icon

Carnivore diéta - rady a skúsenosti

krevetka
20. okt 2020

Nájde sa niekto kto drží carnivore diétu? Vďaka

Strana
z2
lauriema
20. okt 2020

@krevetka Aká je to?

krevetka
autor
20. okt 2020

@lauriema može sa jesť len maso, tučné , prevažne hovadzie, vajcia, syry. Nič iné, žiadne ovocie, zelenina , nič iné.

lauriema
20. okt 2020

@krevetka fuha to už je opäť voľačo ove toto, bez urážky samozrejme, ja len nechápem načo je dieťa dobrá ved keď chcem schudnúť schudnem dlhodobo tak ze si nastavím jedálnicek a stravujem sa zdravo samozrejme ze aj sa zahreši ale budeš jest už vždy len mäso? Nedáš si nikdy ryžu? Ani ovocie? Prosím neuraz sa ja sa len pýtam

mimkao
20. okt 2020

@krevetka áno, držala som, rýchlo sa pri nej schudne, ale keď naspäť zaradiš sacharidy, tak začneš priberať.
Teraz, keď porodím, dám len lowcarb. Úplne bez sacharidov už nerisknem.

krevetka
autor
20. okt 2020

@lauriema jasné, pohoda. No carnivore stravovanie rieši aj iné zdravotné ťažkosti okrem potreby schudnuť.

krevetka
autor
20. okt 2020

@mimkao ako dlho si to držala? Mne ide o zmenu životného štýlu. Sacharidy každý deň nepotrebujem

mimca77
20. okt 2020

Znie to hrozne. Vyzera to podobne ako Dukan alebo Atkins, ale este radikalnejsie. Podla vyjadreni lekarov (co som citala k Dukanovi) to moze znicit oblicky, zrejme z nadbytku soli, a kvoli ovela dlhsiemu traveniu v zaludku pri takejto diete velmi pachne z ust. Myslim, ze bez prijmu vlakniny to aj bude ako zit s konstantnou zapchou. No neznie to vobec lakavo, skus si najst nejaku rozumnejsiu moznost stravovania.

janage
20. okt 2020

@mimca77 suhlasim aj ja tak viem, ze prilis vysoky podiel bielkovin nici oblicky.

suzie26
20. okt 2020

Práveže toto je najmenej zdravý Životný štýl. Človek mäso ani výrobky z mäsa či rôzne produkty nepotrebuje. Dokonca to aj škodí.

krevetka
autor
20. okt 2020

Prosím , píšte mi len ak ste tu dietu držali alebo s ňou máte nejaké skúsenosti. Ďakujem za ostatné rady

mimkao
21. okt 2020

@krevetka tiež som to chcela, ako zmenu živ. štýlu, ale nakoniec som vydržala iba 5 mesiacov.
Aj keď som potom začala so sachar. tak nebolo to nejaké veľké množstvo, skôr príležitostne. Najviac som to pokašľala cez vianoce. Pribrala som naspäť tri kilá. Tak som si potom zase začala dávať pozor, no potom som už otehotnela a na to stravovanie som sa vykašľala.
Najhorší bol prvý mesiac bez sacharidov. To som mala vyslovene abstinen. príznaky. Nervozitu, bolesti hlavy.
Potom to postupne prešlo. Telo si zvyklo.

comika
21. okt 2020

@krevetka podla mna ziadne jednodruhove stravovanie nie je zdrave a hlavne nie dlhodobo. Clovek je vsezravec potrebuje pestru stravu

acrobaleno
21. okt 2020

Viem, že to držal jeden český ytuber, ale neviem, či to ešte drží. Ak si správne pamätám on mal nejaké ochorenie a že toto mu pomáhalo.

krevetka
autor
21. okt 2020

@acrobaleno náhodou meno toho youtubera nevieš? Zahraničných mám naštudovaných

acrobaleno
21. okt 2020

@krevetka Petr Mára tuším?

krevetka
autor
21. okt 2020

@acrobaleno ďakujem

mirkaf163
7. feb 2021

@janage nenici. Nie je o tom ziadna studia ktora bybto potvrdila

mirkaf163
7. feb 2021

@suzie26 velmi sa mylite. Nase telo je tvorene z bielkovin a tukov... my potrebujeme jest maso. 🙂 a bielkoviny. Stavebna jednotka..

mirkaf163
7. feb 2021

@mimca77 vlaknina je len prehanadlo nic viac... nepotrebujeme ju jest. 🙂 oblicky to neznici. A zapcha nebude ziadna..telo vsetko maso spotrebuje.. zapcha a stolica vznika ked jete vela odpadu ktore telo nevie vyuzit ;) neni zdrave chodit casto na velku potrebu.

mirkaf163
7. feb 2021

@krevetka ak mate facebook odporucam sledovat D&M life a on vo videach vysvetluje fungovanie luds.tela. carnivore a vselico ine.

mimca77
8. feb 2021

@mirkaf163 Aha. Cize ked sa budeme spravne stravovat, tak nebudeme mat stolicu. Dobre.

janage
8. feb 2021

@mimca77 nám na VŠ raz profesor psychológ povedal, že je neefektívne presviedčať niekoho, kto už je presvedčený o svojej pravde. Žiadne argumenty seberozumnejšie nepomôžu. A obávam sa, že pani je presne ten prípad.
Tak jej život, len dúfam, že deti takto nestravuje.

zuzanagarelova
19. jan 2022

@mirkaf163 v čreve hnije len škrob

zuzanagarelova
19. jan 2022

@mimca77 je sa tam veľa tukov ktoré opravujú črevo treba možno vyskúšať ľahšiu verziu GAPS sú to terapeutické diéty, protizápalové.

zuzanagarelova
25. jan 2022

@krevetka ja prvý týždeň ked zelenina avokado obmedzene bylinky tie čo su menej toxic a je mi super cakam na monk sladidlo a urobim si krem brule alebo chescake všetko len poctivé suroviny čerstvá šľahačka tvaroh maslo vajíčka ziadne spracované to je len desert inak 90 mäso, tuk, orgány animal. Chcem riešiť aj dcerinu nadváhu na školskej strave pribera veľa spracovaných potravín a veľa sacharidov.

zuzanagarelova
25. jan 2022

@janage tam má byť tuk vysoký

zuzanagarelova
25. jan 2022

@mimca77 budeš a bez problémov len treba jesť tuky a vývary

zuzanagarelova
25. jan 2022

@mimkao treba aspoň 6tyzdnov na prechod do spaľovania tukov. Mne ryža ani cukor roky nechýba a potrebujem opraviť metabolizmus hl zníženie štítnej žľazy s oxalatov v šalátoch.

zuzanagarelova
26. jan 2022

@krevetka prvý týždeň naučila som sa piecť aj chlieb zo zahraničia sre eptov na YouTube

zuzanagarelova
26. jan 2022

@mimca77 tuti sa musi jesť veľa tuku a menej bielkovín potom nie je zápcha a žiadny skrob a spracovane potraviny.

Strana
z2