ahojte,neviem ci uz tu je podobna tema,lebo som nijaku nenasla,ale chcela by som sa poradit ohladom celulitidy.Mam problem hlavne so stehnamy.Pouzivala som uz rozne kremy a gely,aj cvicim ale nejako sa jej neviem zbavit.Pomoooooooc 😢 😢 😢
ivanka152 Ja som mala dost silnu celulitidu po tehotenstve a pomohol mi rolletic. Bola som tam asi 15 krat, asi tak 2x do tyzdna. Nezmizla uplne ale mala som stehna jemnejsie a hladsie.
Vola sa to rolletic...Ja som mala permanentku ale najdi si na nete, da sa kupit aj jednorazovo ale treba to absolvovat aspon 10 krat aspon teda 2x do tyzdna...a jasne trocha cvicit a zdravy zivotny styl, ono to zase nerobi zazraky, ale pomaha to urcite.
pomáha, naozaj 😉
@eir
@janazba
@mimikyky Dakujem,vyzera to zaujimavo,rada by som to vyskusala ale mam malu,manzel je kazdy den v praci od rana do vecera tak neviem ako by som to s nou riesila a okrem toho mam asi 30km do mesta.Maju to vo fitkach?ci kozmetickych salonoch?ja by som radsej prijala nieco co sa da pouzit aj doma 😒 inak snazim sa cvicit,mam elipticky trenazer a stravu som tiez zmenila.ale nejake zazraky necakam... ☹
@ivanka152 niektoré salóny to majú, alebo štúdia chudnúce...
najdôležitejšie je aj tak upraviť stravu, a cvičiť!!!! veľa kardia, aj posilovať... a krémovať a krémovať... a môj domáci tajný tromf na jemnejšiu a krajšiu pokožku je píling mletou kávou - ale z neho je stráášne zas..atá vaňa, vžy ju hneď striekam savom 😝
Najlepsie a najrychlejsie na celu co som doteraz vyskusala na vlastnej kozi a zarucene mozem len odporucat je vibracna plosina powerplate, spevni cele telo a dobre zostaveny program, najlepsie trenerom je zaruceny zlepsovak na rychle potlacenie celu.
@ivanka152 Ano, v tom salone mali aj tu plosinu ale ja som mala len rolletic, lebo mam herniu platnicku a s tym na powerplate ist nemozem, ale viem ze si to chvalia tiez. A ja som mala na doma taky vakuovy stroj a stym som sa masirovala, ale dlho ma to nebavilo, lebo ja zasadne co mam doma to nepouzivam, casom ma to omrzi tak som radsej chodila na ten rolletic.
@mimikyky no ten piling s mletou kavou a olivovym olejom som skusala aj ja..pokozka sice bola hladsia a jemnejsia ale asi len na dotyk,na pohlad sa nejako nic nezmenilo..asi mi chyba trpezlivost 😒
ten rolletic by som rada vyskusala,keby bola moznost..a mozem sa spytat ako je to cenovo?vysledky su trvale pri spravnej zivotosprave a cviceni alebo len docasne?
hlavne pravidelnosť 😉
Jediný rolletic Liptovskom Mikuláši nájdete v Slim štúdiu V-line, tak ak máte chuť zabojovať s celulitídou, volajte 0948044441 😉 Naozaj môžem odporučiť...
Ahojte, nemate niekto skusenost s trampolinou? Vraj je dobra na rozprudenie krvnej lymfy, ktora vraj ak nepracuje spravne moze sa to prejavit ako celulitida. Konecne som si kupila taku malu do bytu, tak som zvedava.
ja osobne rolletic odporucam, z vlastnych skusenosti aj zo skusenosti klientiek. po 6tich az 10tich polhodinkach je vidiet prve vysledky. treba dodrzat pravidelnost. aspon dva krat do tyzdna.
ja som mala ten isty problem - celulitida na stehnach a doma male babo, cize ziadny cas (ani energia) ist do fitka alebo podobne... mne velmi pomohla masazna pomocka - Cellu-cup sa to vola, pravidelne si s tym masirujem stehna a zadok bud pocas sprchovania, alebo po sprchovani s pouzitim teloveho oleja... funguje to na principe vakuovej masaze, v podstate to "rozbija" tukove bunky... odkedy to pouzivam, moja pokozka je viditelne hladsia a pevnejsia! a nemusim minat kopec penazi za drahe procedury alebo kremy, ktore nefunguju...
@janap76 Ahoj, ja som to dnes našla na dive, http://diva.aktuality.sk/clanok/40321/vdaka-tej... 🙂 a aj priamo na ich stránke, http://www.cellu-cup.sk/objednavka/index.php?id... jeden ten pohárik stojí 24€ čo sa mi zdá dosť veľa.. a nenašla som zatial tak na nete nikoho kto by to predával takže poradiť viac neviem.. snáď som aspoň trošku pomohla 🙂
@zuzike3811 ďakujem 🙂 idem si to prečítať 🙂
@zuzike3811 @janap76 Ahojte, ja som nasla toto za tretinovu cenu uz aj s postou, nie je to podobne? http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&i...
@ivanka152 skus do stravy zaradiť obyčajný hlávkový šalát a na sucho opražené tekvicové semienka pokvapkané citrónom 🙂