Ahojte žienky poradte mi.... Totálne som zúfalá od mája trénujem na orbitreku pijem 2l vody denne v kuse som v pohybe 2 deti, 2 poschodový dom a prechádza 2km a mne nie a nie aby zmizla celulitída, dokonca mám pocit že jej je viac na zadku a stehnách. Poraďte čo mám robiť 😭
Máme ju každá. Niekto viditelnejsiu niekto menej. Vraj je na to dobrá maderoterapia
@original_d maderoterapia
@original_d Celulitidu mam od 17stich (a to ma volali kostricka, co som bola taka chuda) a vekom sa zhorsuje. Musela som si na nu zvyknut.
@original_d aj ja som dost chuda a mam ju. Svinuchu 😁😁. Pomohlo mi zmiernit ju tym ze som nejedla skoro vobec sladke a pila som vela vody. Ale to bolo len chvilkove nastavenie mysle 😂. Takze teraz dojem kolac a pojdem svoj celulit zadok schovat do rifli 😁. Ale naozaj aj v lete som si vsimla ze aj chude dievcata aj mladsie ako ja ju maju.
Mne na toto pomohli silové cvičenia na zadok a nohy
@original_d Skuste tzv. dry brushing, a/alebo trampolinu oboje na rozprudenie lymfy a oboje funguje dobre.
@original_d vysadiť hormonálnu antikoncepciu a zmizne 😉. Tiež som mala celulitídu od 17 rokov brala som HAK. Vysadila som celulitída zmizla, opäť som nasadila opäť sa objavila. Teraz mám mirenu, mám 2 deti, k tomu aj rapídny nárast hmotnosti kvôli tehu a následne rapídne schudnutie. Mám 31 rokov a zadok a stehná krajšie a pevnejšie ako keď som mala 20 ( netvrdím len ja ale aj okolie) a to nie som typ čo by cvičila. Večer rada zjem celu čokoládu ☺️☺️☺️
@nika898 kde uvádzam že beriem HA ? Ja som ju nikdy nebrala ..
@luciab987 asi tak s tým sxhovanim aj ja fungujem 🤣🤣🤣
@original_d nikde. Ak som ta tým urazila prepac. No väčšinou užívanie liekov spôsobuje takéto problémy.
@original_d ahoj..ani mne cvicenie nezaberalo, treba kazdy vecer masirovat s brezovým olejom od Weledy, u mňa topka..alebo Saloos Celulinie..
Ako už vyššie písali. maderoterapia
@original_d iba rukami..zdola nahor 🙂
nepoznám žiadnu ženu, co by nemala celulitidu. Moje nohy su n apohlad pekne, ale ked stlačim kožu, tak mam hrudky ako tvaroh, no fuj. Takže chodimbehat, jazdim na kolobežke a pijem vodu. Snad to pomože
Fuu tak ja teda poznam zeny co nemaju celulitidu,chlacholit sa tym ze kazda zena ju ma lebo je zena je teda riadna hlupost,nejedz cukor a celulitida zmizne.
@original_d naucit sa s nou zit