Chcem schudnúť 8 kilogramov. Kto sa pridá?

trish31
23. júl 2012

Ahojte,potrebujem schudnut 8 kil takze ak sa niektora z Vas chce pridat,budem rada 😉

zumbadance
23. júl 2012

idem do toho chudnutia s tebou.cvicim a nejem sladkosti ale ziada sa mi po cokoladke 😖 hlavne chcem schudniu 5 cm v pase,mne to staci 🙂

anda2
23. júl 2012

pridávam sa , len ako na to

trish31
autor
23. júl 2012

@zumbadance
@anda2 baby tak to sa tesim.Ja som zacala od dnes 😉 Nechcem ziadnu radikalnu dietu,proste skusim vysadit sladke,pecivo(to ma strasne nafukuje),sladene napoje a veceru si dam auz len salat,zeleninovy s kuracim maskom alebo tuniakom.Aky mate plan?A co sport?

zumbadance
23. júl 2012

mna motivuje ked sa odmeriam prsia pas boky stehno prave lave a ine 😀 tesim sa ked tie centimetre ubudaju ale niekde by mohli narast 😉

trish31
autor
23. júl 2012

@zumbadance mna bude motivovat ked sa tu budeme vzajomne podporovat.Vtedy si teda kolacik nedam.Aspon dufam 😉

zumbadance
23. júl 2012

dobre teda po tyzdni by sme mali ten gram schudn 😉 ut

trish31
autor
23. júl 2012

@zumbadance gram?Och...na mna sa nalepili kila ani neviem ako.Chcem spat svojich 52 kil 😒

kikaneu
23. júl 2012

@trish31
@zumbadance
@anda2 čaute baby 🙂 téma ako pre mňa 🙂 ja už som dve kilá dala dole a ešte tých 8 by ma potešilo 🙂 ja sa nejak extra neobmedzujem, len trochu menšie porcie a častejšie papám a pijem viac vody.....aj som bicyklovala na rotopede, ale nejak som prestala, tak musím znovu začať 🙂

anda2
23. júl 2012

tak, žiadne pečenie, a výváranie, ale idem sa hýbať, aby to šlo dole, aj ja chcem aspon 52

anda2
23. júl 2012

a vela piť...

trish31
autor
23. júl 2012

@kikaneu
@anda2
@zumbadance ja mam hlavne so sportom problemy.Nemam na to cas a som aj leniva ak uz ten cas je ☹ Ako sa mam prinutit?

zumbadance
23. júl 2012

cvicim drepy od vcera ale tak ma bolia nohy a zadek 😀 nevadi aspon vidno ze musim stale cvicit pomalicky ale furt.a mam aj svihadlo 🙂

kikaneu
23. júl 2012

@anda2
@trish31 no veru, ja to robím tak, že si nájdem v telke niečo, čo chcem vidieť a sedím na rotopede a bicyklujem 🙂
a mne stačí aj 69 🙂 ja si nepotrpím 🙂

trish31
autor
23. júl 2012

@kikaneu mna chyti sice zachvat behania ale po tyzdni ma to vzdy prejde 😠

kikaneu
23. júl 2012

@trish31 ja beh neznášam.....to nebudem robiť ani keby čo bolo....ja som veľmi upätá na ten bicykel a rada hrám bedminton 🙂

trish31
autor
23. júl 2012

@kikaneu a aj si schudla na rotopede?

zumbadance
23. júl 2012

beh je super v prirode 🙂 ale chyba mi spolocnicka aby bola aj zabavva a pouzbudenie.a co kolieskove korculeale zumba dvd.

kikaneu
23. júl 2012

@trish31 no už dve kilá, od konca júna...nič prevratné, ale poteší aj to

kikaneu
23. júl 2012

@zumbadance korčuľovať neviem 😅 mne vyhovuje byť sama.....iba na ten bedminton by sa mi zišiel parťák, lebo manžela sa mi podarí veľmi málokedy ukecať 😠

trish31
autor
23. júl 2012

@kikaneu mna by potesilo.Gratko 😉

trish31
autor
23. júl 2012

@zumbadance odkial si?

kikaneu
23. júl 2012

@trish31 vďaka.....veď aj mňa potešilo a hlavne keď mi mama povedala, že to aj vidno 😉

zumbadance
23. júl 2012

trish31.cierny balog 🙂 nadherna a prekrasna moja rodna dedina 🙂

mirka_aa
23. júl 2012

aj ja potrebujem presne 8kg aby som mala 60 ako pred tehu 🙂 ale problem je v tom ze dojcim a nemozem nejak extra cvicit ani dietovat..a neviem sa donutit na take lahsie cviky,ja musim bud naplno alebo ma to potom nebavi..taze zatial som pre chudnutie ani prstom nepohla ale nastastie nieco islo dole samo..ja som pribrala 26kg pocas tehu ☹ ale uz mam len 8 v pluse...rodila som pred troma mesiacmi ..

zuzik1983
23. júl 2012

ja tiez zacinam od dnes, tak som zvedava, ci sa mi cosi podari

kikaneu
23. júl 2012

@mirka_aa to máš super, podľa mňa to ešte pôjde dole a ani nebudeš vedieť ako 😉

zumbadance
23. júl 2012

mile zeny !ale vaha nie je tak podstatna ako to ako naozaj vyzerate 🙂

kikaneu
23. júl 2012

@zumbadance pravdu máš.....ale ja viem, že keď bude nižšia váha, budem aj lepšie vyzerať.....mám to odskúšané (už som tak raz schudla) 😉

trish31
autor
23. júl 2012
kikaneu
23. júl 2012

@trish31 pohoda 🙂 ja si verím 🙂