Chcem schudnúť

enisska
27. sep 2013

Ahojte baby,viete mi povedať koľko po prirodzenom porode by som mohla začať cvičiť?a poradte neaku dobrú dietku,ktorú by som mohla dodržiavať a byt skoro fit pri kojeni.

kinna
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
linda20111
27. sep 2013

@enisska ahoj, ak kojis tak je to super, pretoze aj tymto sposobom sa chudne 🙂 ja som tak chudla po porode bez toho aby som sa o to snazila.. Kojenie a unava kedze maly bol casto hore aj vnoci, takto som schudla 15kil 🙂 Teraz ked uz nekojim tak sa mi vaha zastavila, este mam 3kila navyse oproti tomu ako som mala pred tehotenstvom, ale to uz je celkom ok 🙂

m_ij_ka
27. sep 2013

@enisska pozerám že máš 6dňovú dcérku tak podľa mňa na hociaké cviky je príliš skoro. Tvoje telo sa potrebuje zotaviť z pôrodu, a pokiaľ kojíš tak to je spôsob,ktorým sa tiež chudne. Zatiaľ by som si na tvojom mieste vrásky na čele nerobila s cvičením na to budeš mať dosť času keď budeš behať kade tade za malou.Možno sa ti zdá, že máš väčšie brucho, ale môže to byť tým, že 9 mesiacov si nosila dieťa v ňom tak nejaký čas potrebujú aj svaly aby sa stiahli na pôvodné.

marylis
28. sep 2013

@enisska hlavne klud 😀 Nic neurychli, telo sa aj prirodzene zacne zbavovat prebytocnych kg. Ked sa prirodzene chudnutie zastavi, vtedy to zacni riesit. Pred porodom som mala plus 28kg, prirodzene som dala dolu 21 a este stale to ide dolu. Necvicim a ani sa neobmedzujem v jedle (jem ako pred tehu). Ked sa mi rucicka vahy zastavi, vtedy tomu trosku dopomozem na povodnu vahu.