Ahojte baby vždy som mala postavu 169cm a 83-85kg No tento rok v januári som si povedala dosť do konca apríla som schudla na 71;odvtedy sa mi to drží na 71 nemôžem sa pohnúť dole lebo sa skoro každý deň navecer prejem...už som so seba tak nervózna... cieľovu váhu mam 60-62 kg.. pre mňa je najhoršie sa nejako rozbehnut..a ked si predstavím že som už mohla vyt na tej váhe tak som na seba mega zla!!! Ako sa vy prekonávate? Potrebujem riadnu motiváciu...
Prečo sa večer prejedáš? Odstráň príčinu alebo si nájdi iný spôsob kompenzácie a život bude jednoduchší...
Naucila som sa zacvicit si takmer kazdy vecer. A aj ked nie uplne tak, ze by zo mna mega tieklo a vypustila by som dusu, ale zakazdym aspon 20-30 minut. Namiesto lezania na gauci a nicnerobenia 🙂 Po cviceni nemam chut jest vobec, len ozaj nieco lahke a to je skvely sposob ako sa prestat prejedat, ver mi.
tu ti nikto nepomoze. je to len o pevnej voli. ked si uz tolko schudla, je to uplne super. len sa znova nakopni. a motivaciou ti moze byt pekne oblecenie, ktore si mozes potom obliect, popripade si pozri stare fotky, ked si mala viac kil. neboj, das to 🙂
Ja chcem pribrať uz 3 roky aspon 10kg.... Tieto pribratia a chudnutia sú náročná vec🥺 veľa úspechov ti prajem. ❤️
Ja mám napr.175 a 65 kíl...už týždeň držím casting,teda prerušovaný post 8/16 ale ja cvičím tiež každý deň ráno a každý deň večer a odkedy večer nejem cítim sa skvelo,a spím jak bábätko 😂
@zuzika87 koľko si schudla za ten týždeň? Ja som včera bola taka ze isto to už dám vydržím týždeň a pôjde to samo a dnes v noci mi bolo zle vracala som asi nejaká viroza tak dnes som zase zjedla pecivo
Za 5 mesiacov som dala dole 12 kg kalorickymi tabuľkami.
no a máš odpoveď na tvoju otázku. Keď sa večer preješ, ako môžeš potom schudnúť. Ja som si to upratala v hlave. Povedala som si, že to nepotrebujem ale chcem. Jednoducho som zmenila životný štýl. Povedala som si, že budem jesť len to, čo niečo môjmu telu dá. Jasné, dám si občas sladké, koláč , víno a pod. Ale celý deň som na takej strave, ktorá mi vyhovuje, neprejedám sa, zbytočnosti nejem a hlavne sa hýbem. Pokiaľ budeš nervozna a budeš to siliť, bude to taký bludný kruh.
@kvetinka75 áno áno je to pravda a co ta tak nakoplo? Koľko máš kg
@nikha2809 super mega kolkog máš kg teraz
60 mám teraz, ja som veľmi bola spokojná na tabuľkách, nebola som hladná, naučila som sa normálne jesť.Pridaj sa do skupiny cesta k mojej premene máš tam aj návod ako ich správne nastaviť, aj baby vždy poradia
Mne ani tak nejde o schudnutie ...možno takych 5 kíl ,lebo nemám ani brucho ovisnuté nič...ale len pre dobrý pocit ...pečivo večer je ...ja jem ráno ale len celozrnné,sladké vody som úplne obmedzila...ale u mňa je hlavne podstatne to cvičenie každý deň...bez toho to nepôjde...
No ale schudla si za 4mesiace kolko 13 kil? Ved to je ok. Je normalne ze potom to stoji kusok
@jj298 a toto je podľa teba rada ktorú dávaš niekomu, kto nemôže schudnúť hej? 😀 poradíš mu kalorickú bombu, gratulujem teda 😀
@jj298 hej, hrsť mandlí zožrať čo dá tak 300kalórií... keď potrebuje schudnúť a zožrať tak 1300 kalórií dokopy 😀
@laurita285 veru🥲🤣 rady nad zlato
@slavomira236 áno 13kg.. ale ešte by som chcela 10.. škoda ze som si neurobila fotku s 85 a teraz 71 🙂 ja to na sebe nevidím to ma odrádza.. ale tak co ma ľudia dlhšie nevideli povedia ze riadne
skus si nechat porqdit od odbornicok na nehladu.cz
@jj298 naštartuje metabolizmus 😖
Ja potrebujem tiež aspoň 15kg,do konca roka.
veď len to je mega úspech schudnúť za tak krátky čas. Nato ja pevnú vôľu nemám...max. 3 dni 😅😂
Používaš Kalorické tabuľky? Máš dostatok jedla cez deň? Dostatok bielkovín? Niesi pod bazalom? Mala by si zjesť okolo tých 1 600-1700kcal aby si zdravo a pomaly chudla.
Keď mám večer chuť jest, oblečiem si plavky a vybavené. Mne už 2 mesiace chyba posledné kilo. Ale hádam to do dovolenky dám 😀