Ahojte, chcela by som začať trénovať box. No strašne moc sa hanbím. Vedeli by ste mi poradit ako začať doma? Ďakujem
Choď na spoločný tréning. Ja som tak začínala a doma by som sa určite sama nenaucila základné techniky.
@lindusss2016
@jajawka písala som že sa hanbím, mám sociálnu fóbiu a rôzne diagnózy
No ale zacat doma sama boxovat mi pride take, ze na co??? Tak si kup vrece, rukavice a mlat do toho, ale nehovor tomu, ze boxujes... Ja som zacala s bojovym umenim ako 36 rocna. Nikoho som sa nepytala, ci nevyzeram blbo alebo trapne a zacala dom trenovat s detmi, na ktore sa tam cely cas pozerali rodicia. Lebo som to chcela robit. Tak bud nieco chcem, alebo nie. Ak mas fobie, ktore ta obmedzuju, vyhladaj najskor odbornu pomoc
@lindusss2016 Radšej nekomentuj
To doma nedas, to nie je len ze hodinu buchas pastickami do vzduchu, potrebujes k tomu nejaku vybavu a niekoho, kto ta nauci spravnu techniku, aby to davalo zmysel a neublizila si si. Zaplat si sukromne hodiny ked mas problem s ludmi.
Doma to neskusaj, zranis sa. Ako písala kocka vyššie, to nie je len náhodne búchanie do vreca ako vo filme. Musíš vedieť postoj, ako stocit ruku pri údere a mnoho ďalšieho
A prečo nemám komentovať? Lebo nepisem, co si chcela pocut? Ze pozri si take a take videa na youtube? Takto bojové športy nefungujú a v podstate tak nefungujú ziadne športy. Sama som inštruktorka a ked mi niekto povie, že ze doma cvičil podľa internetu, tak to tak aj vyzerá. A veľmi dobre ti poradila baba vyššie, že sa vacsinou dajú zaplatiť individuálne lekcie, rátaj s cenou 20€ a daleko viac plus (podľa mesta, v ktorom žiješ) za hodinu. Ale naučíš sa.
P. S. Na bojových športoch je krásne to, že ľudia tvoria komunitu.
@lindusss2016 stále si tu? Nebudem dávať 20+ za nejakú hodinu
Tak prepac. Moja rada teda znie: kup si vrece a rukavice najlepsie do 15€, viac za to nedavaj! Pust si youtube, do vyhladavaca napis: box for beginners a ides 🤷
Taketo odpovede si cakala? Toto je to, co si chcela pocut?
Lebo ked ti tu niekto napise realitu, tak sa ti to nepaci.
@lindusss2016 všetko už nakúpené mám, značka twins 😉 a tvoja odpoved sa mi nepáči len z jediného dôvodu , neposielaj ľudí ktorých nepoznáš a nevieš čo robia aby si išli nájsť odbornú pomoc ty mudrlantka. Tým si sa celá degradovala pre mňa a hocičo iné čo napíšeš mám totálne u prdele
Vobec by som nezacinala doma. Normalne chod na trening a zacni. Co riesis? Kazdy raz zacinal