Chcem brutálne schudnúť z brucha a neviem ako začať

simca1702
2. sep 2012

Ahojte ženušky ...viem viem už sa asi táto otázka zopakovala veľa krát ale ja som už dosť zúfalá . Mojou problemovou partou je brucho a trochu aj zadok. Nikdy som nevydržala diety(hoci neskušala som ich viacej) Chcela by som Vás poprosiť (hlavne tie ktoré mali niekedy takýto problem ) aby mi nejako poradili ako sa vlastne naštartovať do spaľovania. Mamina vraví že len tak ľahko neschudnem keď užívam HAK !!! Prosím poradte mi ak cvičenia mám zvoliť a čo mám jesť ...Za deň toho zjem dosť ale snažím sa po menej .Mojím problemom je aj to že si nedokážem od úst odtrhnuť čokoladu,masité výrobky a podobne ....tak vás prosím o rady a tipy :P ďakujem

sisaha
2. sep 2012

@simca1702 no, ked si odtrhnes od ust tu cokoladu a biele pečivo hlavne vecer, tak to pojde.. 😉

aduskatt
2. sep 2012

@simca1702 na HAK by som sa nevyhovarla, ked som ju uzivala, vazila som 48/kg🙂.vylucit biele pecivo mi pomohlo dost zhodit🙂

miskap2111
2. sep 2012

Odporúčam prečítať bod 6 v článku: http://www.chudnutie-ako.sk/ako-schudnut/ a potom sa začínať aj do ostatných rád. Funguje to.

kubkatka
2. sep 2012

@simca1702 ja som uzivala HAK dost dlho a mala som brucho ako prepadnuty lavor 😎 problem je mozno v tom, ze si proporcie zdedila, ale jedine co mozem odporucit je zacat s cvicenim (teda pokial ti to zdravotny stav dovoluje). zacat mozno s jogou lahsou formou od natahovaciek a postupne prejst na brusaky a obmedzit stravu, namiesto kysnuteho skus chlebiky (vlarany, kneckebroty, prip. tie ryzove-bez cokolady). ak mas financie je dobre ist aj do posilnovne a najst tam trenera, ktory ti pomoze zostavit cvicebny plan, upozornujem, ze vsetko volaco stoji (ci uz namahu, ci financie). inak poradit neviem a cokolada pokial nema aspon 70-80% kakaa nie je ani cokoladou, takzy by som ju vynechala 😖 iank moja sestra si obycajnymi ranajsimi a vecernymi brusakmi sama vypracovala take uzasne brucho, ze som len cumela, preto drzim palce, nech uz susis cokolvek, hlavne nieco skus, vela stastia prajem 🙂

simca1702
autor
2. sep 2012

@kubkatka brušáky robim ale nepravidelne raz zabudnem inokedy sa mi nechce ....asi to budem musieť zmenit to pečivo ....a trochu si kontrolovať čo zjem ...snáď sa budem ržať na uzde :P

simca1702
autor
2. sep 2012

@aduskatt nevyhováram sa ale sledujem sa ako som ju začala užívať akosi som "väčšia"

zumbadance
2. sep 2012

ak mas postavu jablko,netrap sa pre brusko..mas pekne prsia a stihle nohy 😎 urcite by bolo lepsie keby si schudla..mam tiez prolem s tym pupkom,mne pomaha norbiho up date je to tak jednoduche,precitaj si to tu,nosievaj korzety pomozu to stiahnut bruchoa tym ze ta to tlaci trosku nebudes tak jedavat ako si zvyknuta sluzi to ako znamenie ze musis si davat pozor. 🙂

aduskatt
2. sep 2012

@simca1702 mojaaa, sak tam bol smajlik🙂

simca1702
autor
2. sep 2012

@aduskatt jasne ja nie som ani urazená ani nič :P v pohodke ....len fakt to neni výhovorka :P jasne to že som lenivá tiež má svoje minusy na mojej postave ...

aduskatt
2. sep 2012

@simca1702 ja som tiez hnila🙂) akurat manzel je spokojny, ten mi zasa nadava, ze som ako vyzla, co je blbost🙂 ja by som zniesla tak tri, styri kila dolu, ale nechce sa mi do toho

sashabb
2. sep 2012

@simca1702 brušáky by ma tiež nebavili, na pás a brucho odporúčam kruh (resp.hula-hop). Je to dosť účinné a dá sa pri tom vydržať dlhšie. Nieje to take otravné ako brušáky 😉

zumbadance
2. sep 2012

@sashabb aku hula hop mas,je dobry pre mna ten obycajny pre deti.ak sa v tom nezaseknem,no.. 😅

anjelicek26
2. sep 2012

HAK no, treba si dat predpisat inu, z niktorych sa pribra, z inych chudne, na kazdeho to posobi inak, ja hak brat nemozem, som nervozna ako pes cele dni, neda sa so mnou vydrzat 😝

No co sa tyka toho brucha, je to vaha, ci len vypucene brucho? Lebo ak vaha, tak sa diete nevyhnes, ak brucho, tak cvicit,, alebo pod noz, viacej variant nie je 😀

Daj si skontrolovat stitnu zlazu, pri ludoch, co priberaju aj z vody je casto nadprodukcia hormonov zdrojom problemov 🙂

sashabb
2. sep 2012

@zumbadance ano obyčajny pre deti, ale treba ten najväčší

danusskaaa
2. sep 2012

je pravda, ze cisto z brucha sa schudnut neda!!! ako prve pojdu dole pria! apodstatne viac pojde z nich ako z brucha a zadocku!!! ja nie som zastanca diet, lebo vzdy to ma jojo efekt, treba jest vsetko, ale s mierou a rozumnu hodinu pred spanim... a co na schudnutie len a len pohyb! HAK moze sposobit priberanie, ale to sa ustali /aspon u mna to tak bolo/ a teraz ked sa snazim po porode dostat na svoju povodnu vahu som zacala hravat bengbinton-inak sa tam spotis a vyburis, co moc pomoze na spalovanie tukov. beden drzat palce, lebo nas "chudnucich" je tu neurekom 😝

simca1702
autor
3. sep 2012

@danusskaaa noo prsia by mohli ostať také aké sú :P ....nie ešte s tých chudnuť idealne by bolo keby sa mi brucho presunulo vyšie :P bolo by parádne ....viem že su aj nejaké cvičenia na prsia :P ale ....ja a cvičiť a ešte sama :/ pfuu s kamoškou sa ideme dať asi na zumbu ....že si niečo sťiahneme a budem sa doma potiť :P lebo už sa sama sebe nepáčim :/ mám leb to brucho také prosto ako keby som bola tehu .....každý kto ma nepozná alebo z dediny ma doslova presviečaju že ja som tehotná ....že to nie je len tuk !!!!!

keira
3. sep 2012

no brucho .. to je o strave 😒

riverparkdanceschool
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
riverparkdanceschool
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
najaaa
13. dec 2012

mne sa to podarilo upravila som stravu,pečivo len na ranajky,po17tej len zelenina sladkosti len do 12:00 inak jem všetko a to najhlavnejsie bola som 7x na kavitácii a z brucha som dala dole 18cm,zo stehien menej ale som maximum spokojna .je tomu už polroka čo som sa kavitovala a centimetre nepribudli skor idu dole vdaka pohybu a neprejedaniu 🙂

kamilkak
22. apr 2013

ja odporúčam detox od Mačingovej, určite ti pojde dolu aj z brucha 😉

mimikas
22. apr 2013

@najaaa a kde si bola na kavitacii?

najaaa
22. apr 2013

@mimikas bola som v Mošovciach http://www.akordkrasy.sk/ vrelo odporúčam 😉

mimikas
22. apr 2013

@najaaa dakujem pekne, ja rozmyslam o tom uz dlho ale neako som nenasla nikoho kto by to vyskusal

tomiholula
22. apr 2013

Poviem co pomohlo mne. Nejem po 7 hodine, lebo vecer je spomalene travenie. Lahke ranajky, syty obed, lahsia vecera. Medzi tym si samozrejme nieco zobnem, ale sladkosti sa snazim len doobeda. Treba dbat aj na denny prisun zeleniny a ovocia.
A najdolezitejsie-sport, bez sportu to nepojde aj keby si hocijaku dietu drzala, schudnes to ano ale nasledne pride jojo efekt a zas budes na tom istom. Takze pohyb,pohyb a pohyb. Nemusi ho byt extremne vela ale minimalne raz za den si zacivict. Prislo leto , chod si zabehat, bicykel vytiahni alebo korcule, jednoducho hocijaky pohyb, ktory mas rada.
🙂

petiak
22. apr 2013

ahoj simca,
jedinou cestou ako nabudit metabolizmus a zhodit z brucha je zamerat sa na vytvorenie funkcnej svalovej hmoty. Ak naozaj chces dosiahnut svoj vytuzeny ciel potom by si sa mala vzdelavat v problematike ako funguje v skutocnosti tvoje telo a co naozaj potrebuje (ver tomu ze tony peciva, sladkosti, sladenych limonad a podobne priemyselne produkty to nie su). Je mnozstvo roznych pristupov co sa tyka tak stravovania, tak cvicenia. Na kazdeho zabera nieco ine, podla typu postavy, typu krvnej skupiny... Ak by som ti nejako mohla pomoct tak napis 🙂 Kazdopadne skus kuk na tieto stranky: http://www.vladozlatos.com/blog/clanky-o-zdravi...

peta

najaaa
22. apr 2013

@mimikas ja som najskor zacala upravou stravy a ked som si bola ista ze tu stravu dokazem udrzat taku dietnejsiu sla som na kavitáciu. a ako pisu aj ostatne pohyb je tiež doležitý.Začala som minulí rok bicyklovanim a tento samozrejme pokracujem + cvičím doma podla Jillian Michaels http://skinny-rebellion.blog.cz/1107/ako-cvicit... jej cvičenia sú super .Kavitaciu odporucam nakolko je tam úbytok v objeme okamžite čo človeka nakopne na ďalšie sposoby aby cosi zo svojim telom spravil.Držím palce nech sa to aj tebe podarí.

danielson
15. sep 2013

Ahojte, skor by som namiesto malych porcii, ktore asi mas 5-6 krat za den, jedla len tri jedla denne. Mne to fungovalo, preto doporucujem. Za tri mesiace som isla z 95 na 83 cm. Biele pecivo, cokolady, udeniny som na zaciatku obmedzila, ale teraz uz uplne vypustila. Ked mi pride chut na sladke tak si dam max 70% horku cokoladku a uplne staci 😉
http://jankadanielova.wix.com/o-15kil-lahsia

vejula
15. sep 2013

@simca1702 z vlastnej skusenosti ti viem povedať, že brušaky ti nepomôžu schudnuť v bruchu. Brušakmi akurat spevniš a vyrisuješ svaly, ktoré ti ale samozrejme nebude vidieť, pokial maš svaly prekryte tukom (ako ja ☹ ) takže ono cviky až na risovanie, ale ak chceš schudnuť potom jedine nejaka aerobna činnosť - bicykel beh tanec a uprava stravy. Lahko sa radí, ťažšie uskutočnuje, tiež prepadava obrovskym žravkam sladkeho a neviem si so sebou rady 😔

zeytin
15. sep 2013

Chodit do zenskeho fitka. Ja chodim a brucho, aj cele telo sa mi spevnelo 🙂 a vyformovalo sa a cm isli dole 🙂