Chcem naspäť svoju váhu a postavu

helka193
4. mar 2012

Ahojte, chcela by som sa spýtať, či mi viete poradiť ako schudnúť minimálne 10kg, bez toho aby mi nebolo zle, keď obmedzím príjem stravy :(((

bambi2
4. mar 2012

@helka193 odkyslenie... odporucam, jedine normalne stravovanie pri ktorom sa chudne rychlo a zdravo.. 😉 precitaj si knizku najdes na nete Kurt Tepperwein Omladzujuce odkyslenie. mam to odskusane a funguje to naozaj 🙂 🙂 11 kg mam dole

zuzikkaa
4. mar 2012

@helka193 pri chudnuti sa strava UPRAVUJE nie OBMEDZUJE!!! a hlavne ranajky treba zaviest 😉 + pohyb

helka193
autor
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
helka193
autor
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
helka193
autor
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
katren
4. mar 2012

@helka193 ked si masova, skus dukanovu dietu....tam sa je maso neobmedzene a kedykolvek

helka193
autor
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
katren
4. mar 2012

@helka193 ja som tiez masova a velice mi to vyhovovalo.....asi jedina "dieta" pri ktorej som nehladovala....a schudla za 14 dni 5 cm z brucha 😉

helka193
autor
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
helka193
autor
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
katren
4. mar 2012

@helka193 neboj....mne tiez dlhsie trvalo vzdat sa rano bieleho peciva....ale ked som si zacala podla receptu piect chleba doma, tak mi prestalo chybat....predsa som si sama spravila, tak to hadam nevyhodim 😀 😀 😀 a ja som teda bola veeeeeeeeeeelmi spokojna.....drzala by som dalej, ale v tehu nebudem riskovat

helka193
autor
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
katren
4. mar 2012

@helka193 no mne nie je doprate dojcit, Dominicku som mesiac a Miska tak isto 😒 takze termin v oktobri, november a december necham asi tak a od noveho roku idem zas 😉
a to som sa taaaaaaak tesila, ze som schudla a teraz tehu 😉 ale neva 😎

helka193
autor
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
katren
4. mar 2012

@helka193 tak to neviem, pokym neupravis stravu a nepridas pohyb, tak ti ziadne kapsule nepomozu...ale to je moj nazor 😉

helka193
autor
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
estterka
4. mar 2012

@helka193 veris tomu,ze budes jest jak doteraz a nebudes sa hybat a kapsule zazracne odstania 10 kil? 😉

katren
4. mar 2012

@helka193 no ja som k tomu pridala 2x tyzdenne zumbu a 2x tyzdenne pilates 😉

helka193
autor
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
helka193
autor
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
estterka
4. mar 2012

@helka193 ak ti mozem v dobrom poradit,usetri peniazky za kapsule a kup si vela zeleniny a ovocia a zarad co najviac surovej stravy do jedalnicka 😉 a pohyb jednoznacne,ja som len sportom zhodila jednu velkost oblecka za 4 mesiace a jedla som vsetko ako predtym. ale som makala 4-5krat tyzdenne hodinu.

dominika1988
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
katren
4. mar 2012

@helka193 ja som sa doma k nicomu nedokopala....takze som to vyriesila takto

estterka
4. mar 2012

@dominika1988 dvakrat do tyzdna mavame step aerobic a ten zvysok je kardio,aerobic,taebo-obmiena to cvicitelka ale ako makacka poriadna,ale ja to mam rada,musim citit,ze nieco robim 😉

irsina83
4. mar 2012

@helka193 nemusis obmedzit pijem stavy ale jest 5x denne, ja som pomocou on-line trenera co mi obil jedalnicky schudla 17kil 😉

helka193
autor
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
dominika1988
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
estterka
4. mar 2012

@helka193 no ale vies,ze to moc zdrave nie je rychlo chudnut a uz vobec nie trvale? to je idealne dlhodobo zmenit stravovacie navyky,lebo takto to zavana jojo-efektami a potom zacarovanym kruhom..ja som,len tak medzi nami,na cisto surovej strave dala za 5 dni take 4 kg dole-ale mne neslo o chudnutie,robila som to kvoly zdraviu celkovo. treba si dat realny ciel a ist na to postupne. 12 kil je vela a je to tuk,to z teba tak lahko a rychlo neodide. a este aby to natrvalo bolo prec.. daj si v obchode do kosika 12 kg masla a uvidis aka kopa to je velka,co chces dat prec.

estterka
4. mar 2012

@dominika1988 to je pravda,makavala som aj predtym a niekolko hodin denne pred tehotenstvom. ale kady pohyb je super😉