Čaj na spaľovanie tukov

noemkanikoletka
30. sep 2014

Ahojte ! 🙂 Mám troška nadváhu , nie popôrodnú na deti mam ešte dosť času :D :D heheheheh
No chcem schudnúť myslíte že je dobre keď budem popri cvičení piť aj Čaj na spaľovanie tukov ? 🙂
skúšala to už nejaká z vás ? 🙂 prosím o radu

mirkava
30. sep 2014

@noemkanikoletka Čaj??? Myslím že dôležité je to cvicenie a dat si potom caj hoc aj na splovanie tukov samozrejme bez cukru nemoze nijako ublížiť 🙂 veľa šťastia v chudnutí

janina218
30. sep 2014

Neublíži, nepomôže.

noemkanikoletka
autor
30. sep 2014

Ďakujem 🙂 Len som chcela počuť nejakú radu 🙂 Ďakujem 🙂

bubu37
30. sep 2014

čaj Pu-erh

bonaqa2013
30. sep 2014

je to len marketingový ťah na peňaženky zákazníkov.

daduska132
1. okt 2014

pozri sa čo ťa nezabije to ťa posilní =D a keď nič tak aspoň mať správny pitný režim 😀 😀 😀

efik8
1. okt 2014

ale lepšie urobíš keď budeš piť zelený čaj 🙂 😀 😀 😀

majusa15
1. okt 2014

tak ja som zacala pit caje na chudnutie , mam asi 2-3kg dolu ale skor ma to odvodnilo 🙂

monkabr
1. okt 2014

@noemkanikoletka Ahoj, caj ti moze trosicku pomoct rychlejsie chudnut popri cviceni, ale naozaj len malinko. A taky caj, ktory obsahuje latku podobnu kofeinu (tein, matein,...) Mate, zeleny caj,...
Alebo caje s obsahom antioxidantov. A spominany Pu-erh caj rozklada tuky, obsahuje antioxidanty, takze ten by som aj ja odporucila pri snahe schudnut. Najlepsie striedatt s Mate cajom. Necakaj od cajov ziadne zazraky, je to len malicka pomoc, ale kazdopadne su velmi zdrave, nic nimi nepokazis.
Ked uz sportujes, tak co nieco taketo? http://www.energiabhip.sk/n/blue-energy
Je to z bylin a ovocia obohatene o velke davky vitaminov a aminokyselin. Mne to dost pomohlo popri cviceni a behu. Cvicila som dlhsie, tvrdsie, zabehla som dalej... Ku sportu pomoze urcite ovela viac ako cajiky

vejula
1. okt 2014

@noemkanikoletka skus Hanasaki 🙂 ma vela iných pozitívnych učinkov pre organizmus, je mierne detoxikačný a dobrý na chudnutie.

nyusika
2. okt 2014

no...ked te caj budes pit namiesto vecere, urcite pomoze 😀

ale vazne, ako podpora to neublizi, uz spominany zeleny caj a pu-ehr su cekom fajn. len ensmies cakat, ze pitim caju zazracne schudnes 🙂

noemkanikoletka
autor
4. okt 2014

Ďakujem 🙂 🙂 🙂

nika1502
4. okt 2014

Ja mam pravy caj OOLONG Z THAJSKA,obmedzuje chut na sladke a chut sa prezierat 🙂

adulka07
12. okt 2014

ja som si objednala Himalajsky ajurvédsky čaj VIDANGA..potom dám vedieť