Ahojte,potrebujem schudnut 8 kil takze ak sa niektora z Vas chce pridat,budem rada 😉
pridávam sa , len ako na to
@zumbadance
@anda2 baby tak to sa tesim.Ja som zacala od dnes 😉 Nechcem ziadnu radikalnu dietu,proste skusim vysadit sladke,pecivo(to ma strasne nafukuje),sladene napoje a veceru si dam auz len salat,zeleninovy s kuracim maskom alebo tuniakom.Aky mate plan?A co sport?
mna motivuje ked sa odmeriam prsia pas boky stehno prave lave a ine 😀 tesim sa ked tie centimetre ubudaju ale niekde by mohli narast 😉
@zumbadance mna bude motivovat ked sa tu budeme vzajomne podporovat.Vtedy si teda kolacik nedam.Aspon dufam 😉
dobre teda po tyzdni by sme mali ten gram schudn 😉 ut
@zumbadance gram?Och...na mna sa nalepili kila ani neviem ako.Chcem spat svojich 52 kil 😒
@trish31
@zumbadance
@anda2 čaute baby 🙂 téma ako pre mňa 🙂 ja už som dve kilá dala dole a ešte tých 8 by ma potešilo 🙂 ja sa nejak extra neobmedzujem, len trochu menšie porcie a častejšie papám a pijem viac vody.....aj som bicyklovala na rotopede, ale nejak som prestala, tak musím znovu začať 🙂
tak, žiadne pečenie, a výváranie, ale idem sa hýbať, aby to šlo dole, aj ja chcem aspon 52
a vela piť...
@kikaneu
@anda2
@zumbadance ja mam hlavne so sportom problemy.Nemam na to cas a som aj leniva ak uz ten cas je ☹ Ako sa mam prinutit?
cvicim drepy od vcera ale tak ma bolia nohy a zadek 😀 nevadi aspon vidno ze musim stale cvicit pomalicky ale furt.a mam aj svihadlo 🙂
beh je super v prirode 🙂 ale chyba mi spolocnicka aby bola aj zabavva a pouzbudenie.a co kolieskove korculeale zumba dvd.
@zumbadance korčuľovať neviem 😅 mne vyhovuje byť sama.....iba na ten bedminton by sa mi zišiel parťák, lebo manžela sa mi podarí veľmi málokedy ukecať 😠
@zumbadance odkial si?
trish31.cierny balog 🙂 nadherna a prekrasna moja rodna dedina 🙂
aj ja potrebujem presne 8kg aby som mala 60 ako pred tehu 🙂 ale problem je v tom ze dojcim a nemozem nejak extra cvicit ani dietovat..a neviem sa donutit na take lahsie cviky,ja musim bud naplno alebo ma to potom nebavi..taze zatial som pre chudnutie ani prstom nepohla ale nastastie nieco islo dole samo..ja som pribrala 26kg pocas tehu ☹ ale uz mam len 8 v pluse...rodila som pred troma mesiacmi ..
ja tiez zacinam od dnes, tak som zvedava, ci sa mi cosi podari
mile zeny !ale vaha nie je tak podstatna ako to ako naozaj vyzerate 🙂
@zumbadance pravdu máš.....ale ja viem, že keď bude nižšia váha, budem aj lepšie vyzerať.....mám to odskúšané (už som tak raz schudla) 😉
idem do toho chudnutia s tebou.cvicim a nejem sladkosti ale ziada sa mi po cokoladke 😖 hlavne chcem schudniu 5 cm v pase,mne to staci 🙂