Baby chcem vas poprosit o rady- tipy na cviky na ruky-mojim cielom je z nich najskôr schudnut a tak spevnit. Zacala som cvicit Jillian Michaels a vidim ze sa pomalicky zacinaju crtat svaly na rukach, bojim sa ze budu kvôli svalom este hrubsie. ci sa mylim? poradte. 😖
@lucka011 naozaj? 😉 tak to si ma potesila takze si z nich schudla a pritom sa svaly rysuju? whow tak super. a ked ju cvicis mozem sa opytat, ci vladzes ist subezne s nimi? ja ju cvicim asi 8-mi den a zo zaciatku som ani dokonca nedosla-lebo som nevladala a teraz to sice docvicim dokonca,ale v tom ich vrazednom tempe nestiham-najmä to kardio-to je pre mna fuska. proste posledne skoky uz nemôzem. vlastne sa chcem spytat na to ze az ked to dam cele s nimi az potom si mozem zacat ratat 10 dni,vsak?
@lusche tak neviem s cim od nej si zacala. Ja 30day shred. Prve asi 4dni sa mi smrti rovnali, ale vzdy som s nimi isla co mi sily stacili a presla to az dokonca. To mozem povedat, ze som stihala. Teraz cvicim ripped in30. Prve dva levely fajn ale teraz som na tretom a to ti poviem, ze teraz kolkokrat nestiham a nevladzem robit to co oni, riadny zabijak. Normalne sa tesim ked tento level skonci 😒 ale idem az do konca, aj ked by som zabijala od zufalstva.. Predtym som po nej isla este 30dnovu vyzvu na brucho a sama cvicila este s fitloptou na stehna, ale teraz nevladzem a som stastna ze skoncim 🙂
A s tym ako si budes pocitat, to je uz na tebe. Ak ti staci ze neodcvicis cele, tak si to rataj. Ale mne osobne by sa to neratalo. Ked sa zatnes a odcvicis, ten pocit na konci je najkrajsi a hlavne kezdym dnom citis ako ti telo silnie a ked si mozno predtym napr. vyskocila 5krat, zrazu vyskocis 6, 7, ... 😉
ok vdaka za inspirace 🙂
aj ja som zacala s tym 30 day shred 1.level, a i ked to nevladzem dat v ich tempe ale vydrz sa zvysuje jak pises a kazdym dnom vladzem viac a viac. 🙂tak nech nam to dlho vydrziiii....cvicila si i niekedy predtym ci len teraz si zacala taky intenz.trening? bojim sa ze keby som to naraz vysadila po nejakych mesiacoch ze svalstvo ochabne-kamoska to tak ma a moc dobre to nevyzera, asi uz treba vydrzat cely zivot v "nejakom nasadeni" 😉
nikdy predtym som necvicila, tak na mojej kozi to je aj vidiet. Ziadna spevnena, nikde. Uvazovala som aj ja nad tym, ze co potom. Ale ona nema vsetky v takomto tempe ako teraz. Uz tie dalsie ma s prestavkami. Teda aj toto co ja cvicim by sa malo cvicit 6dni a den pauza, ale ja som si to dala zase na desat- 9cvicim a den pauza. Potom sa mi nieco mari, ze ma okolo troch dni a pauza a tak.. Ale tak ked som sa uz dala prvy krat v zivote na cvicenie, chcela by som to tahat co najdlhsie.. potom to nejako zredukovat na 3-4x do tyzdna a ak budem vediet, aj do fitka zacat chodit. Momentalne pri dvoch detoch nie je kedy a ta pol hodina denne ma nezabije. Tak len nech nam to ide. Najlepsie je, ze je vysledky vidiet... 😉 tak veľa stastia
@lusche Ahoj. Ja podľa nej cvičím dva mesiace. Tiež som sa bála, že budem mať ešte hrubšie ruky, lebo aj ja som ich mala ako rambo. A zatiaľ som z nich schudla takmer 4cm. Cvičím s 1,5kg činkami