Centimetre ubúdajú, kilogramy ostávajú

10. júl 2024

Co to prosím vás znamená? Začala sa mi meniť postava, okolie si to začína tiež všímať, ja samozrejme tiež. Najviac úbytok v páse. Ale váha??? Ani menší slon by sa za takú nemusel hanbiť. Ani len pol kila dolu. Žiadne sladké, žiadne pečivo, vyvazena strava, na ktorú som hrdá, žiadne hladovky, diéty. Viem presne, čo mám jest. Cvičím 5x do týždňa minimálne do 40 min a kilá sa drziaa a držia. Samozrejme z tých cm mam radosť ale vážim tak moc, že potrebujem aj tie kilá dolu.

babovka2321
10. júl 2024

Seriozne si nikdy nepocula o tom, ze svaly vazia viac ako tuk?

adik64
10. júl 2024

Pribúda ti svalstvo, ktoré je ťažšie ako tuk, preto sa váha zdá rovnaká. Podstatné je, že ubúdajú cm a že vidíš výsledky 🙂

autor
10. júl 2024

@babovka2321 to mi príde neskutočná hlúposť že všetok ten tuk sa mi premiena na svaly 🙂 cvicim doma pred tv nie s cinkami

autor
10. júl 2024

@adik64 takže nemusím žiadne kardio pridávať?? Len pokračovať v tom, čo robím?

januska12323
10. júl 2024

Nerieš váhu, podstatné je že vidíš výsledky.

majka36912
10. júl 2024

Necvicis silovo? Na ubytok vahy je najvhodnejsie kardio, pripadne kombinacia tychto dvoch. Aby si nesla iba do svalov, ale aby prislo k ubytku vahy.

anjelicek26
10. júl 2024

Viac svalov.. zvyšok chce čas.. ja som teraz dala dole 4 kila za 2.5 týždňa (bezcukrova dieta) a idem cvičiť.. je mi jasné,že to tým pôjde zasa hore, ale už nie na bruchu, ale na iných partiách. Svaly treba,maly pribera

mamamasama
10. júl 2024

Tu je napríklad rozdiel 2kg. Dôležité je, že sa mení postava, nie váha.

raddkka
10. júl 2024

Tak jednoduché to nie je. Nemenia sa ti tuky rovno na sval. Zadrziavaš vodu. To je tá váha, čo sa nehýbe. Dobrý výživový poradca ti poradí doplnky, alebo jedla, ktoré pomôžu.

autor
10. júl 2024

@raddkka presne. Tiež si nemyslím, že teraz sa zázračne mením na fitnessku. Toto je odpoveď na moju otázku- zadrziavam vodu. Skúsim nájsť na nete čím si pomôcť. Na poradcu nemám peniaze

11bodka11
10. júl 2024

Tie odpovede ze tuk sa meni na svaly a je tazsi... Ja zasnem 😂😂 To mozno rokmi a silovym cvicenim. Nie po par mesiacoch kardia doma pred telkou.

autor
10. júl 2024

@11bodka11 presne

dadis
11. júl 2024

@11bodka11 Tuk sa nemeni na svaly. To je hlupost. Autorka chudne tuk. Zaroven cvici, preto nabera svalovu hmotu. @autorka hmotnost tak neries, ries cm. Hmotnost bude klesat pomalsie, ale bude a bude to trvalejsi vysledok, nez po drastickych dietach, kde okrem tuku stracas aj svalstvo. MMCH: V strave robis zasadnu chybu, ze vynechavas pecivo.