Ahojte, mate niekto skúsenosť s čakankovou kávičkou? Rozmýšľam nad ňou.. Nie ze by som od nej čakala ze schudnem jak šľak..
ak chces schudnut tak asi vies ze pohyb a zdrava strava su cesta.. ani litre nicoho co budes pit ti nepomoze.. musis mat nizsi prijem kalorii ako vydaj.. ak mas nadbytok priberes, ak prijmes menej tak chudnes.. plus plati pravidlo ze nesmies kaloricky prijem znizit o vela aby si si "neuspala" telo a nemala jojo efekt.. ak napr rada jes a nevies si odopriet niektore jedla, existuju napr bezakloricke cestoviny, muky, cokoladove topingy a rozne omacky ktore su bez kalorii... rozne prirodne zdrave nahrady cukru atd atd..
Pila som iba ak som chcela nepit kofeinovu, o chudnuti pocujem prvykrat.
@merynka33 áno chcem schudnúť ale mávam nafúknuté brucho a chcela som vedieť či ta kava je nato dobrá lebo ze pomáha nato
@misulienka150 asi ta nepotesim ale cakankova kava dost nafukuje.
@misulienka150 tiez som nepocula o ucinkoch na chudnutie, ale mozno nieco to do seba ma. Ked som bola mala, moja starka si v lete zbierala cakankove kvety a susila. No len to uz nebola kava teda, ale nejaky vyluh, co ona pila. Cely zivot mala problemy so zapchou a niekde sa dopocula, ze odvary z cakanky na to priaznivo posobia. Este mozno by som v suvislosti s chudnutim skusila pogooglit taketo nieco pripadne skusit to. 🙂
@misulienka150 inak som pocula ze aj pestrec mariansky priaznivo posobi na cely rad problemov a ze sa tiez z neho da pekne schudnut.
#lucka.mt môžeš poradiť aj mne?
@misulienka150 ja som ju jednu dobu pila lebo mi veľmi chutila a nebolel ma tak žalúdok ako po normálnej,neschudla som ani gram ale ani som netušila že by sa malo 🤷♀️