Ahojte. Mám uz rok problém s tým, že mi príde že mám veľké brucho a že som tučná atď. Akože, ja nie som nejako extra širšia ako vyššia ale mne to vadí lebo kedysi som taká nebola... Chcem schudnúť ale neviem ako.... Prosím, pomôžte mi. Čo mám robiť? Viem, je veľa článkov na nete aj tu ale.... Neviem sa rozhýbať - nemám už motiváciu. Nemám veľa voľného času. Prosím nekritizuje ma, ja iba chcem aby som sa páčila sama sebe... Sebavedomie mám ale toto je moja slabosť...
@majusik1304
Ďakujem pekne za radu❤️. Určite ju idem pozrieť.
Mužov tréner hovorí, ze brucho je najmä o strave, takze treba začať stravou. A a stačí ti aj 20 minútový trening na brucho podľa YouTube videí a do mesiaca ti pôjde veľa cm dole, len treba byt disciplinovana
zaklad je strava, mat vyssi vydaj ako prijem... postupne male kroky.. tu si odopriet kolacik, tam vymenit vyprazane za zeleninu... kam sa da, ist peso, vybehnut schody namiesto vytahu... drobnosti, kazdy den nieco a uvidis ze to pojde...
@tramtada31
@kat_
Ďakujem za rady. Veľmi ste mi všetky tri pomohli. Nikomu som to ešte nepovedala a tieto rady od Vás pre mňa znamenajú viac než články z internetu. Ale už sa snažím viac(pár dní ). Jem primerane-neprejedam sa. U nás doma je to celkom ťažké... Ale dnes som ešte nemala príležitost cvicit-je to výhovorka, viem... ale deň ešte nekončí a práve som si nachystala podložku a oblecko na cvičenie.
Taktiež si plánujem kúpiť bežecký pás alebo stacionárny bicykel.😁💪
@majusik1304
Pred chvíľou som si popozerala túto stránku. Zapáčilo sa mi to. Zajtra alebo kedy si pôjdem niekam kúpiť túto knižku. Ďakujem veľmi pekne❤️❤️📖📚
@janka_janka123 super, ja som robila 28 cku a perfektne som sa cítila, oveľa viac energie som mala a plus schudla som, neviem koľko, lebo mám pokazenú váhu, ale okolie mi vravelo.....
@majusik1304
Fíha tak to sa teším že si mi ju poradila. Ja tiež nemám niekedy energiu po dni. Ďakujem veľmi si mi pomohla. Vážim si tvoju radu. O mesiac uvidíme výsledky 😁😁😁💪
@janka_janka123 obmedzit stravu a cvicit.
@janka_janka123 ja sa tiež potrebujem nejak motivovať a schudnúť .. ale vydrží mi to cca dva tyzdne vždy 😏
@tatianka0000
Takto to so mnou vždy dopadlo tiež 😂😂😂
Ale o polovicu kratšie to trvalo 😂.
Ale chcem cvičiť aby som mala zo seba dobrý pocit a aby som schudla.💪😎😎
@janka_janka123 no veď aj ja tak chcem .. kávu už nesladím vôbec a sladké vody tiež nie .. predtým som vypila aj dva litre kofoly , teraz pôjdem sodastream , čaj tiež bez cukru
@janka_janka123 teraz pijem sodastream .. ten telefon si píše čo chce
@tatianka0000
Áno aj ja
Mne nechutí voda z vodovodu. Proste mi nechutí má takú pachuť a keď si ju nalejem do pohára, dakedy je matná. No hrôza. Ja si ju vždy prefiltrujem a spravím si SodaStream. To mi viac chutí. Mám rada bublinky či už minerálky či SodaStream.😁
Ja by som do mačingovej viac nešla, mne bolo zle, bola som nafuknuta, bolela ma hlava a jesť dookola zelene fazulky a brokolicu, tak to ďakujem pekne. Veď tymi jej receptami sa neda stravovat do konca zivota a pre telo je to akurat šok. Tak len aj pohľad z druhej strany, tiež som bola nadšena ako mi o tom kolegyna rozpravala, ako krasne schudla a nakoniec z toho bolo, ze schudla 3 kila a stihla bola aj predtym.
@martina803
Tak aj to je možné. Určite nie že teraz začne niekto jesť iba zaleninu, brokolicu a fazuľky atd. Podľa mňa to treba postupne. A nakoniec si telo zvykne. Ale pravda že sa tým nedá stravovať večne. 😁😉
Skúste si pozrieť prerušovaný pôst, mne to veľmi pomohlo na rozbeh pred rokom, nemusíte sa vôbec obmedzovať v druhu jedla, iba si dáte 14/16/18 hodinové okno, kedy nezjete nič a vaše telo má dostatok času, aby sa zbavilo tuku a ostatných škodlivín 🙂 doktorka Mindy Pelz má na túto tému skvelé videá a podcasty alebo si skúste prelistovať jej knižku, myslím, že sú tam aj jedálničky a návody pre úplných začiatočníkov 🙂
A postupne nejaký pohyb... Fitshaker má teraz super 50 Dňovú novoročnú výzvu, ktorá vás nakopne od jednoduchých cvikov po náročnejšie, to som si dala tento rok ako pohybovú výzvu na spevnenie tela 🙂
@janka_janka123 pozri stránku macingova.sk . Napísala knihu, najedzte sa do štíhlosti. Odporucam ...