Carnivore diéta - rady a skúsenosti
Nájde sa niekto kto drží carnivore diétu? Vďaka
@krevetka fuha to už je opäť voľačo ove toto, bez urážky samozrejme, ja len nechápem načo je dieťa dobrá ved keď chcem schudnúť schudnem dlhodobo tak ze si nastavím jedálnicek a stravujem sa zdravo samozrejme ze aj sa zahreši ale budeš jest už vždy len mäso? Nedáš si nikdy ryžu? Ani ovocie? Prosím neuraz sa ja sa len pýtam
Znie to hrozne. Vyzera to podobne ako Dukan alebo Atkins, ale este radikalnejsie. Podla vyjadreni lekarov (co som citala k Dukanovi) to moze znicit oblicky, zrejme z nadbytku soli, a kvoli ovela dlhsiemu traveniu v zaludku pri takejto diete velmi pachne z ust. Myslim, ze bez prijmu vlakniny to aj bude ako zit s konstantnou zapchou. No neznie to vobec lakavo, skus si najst nejaku rozumnejsiu moznost stravovania.
Práveže toto je najmenej zdravý Životný štýl. Človek mäso ani výrobky z mäsa či rôzne produkty nepotrebuje. Dokonca to aj škodí.
Prosím , píšte mi len ak ste tu dietu držali alebo s ňou máte nejaké skúsenosti. Ďakujem za ostatné rady
@krevetka tiež som to chcela, ako zmenu živ. štýlu, ale nakoniec som vydržala iba 5 mesiacov.
Aj keď som potom začala so sachar. tak nebolo to nejaké veľké množstvo, skôr príležitostne. Najviac som to pokašľala cez vianoce. Pribrala som naspäť tri kilá. Tak som si potom zase začala dávať pozor, no potom som už otehotnela a na to stravovanie som sa vykašľala.
Najhorší bol prvý mesiac bez sacharidov. To som mala vyslovene abstinen. príznaky. Nervozitu, bolesti hlavy.
Potom to postupne prešlo. Telo si zvyklo.
Viem, že to držal jeden český ytuber, ale neviem, či to ešte drží. Ak si správne pamätám on mal nejaké ochorenie a že toto mu pomáhalo.
@acrobaleno náhodou meno toho youtubera nevieš? Zahraničných mám naštudovaných
@krevetka Petr Mára tuším?
@acrobaleno ďakujem
@mirkaf163 v čreve hnije len škrob
@mimca77 je sa tam veľa tukov ktoré opravujú črevo treba možno vyskúšať ľahšiu verziu GAPS sú to terapeutické diéty, protizápalové.
@krevetka ja prvý týždeň ked zelenina avokado obmedzene bylinky tie čo su menej toxic a je mi super cakam na monk sladidlo a urobim si krem brule alebo chescake všetko len poctivé suroviny čerstvá šľahačka tvaroh maslo vajíčka ziadne spracované to je len desert inak 90 mäso, tuk, orgány animal. Chcem riešiť aj dcerinu nadváhu na školskej strave pribera veľa spracovaných potravín a veľa sacharidov.
@janage tam má byť tuk vysoký
@mimca77 budeš a bez problémov len treba jesť tuky a vývary
@mimkao treba aspoň 6tyzdnov na prechod do spaľovania tukov. Mne ryža ani cukor roky nechýba a potrebujem opraviť metabolizmus hl zníženie štítnej žľazy s oxalatov v šalátoch.
@krevetka prvý týždeň naučila som sa piecť aj chlieb zo zahraničia sre eptov na YouTube
@mimca77 tuti sa musi jesť veľa tuku a menej bielkovín potom nie je zápcha a žiadny skrob a spracovane potraviny.

@krevetka Aká je to?