Chcem schudnúť a bojím sa, že stratím menštruáciu

cxppp2
15. jan 2024

Čaute žienky
Veľmi moc by som chcela schudnúť okolo 7 kíl, ale bojím sa že stratím menštruáciu. Mohli by ste mi nejako pomôcť že čo robiť aby som ju nestratila?

hipuska
15. jan 2024

@cxppp2 koľko vážiš? Prečo by si ju mala stratiť?

colsami
15. jan 2024

Ak pojdes postupne, pomaly a zdravo, nestratis ju.
Mne jediny krat v zivote meskala ms a to tiez bolo v ramci chudnutia ale s tym ze obmedzenie zivin som mala vyrazne, aj ubytok kg bol naraz vacsi, isla som na to intenzivnejsie 🙂

missviolet
15. jan 2024

@hipuska ak zena klesne pod urcite percento tuku v tele, tak ju strati 🙂 u mna to je napr 19% tuku a menej, vtedy zmizne... autorka uz asi je dost stihla zena, ked toto riesi a ma taketo obavy ..

anita6666
15. jan 2024

Cyklus nebudeš mať vtedy,keď tvoje telo nebude obsahovať žiaden tuk,rozumej,budeš značne podvyzivena

koniarova
15. jan 2024

Prečo by si ju pre boha mala stratiť? 7 kg nie je nič hrozné. Jedine,že by si už teraz mala 40 kg.

koniarova
15. jan 2024

@missviolet tak keď je dosť štíhla a nechce stratiť menzes,nech nevymýšľa chujoviny.

ivangeline
15. jan 2024

Mala som 13% tuku a mala ms. Teraz som samy tuk a mam ms. ;D

hipuska
15. jan 2024

@missviolet ale, ona napísala, že chce schudnúť,nie ísť do podvyzivy

@cxppp2 už z tvojej otázky vidno, že nemáš šajn o tom ako sa zdravo chudne (ak je potreba!), takže bez výživového poradcu a trénera sa ti to nikdy nepodari. Teraz beží veľa online výziev, skus sa niekde zapojiť. Napríklad fitlavia, nakopavacka

zuzkaa1991
15. jan 2024

@cxppp2 ja som.schudla 14kg v roku 2022 a mam ju stale. Pravidelne ;) nic som.nestratila a to som tiez mala v.plane cca 8kg.dat dole

jeanne14
16. jan 2024

Prečo by si ju mala stratiť ?? Schudla som za rok už 24kg a nestratila som ju. Práveže sa mi konečne upravila po pôrodoch a s tými kilami navyše som mala dosť rozhádzaný cyklus.

perlita007
19. jan 2024

@cxppp2 určite zdrave chudnutie.....tým určite menzes nestratiš

konikmodry111
19. jan 2024

Určite ju nestratis.. ja keď som mala zápal pľúc, som celé dni len ležala v posteli, strašne zle mi bolo ani vstať som nevedela. Schudla som na 47 kíl a s ms som nemala absolútny problém

zuzubb007
19. jan 2024

Preco by si mala stratit mozes schudnut aj 30 kil a nic sa nezmeni, pokial nechudnes z podvahy do este vacsej podvahy nic sa nemeni