Čaute žienky
Veľmi moc by som chcela schudnúť okolo 7 kíl, ale bojím sa že stratím menštruáciu. Mohli by ste mi nejako pomôcť že čo robiť aby som ju nestratila?
Ak pojdes postupne, pomaly a zdravo, nestratis ju.
Mne jediny krat v zivote meskala ms a to tiez bolo v ramci chudnutia ale s tym ze obmedzenie zivin som mala vyrazne, aj ubytok kg bol naraz vacsi, isla som na to intenzivnejsie 🙂
@hipuska ak zena klesne pod urcite percento tuku v tele, tak ju strati 🙂 u mna to je napr 19% tuku a menej, vtedy zmizne... autorka uz asi je dost stihla zena, ked toto riesi a ma taketo obavy ..
Cyklus nebudeš mať vtedy,keď tvoje telo nebude obsahovať žiaden tuk,rozumej,budeš značne podvyzivena
Prečo by si ju pre boha mala stratiť? 7 kg nie je nič hrozné. Jedine,že by si už teraz mala 40 kg.
@missviolet tak keď je dosť štíhla a nechce stratiť menzes,nech nevymýšľa chujoviny.
Mala som 13% tuku a mala ms. Teraz som samy tuk a mam ms. ;D
@missviolet ale, ona napísala, že chce schudnúť,nie ísť do podvyzivy
@cxppp2 už z tvojej otázky vidno, že nemáš šajn o tom ako sa zdravo chudne (ak je potreba!), takže bez výživového poradcu a trénera sa ti to nikdy nepodari. Teraz beží veľa online výziev, skus sa niekde zapojiť. Napríklad fitlavia, nakopavacka
@cxppp2 ja som.schudla 14kg v roku 2022 a mam ju stale. Pravidelne ;) nic som.nestratila a to som tiez mala v.plane cca 8kg.dat dole
Prečo by si ju mala stratiť ?? Schudla som za rok už 24kg a nestratila som ju. Práveže sa mi konečne upravila po pôrodoch a s tými kilami navyše som mala dosť rozhádzaný cyklus.
@cxppp2 určite zdrave chudnutie.....tým určite menzes nestratiš
Určite ju nestratis.. ja keď som mala zápal pľúc, som celé dni len ležala v posteli, strašne zle mi bolo ani vstať som nevedela. Schudla som na 47 kíl a s ms som nemala absolútny problém
Preco by si mala stratit mozes schudnut aj 30 kil a nic sa nezmeni, pokial nechudnes z podvahy do este vacsej podvahy nic sa nemeni
@cxppp2 koľko vážiš? Prečo by si ju mala stratiť?