Ahojte, chcela by som sa spýtať, či mi viete poradiť ako schudnúť minimálne 10kg, bez toho aby mi nebolo zle, keď obmedzím príjem stravy :(((
@helka193 neboj....mne tiez dlhsie trvalo vzdat sa rano bieleho peciva....ale ked som si zacala podla receptu piect chleba doma, tak mi prestalo chybat....predsa som si sama spravila, tak to hadam nevyhodim 😀 😀 😀 a ja som teda bola veeeeeeeeeeelmi spokojna.....drzala by som dalej, ale v tehu nebudem riskovat
@helka193 ak ti mozem v dobrom poradit,usetri peniazky za kapsule a kup si vela zeleniny a ovocia a zarad co najviac surovej stravy do jedalnicka 😉 a pohyb jednoznacne,ja som len sportom zhodila jednu velkost oblecka za 4 mesiace a jedla som vsetko ako predtym. ale som makala 4-5krat tyzdenne hodinu.
@dominika1988 dvakrat do tyzdna mavame step aerobic a ten zvysok je kardio,aerobic,taebo-obmiena to cvicitelka ale ako makacka poriadna,ale ja to mam rada,musim citit,ze nieco robim 😉
@helka193 no ale vies,ze to moc zdrave nie je rychlo chudnut a uz vobec nie trvale? to je idealne dlhodobo zmenit stravovacie navyky,lebo takto to zavana jojo-efektami a potom zacarovanym kruhom..ja som,len tak medzi nami,na cisto surovej strave dala za 5 dni take 4 kg dole-ale mne neslo o chudnutie,robila som to kvoly zdraviu celkovo. treba si dat realny ciel a ist na to postupne. 12 kil je vela a je to tuk,to z teba tak lahko a rychlo neodide. a este aby to natrvalo bolo prec.. daj si v obchode do kosika 12 kg masla a uvidis aka kopa to je velka,co chces dat prec.
@dominika1988 to je pravda,makavala som aj predtym a niekolko hodin denne pred tehotenstvom. ale kady pohyb je super😉
https://www.modrykonik.sk/forum/chcem-schudnut/priberanie-po-porode-ako-schudnut/