Celulitída na zadku a stehnách

original_d
17. sep 2020

Ahojte žienky poradte mi.... Totálne som zúfalá od mája trénujem na orbitreku pijem 2l vody denne v kuse som v pohybe 2 deti, 2 poschodový dom a prechádza 2km a mne nie a nie aby zmizla celulitída, dokonca mám pocit že jej je viac na zadku a stehnách. Poraďte čo mám robiť 😭

katty2012
17. sep 2020

@original_d naucit sa s nou zit

1xenia1
17. sep 2020

Máme ju každá. Niekto viditelnejsiu niekto menej. Vraj je na to dobrá maderoterapia

miiriaam
17. sep 2020

@original_d maderoterapia

ruzasipova
18. sep 2020

@original_d Celulitidu mam od 17stich (a to ma volali kostricka, co som bola taka chuda) a vekom sa zhorsuje. Musela som si na nu zvyknut.

luciab987
18. sep 2020

@original_d aj ja som dost chuda a mam ju. Svinuchu 😁😁. Pomohlo mi zmiernit ju tym ze som nejedla skoro vobec sladke a pila som vela vody. Ale to bolo len chvilkove nastavenie mysle 😂. Takze teraz dojem kolac a pojdem svoj celulit zadok schovat do rifli 😁. Ale naozaj aj v lete som si vsimla ze aj chude dievcata aj mladsie ako ja ju maju.

sasi_timi
18. sep 2020

Mne na toto pomohli silové cvičenia na zadok a nohy

lenkaakk
18. sep 2020

@original_d Skuste tzv. dry brushing, a/alebo trampolinu oboje na rozprudenie lymfy a oboje funguje dobre.

nika898
18. sep 2020

@original_d vysadiť hormonálnu antikoncepciu a zmizne 😉. Tiež som mala celulitídu od 17 rokov brala som HAK. Vysadila som celulitída zmizla, opäť som nasadila opäť sa objavila. Teraz mám mirenu, mám 2 deti, k tomu aj rapídny nárast hmotnosti kvôli tehu a následne rapídne schudnutie. Mám 31 rokov a zadok a stehná krajšie a pevnejšie ako keď som mala 20 ( netvrdím len ja ale aj okolie) a to nie som typ čo by cvičila. Večer rada zjem celu čokoládu ☺️☺️☺️

original_d
autor
18. sep 2020

@nika898 kde uvádzam že beriem HA ? Ja som ju nikdy nebrala ..

original_d
autor
18. sep 2020

@luciab987 asi tak s tým sxhovanim aj ja fungujem 🤣🤣🤣

nika898
19. sep 2020

@original_d nikde. Ak som ta tým urazila prepac. No väčšinou užívanie liekov spôsobuje takéto problémy.

inge26
19. sep 2020

@original_d ahoj..ani mne cvicenie nezaberalo, treba kazdy vecer masirovat s brezovým olejom od Weledy, u mňa topka..alebo Saloos Celulinie..

original_d
autor
19. sep 2020

@nika898 neutazila si ma v pohode

@inge26 waw ďakujem skúsim to 👍 máš aj niejaky prístroj na masírovanie či len s rukami ?

leskovael
19. sep 2020

Ako už vyššie písali. maderoterapia

inge26
19. sep 2020

@original_d iba rukami..zdola nahor 🙂

mareri
30. nov 2020

nepoznám žiadnu ženu, co by nemala celulitidu. Moje nohy su n apohlad pekne, ale ked stlačim kožu, tak mam hrudky ako tvaroh, no fuj. Takže chodimbehat, jazdim na kolobežke a pijem vodu. Snad to pomože

papuka205
30. nov 2020

Fuu tak ja teda poznam zeny co nemaju celulitidu,chlacholit sa tym ze kazda zena ju ma lebo je zena je teda riadna hlupost,nejedz cukor a celulitida zmizne.

a2303
16. júl 2022

@papuka205 presne 🙂 nemá ju každá žena. Mne zabral beh, silové cvičenia a úprava stravy.