Chcem schudnúť minimálne 30 kg

patik114
8. sep 2013

Ahojte chcem schudnut aspon 30 kg ma niekto jedalnicek alebo niekto kto schudol 30 a viac ??? co ste robili a ako ste sa stravovali ?? dakujem

jonas17
8. sep 2013

@patik114 hm, gratulujem k rozhodnutiu 😉 v prvom rade začať zdravo variť. vyhodiť polotovary, rastlinné oleje, margaríny, biely cukor, bielu múku, mliečne výrobky, údeniny, všetky sladkosti, sladké vody. jesť veľa zeleniny, menej ovocia, trochu mäsa a k tomu ak chlieb, či koláčik, tak domáci, bez prídavných látok, hlavne, aby bola múka celozrnná, najlepšie špaldová. a neprestať jesť 5x denne. kilká pôjdu dole samé. k tomu nejaký pohyb, rýchla chôdza, prechádzky, kalanetika, neskôr beh, nie veľa, možno 15 min. denne...piť len čistú vodu. a ked budeš mať chuť na sladké, denne si upeč zdravý koláčik na olovrant. tých uhasiš hlad . 😉 neboj, pôjde to, len treba trošku zmeniť stravovacie zvyky 😉 . veľmi dobrá je avokádová nátierka, rozmixuješ avokádo, pridáš olivový olej, citronovú šťavu, sol, cesnak, petržlenovú vnať a nepotrebuješ k tomu salám, či šunku. len sa treba nastaviť na zdravé veci a bude to dobre...držím palce 😉 😉

simonkazga
8. sep 2013

@patik114 Keďže sa snažíte o bábo, určite sa vyvaruj hladovkám, tie nič nevyriešia. Treba sa orientovať na zdravú stravu. Síce nie 30, ale kedysi som delenou stravou dala dole 20kíl. Pravda, trvalo to viac ako rok, ale váhu som potom držala dlhé roky. Veľa zeleniny aj nejaké to ovocie a čím menej sacharidov, tým lepšie. K tomu prihodiť trochu pohybu a kilá pôjdu dole samé.

aristka
8. sep 2013

ja keď som chudla po prvom dieťati ,veľmi mi pomohlo vyhľadať osobného trénera ,ktorý navrhne jedálniček ,naučí ťa cvičiť ..moja skúsenosť ,schudla som a teraz po treťom dieťati tiež chcem schudnúť ,už idem na tom pracovať lebo viem čo robiť ,takže smer osobný tréner na začiatku a potom budeš sama vedieť postup čo a ako...prejem úspešné chudnutie...

indira
9. sep 2013

ahoj tak aj ja drzim dieti niako sa nedrzim hladovky len menej porciach od 17,00 hod uz nejem ,,mam 2 deti takze chodime na tury nikde nechodim s autom ale pesi pijem vodu 4 l denne ,,,,sladkosty jem ale nie Vela max jedna cokoladka myslim kocku za tyz,,,mne pomohlo stahovka byvame tu uz 3 mesiace a schudla som viac ako 11 kg kazdy to vidi proste da sa to aj bez dieti len ako som pisala menej toho ,,,dobre je aj biele hrozno jest , to co zjem dam dole cez den jasne ze nie vsetko ale snazim sa Vela mat pohybu ,,,drzim palce mne to pmohlo a ja idem este dole 😀

patik114
autor
9. sep 2013

dakujem za rady dufam ze schudnem....... od dnes zacinam 🙂

zuzlicek44
9. sep 2013

@patik114 mne by 30 aj 40 bodlo...a to som nebola ani tehotná...je to na...celé.držim prsty.. 🙂

patik114
autor
9. sep 2013

@zuzlicek44 ja tiez aspon 30kg chcem schudnut a oddnes sa snazim dodrziavat to 🙂 aj ja drzim prsty 🙂

zuzlicek44
9. sep 2013

@patik114 aj cvičíš? 🙂

mafin152
9. sep 2013

ahoj, aj ja potrebujem dost schudnut.. chudnem uz od polky augusta, onedlho to bude mesiac a ide to, niektore saty mi zacinaju byt volne 🙂 zajtra sa vazim, tak dufam, ze zo mna zase nieco ubudlo 🙂 drzte sa

silvia1101
9. sep 2013

Ahoj Patík, ja mám podobný problém. Potrebujem dať dole ideálne 15-20 kg. Pred pár mesiacmi som začala cvičiť cvičenia od Jillian Michaels a upravila som si aj stravu. Po dvoch týždňoch som začala vidieť prvé výsledky. Potom sme dovolenkovali a neriešila som nič..a ako to už býva, po dovolenke som sa už nenaštartovala. Teraz som už pevne rozhodnutá, že do budúceho júna tých 10-15 kg schudnem. Prvá vec je začať pravidelne a zdravšie papať... druhá vec je zapojiť cvičenie (aspoň tých 20 minut denne podla Jill Michaels). A dnes začínam. Raňajkujem o 7:30, desiata, obed cca o 12:00, olovrant a do 18:00 večera - ideálne len zeleninový šalát. Doteraz som pila veľmi málo vody, teraz sa musím donútiť aspoň 2 litre. Pri chuti na sladké - ideálne sušené ovocie alebo deci koly 😀 Odporúčam ti cvičenie Jill - nájdeš forum aj tu na modrom koníkovi. Držím Tebe aj sebe 😀D palčeky !

patik114
autor
9. sep 2013

@zuzlicek44 ano aj cvicim skor vecer len 🙂

patik114
autor
9. sep 2013

@silvia1101 dufam ze to vydrzime je to tazke ale vysledky su uzasne 🙂 aj ja drzim prsty 🙂

sashabb
9. sep 2013

@patik114 osobne ak by som chcela schudnuť takto vela z váhy, by som to konzultovala s doktorom. Potom by som vyhladala osobného trénera a dala to celé dokopy.
Pokiaľ budeš na to sama, že sa iba rozhodneš, tak to nezvládneš (nič v zlom). V prvom rade je velké odhodlanie, potom uplna zmena jedálnička a cvičenie. Určite to nieje o tom, iba niečo omedziť, lebo neskôr nastane jojo efekt.

Väčšinou totižto býva postup "prestanem jesť a budem podla niekoho cvičiť" ... ibaže toto ťa velmi rýchlo omrzí a vrátiš sa do pôvodneho stavu nič-nerobenia. 😅

Tak držím palce 😉

kinna
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
patik114
autor
9. sep 2013

dakujem za rady 🙂

nibiru
9. sep 2013

@patik114 odporucam cvicit doma jillian michaels upraviť stravu ta je 70% uspech ja som dala sole 13 kg za 4mesiace a cez 70 cm na obvodoch s velkosti 46 na 40-42.je tu aj skupina aj tema o jej cvičeniach cca po 2 tyždnoch vidieť prvé výsledky základ nemeriať váhu ale miznúce cm.

patik114
autor
9. sep 2013

@nibiru a teraz ked je 8 hodin si nieco das ked si hladna alebo nic ?? inak dakujem 🙂

nibiru
9. sep 2013

@patik114 ANO LAHKU VECERU nejem až po 21h.nakolko chodím spavat o polnoci

patik114
autor
9. sep 2013

@nibiru aha taze az po 9 nejes uz ?

nibiru
9. sep 2013

ano 3h. pred spaním by sa jest už nemalo.

erika07
9. sep 2013

Ahoj Patik, ja tiež chcem schudnúť cca 20 kg, ale bez liekov a bez extrémnych diét. Začala som od 2.septembra dodržovať rady zo Školy chudnutia (tu si môžete pozrieť ich videá a radami zdarma http://bit.ly/1akXV6f ) a za prvý týždeň sa mi podarilo zhodiť viac než 2 kilá .... 🙂 Stačilo veľa piť vodu, začať pravidelne jesť, každý deň cvičiť 30-45 minút a zbaviť sa nejakých zlozvykov. A výsledok sa hneď dostavil ...A ani tablety netrebalo 😉 .... Vyskúšaj.

silvia1101
10. sep 2013

@nibiru ahoj nibiru, to sa mi nechce veriť, že behom 4 mesiacoch zo 46 na 40-42! Presne to je aj moja méta. Konečne oblečiem všetky tie pekné veci, čo mi trčia v skrini 😀 Taký úžasný úspech ! Prosím ťa, vylúčila si úplne pečivo alebo.. ? Ak sa ti dá, v skratke mi popíš tvoj terajší jedálniček. Ďakujem.

mafin152
10. sep 2013

ahojte, tak dnes som sa zase zvazila, nemozem uverit, ze chudnem uz 4 tyzdne, takto dlho som este nikdy nevydrzala 🙂 a k dnesnemu dnu mam dole 9,6 kg.. juchuuuu.. este 40 😀 vytiahla som jedno sacko, ktore som nosila este na strednej, velkost 42, bude moje motivacne, este mi chyba dobrych 15 cm cez brucho aj cez prsia aby som ho zapla.. ale to pojde 🙂 a moj jesenny kabatik velkosti 46 mi je konecne volnejsi, uz sa nebojim, ze mi odletia gombiky 🙂 drzte sa!

atlaska
10. sep 2013

@nibiru ktore cvicenia si konkretne cvicila?

nibiru
10. sep 2013

@silvia1101 mám dobrú svalovú hmotu a súmernu postavu jedine co mi ostalo s velkosti 46 su prsia tie mám stále G-H i ked pod prsiami to šlo na 85.jedálniček pečivo ekd tak na ranajky ale eln 1 malý kus hlavne vela piť den začínam čistou vodou cca po 2 mesiacoch som prešla s jillian na fitko kde chodím min. 3x do týždna ak sa dá viac tak viac cvičím cca hodinu ono po tej jillian ma to fitko chytilo 😀 AKTUALne mám 82kg výšku 168cm a fakt nosím rifle 40 na pase troška ešte tesnejšie ale su mi pohodlne može si dať aj tesnejšie tričko 😀

nibiru
10. sep 2013

@atlaska SRED A 6W6P ALE TEN LEN LEVEL 1 NA DVOJKU som sa necítila,+ fitko máme tam polhodinový cyklus cvicení dávam si ho 2x čiže hodinu+ orbitrek.

nibiru
10. sep 2013

@silvia1101 tak či tam musím dať dole ešte 15kg ☹ aby to bolo ok.

atlaska
10. sep 2013

@nibiru dakujem, fuha no som zvedava na 6W6P teda, ja som zacala 30DS, potom mam plan Rippied30 a potom 6W6P a budu Vianoce 😀

silvia1101
10. sep 2013

@nibiru Fitko je super, tiež som kedysi na ňom fičala.. Teraz mám už malého, takže mi z časového hľadiska viac vyhovuje Jillian a to každý deň.. Mám 165 cm a váhu 80 kg. Moje maximum a som z toho frustrovaná 😀 Ja strašne lúbim pečivo, ale jednoducho sa ho musím vzdať. Ozaj len ráno k jogurtu celozrnné alebo spaldové. Myslím, že keď pôjdeš tak ako doteraz do budúceho leta budeš krásna štíhla kočka. Základ je vydržať a dodržiavať dobre nadstavené pravidlá. Toto si uvedomujem, ale keď u seba nevidím výsledky relatívne "hneď", akosi popustím a som tam, kde predtým. Veľmi ma povzbudzujú ľudia ako si ty, ked vidím že to takto pekne ide dolu, keď sa chce. Všetko dobré!

erika07
11. sep 2013

Kočky, ktorá chcete pomôcť s chudnutím: dnes večer budú mať lektori zo školy chudnutia ŽIVÉ VYSIELANIE zdarma. Mali by tam hovoriť aj o 10 katastrofálnych chybách pri chudnutí. Toto živé vysielanie nestojí nič, teda iba môj čas, tak ja si to pozriem..... Chcem sa prihlásiť aj do ich školy chudnutia, tak sa rozhodnem podľa toho, čo budú večer hovoriť.
emoticon . Jaj - a ešte ten odklik na to živé vysielanie o chudnutí zdarma. Nájdete ho tu: http://bit.ly/1e143od