Chcem schudnúť z rúk

lusche
5. aug 2014

Baby chcem vas poprosit o rady- tipy na cviky na ruky-mojim cielom je z nich najskôr schudnut a tak spevnit. Zacala som cvicit Jillian Michaels a vidim ze sa pomalicky zacinaju crtat svaly na rukach, bojim sa ze budu kvôli svalom este hrubsie. ci sa mylim? poradte. 😖

lucka011
6. aug 2014

@lusche Ahoj. Ja podľa nej cvičím dva mesiace. Tiež som sa bála, že budem mať ešte hrubšie ruky, lebo aj ja som ich mala ako rambo. A zatiaľ som z nich schudla takmer 4cm. Cvičím s 1,5kg činkami

lusche
autor
6. aug 2014

@lucka011 naozaj? 😉 tak to si ma potesila takze si z nich schudla a pritom sa svaly rysuju? whow tak super. a ked ju cvicis mozem sa opytat, ci vladzes ist subezne s nimi? ja ju cvicim asi 8-mi den a zo zaciatku som ani dokonca nedosla-lebo som nevladala a teraz to sice docvicim dokonca,ale v tom ich vrazednom tempe nestiham-najmä to kardio-to je pre mna fuska. proste posledne skoky uz nemôzem. vlastne sa chcem spytat na to ze az ked to dam cele s nimi az potom si mozem zacat ratat 10 dni,vsak?

lucka011
6. aug 2014

@lusche tak neviem s cim od nej si zacala. Ja 30day shred. Prve asi 4dni sa mi smrti rovnali, ale vzdy som s nimi isla co mi sily stacili a presla to az dokonca. To mozem povedat, ze som stihala. Teraz cvicim ripped in30. Prve dva levely fajn ale teraz som na tretom a to ti poviem, ze teraz kolkokrat nestiham a nevladzem robit to co oni, riadny zabijak. Normalne sa tesim ked tento level skonci 😒 ale idem az do konca, aj ked by som zabijala od zufalstva.. Predtym som po nej isla este 30dnovu vyzvu na brucho a sama cvicila este s fitloptou na stehna, ale teraz nevladzem a som stastna ze skoncim 🙂
A s tym ako si budes pocitat, to je uz na tebe. Ak ti staci ze neodcvicis cele, tak si to rataj. Ale mne osobne by sa to neratalo. Ked sa zatnes a odcvicis, ten pocit na konci je najkrajsi a hlavne kezdym dnom citis ako ti telo silnie a ked si mozno predtym napr. vyskocila 5krat, zrazu vyskocis 6, 7, ... 😉

lucka011
6. aug 2014

Takto nejak vyzeraju teraz. Netreba mi nejake extra svaly, kvoli tomu to necvicim. Ale mat ich krajsie, lebo predtym mi bolo kazde tricko tesne na rukavoch, mala som ich tucne s kyvajucim sa sadielkom 😀

lusche
autor
6. aug 2014

ok vdaka za inspirace 🙂

lusche
autor
6. aug 2014

aj ja som zacala s tym 30 day shred 1.level, a i ked to nevladzem dat v ich tempe ale vydrz sa zvysuje jak pises a kazdym dnom vladzem viac a viac. 🙂tak nech nam to dlho vydrziiii....cvicila si i niekedy predtym ci len teraz si zacala taky intenz.trening? bojim sa ze keby som to naraz vysadila po nejakych mesiacoch ze svalstvo ochabne-kamoska to tak ma a moc dobre to nevyzera, asi uz treba vydrzat cely zivot v "nejakom nasadeni" 😉

lucka011
6. aug 2014

nikdy predtym som necvicila, tak na mojej kozi to je aj vidiet. Ziadna spevnena, nikde. Uvazovala som aj ja nad tym, ze co potom. Ale ona nema vsetky v takomto tempe ako teraz. Uz tie dalsie ma s prestavkami. Teda aj toto co ja cvicim by sa malo cvicit 6dni a den pauza, ale ja som si to dala zase na desat- 9cvicim a den pauza. Potom sa mi nieco mari, ze ma okolo troch dni a pauza a tak.. Ale tak ked som sa uz dala prvy krat v zivote na cvicenie, chcela by som to tahat co najdlhsie.. potom to nejako zredukovat na 3-4x do tyzdna a ak budem vediet, aj do fitka zacat chodit. Momentalne pri dvoch detoch nie je kedy a ta pol hodina denne ma nezabije. Tak len nech nam to ide. Najlepsie je, ze je vysledky vidiet... 😉 tak veľa stastia