to 6mesiacov. Chcem dať dole aspoň 6-10 kilo .
Poraďte stravu jedálnička
Alebo čo robiť cviki aké sú účinne Atd ďakujem A každú radu.
Žiadne tabletky ani nič podobne
@natalkinmarek a podalsie niekto ti tu moze poradit uplnu koninu. Cize zamna radsej vystudovany vyzivovy poradca so skusenostami. 🙂
@carimari jem bezne sacharidy a nemam neustalu chut jest.... a napriek sacharidom som schudla cez 10kg.... pokial budes jest komplexne sacharidy nie sladkosti a pridas si k nim bielkoviny a zeleninu kt obsahuju.vela vlakniny ziaden cukor ti nebude strielat...
Ale je mi jasne ze pre low carberov su sacharidy "smrt" ....
A takisto zdravy clovek nema problem spracovat lepok v rozumnom mnozstve....pokial taketo potraviny nie su jedina zlozka stravy...
Ale ak lepok vylucis hoci.problemy nemas rovnako ako mliecne produkty a neskor sa k nim vratis tak problemy nastat mozu nakko si telo odvykne zlozky ako lepok ci laktozu spracovat...
A maso jest kazdy den tiez nie je pre travenie a creva to najlepsie...
Napr vybornym zdrojom komplexnych sacharidov a aj bielkovin su napr strukoviny, dokonca aj lacnou zalezitostou...
kamoška si kúpila od jedného známeho jedálniček plus cvičebný plán , potom bolo v TV , že jednu a tú istú diétu ( vhodnú skôr na naberanie ) predal každému . Ona poviem ti schudla 12 kg , čo bolo nepochopiteľné pri tej skladbe jedla , ešte aj cvičila ako drak , no a keď prestala tak nabrala vyše 20. Po tomto konštatujem , že každé telo je iné . Ja som zhodila 17 kg tým , že som jedla minimum jedla , ale že minimum , po skončení som pribrala 2 kilá 🙂 za celý čas som bola 2x po 5 min na Orbitreku
@natalkinmarek moja osobna skusenost obmedz tuky, to znamena, ze vsetko maso aj ryby si rob na vode, nejedz nic vysmazane, vynechaj vsetky chipsy, pochutiny, sladkosti....a ked syry tak naozaj nizkotucne a schudnes aj bez cvicenia...ale bielkoviny nevynechavaj a menej solit....a take veci ako dochucovadla ( vegeta, bujon) rovno vychod....drzim palce
@natalkinmarek a este nieco treba pit len cistu vodu, ziadne sladene napoje a miesto cukru pouzivaj med, samozrejme do kavy si daj lyzicku cukru (toho som.sa ani.ja nevzdala), treba mat pevnu volu a schudnes
Mas dost casu, a 10 kg nie je az tak vela. Podla mna by ti stačila uprava stravy a sport. Aspon trikrát do tyzdna..Zo svojich skusenosti odporucam beh. Kila isli dole ani som nevedela ako.
Ja mam vyskusany intermitten fasting. Fungujem od leta na principe 16/8. cize rano vstanem do prace dam si normalne ranajky, obed si dam salat mäso, rybu, zeleninu hocico uz z nizsim obsahom sacharidov. Po obede okolo 16-17 si dam salku polievky alebo caj alebo platol syra a do druheho dna nic. Schudla som 12 kg
@kristina2412 ano presne som chcela behavat lenže mi vraveli ze s behu neschudnem
@natalkinmarek ale prd. Z behu zhodis najviac.
Ale netreba verit všetkému čo sa tu píše. Ja jem sami chleba, ryžu, zemiaky a schudla som 30 kíl..
Jem zdravo, primerane. Snažím sa aj pohyb, ale to s deťmi nie vždy ide.
Základ je prestať jesť blbosti a viac sa hýbať a ide to.
6 kíl je ozaj nič. Úplne reálne to schudnes za 2 mesiace
@natalkinmarek ahoj, som výživový poradca, robím detoxikacne programy a tiež redukcne jedalnicky, ak chceš Napis mi. Určite ti poradím a ak nadviažeme spoluprácu, garantujem ti výsledok, bez jojo efektu. Samozrejme mám dobre spätne väzby od klientov
@natalkinmarek najlepsie urobis ked si sama nastudujes co a ako pripadne si niekoho zaplat. Lebo to co treba jednej na chudnutie, tak druha z toho moze priberat a tretia ostane na rovnakej vahe.