Čaj na chudnutie od Kucherenko

6. feb 2022

Ahojte má niekto reálnu skúsenosť s týmto čajom? Je to len drahé preháňadlo?

pribinak
6. feb 2022

Žiadny čaj na chudnutie neexistuje.

Existuje len kalorický deficit a pohyb.

tncka
6. feb 2022

Kucherenko skúša zarobiť na ľuďoch lebo si myslí že všetci seno žerú ako ona😂😂🤭

stary_ujco
6. feb 2022

Nejaka spuchnuta slapka na instagrame robi reklamu čaju na chudnutie? Nooo, to bude isto medicinsky zazrak. Kliniky liposukcie a fitnescentra zajtra rusia biznis, lebo skrachuju...

stanulienkat
6. feb 2022

Kto uz moze preboha sledovat tu skrachovanu sliepku?? Urcite by som jej verila..🙄🤦‍♀️. Jedina cesta je nezrat.

mimikarol
6. feb 2022

Kúp si čaj v jednote, namiesto raňajok alebo večeri no vypi, bez cukru a zaručene schudnes

ladycat2021
6. feb 2022

To ako vazne sa najdu ludia, ktori veria tej vypatlanej slapke a nejakym jej produktom na chudnutie ??? Napichana umelina fuj... cesta na Antarktidu by vysla lacnejsie ako tie jej plastiky 🙄

ankare
6. feb 2022

Uprav si stravu, viac sa hyb a schudnes. Držím palce!

zuzubb007
6. feb 2022

Boze to este furt sa najdu zeny co ako naozaj veria, ze z caju schudnu, zaklad je kaloricky deficit a nezrat jedno cez druhe, ale ako vyhadzovanie penazi je to dobry napad

liljana
6. feb 2022

Daj ale pozor, nech Ti nenapuchnu po tom caji pery ako jej. 😂

martina1985ba
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
leyia
14. feb 2022

Ja som ho pila ešte keď neniesol jej meno, mala som trošku menšiu chuť do jedla, ale žiadne výrazné účinky. Chuťovo veľmi dobrý, ale schudnúť nejak nepomohol, tak ako to teraz ona prezentuje. Bez zmeny stravy nič extra.

brona235
14. feb 2022
lucufuk
27. jún 2024

predražený čaj nič viac... žiadny čaj ani doplnok stravy na chudnutie neexistuje... existujú produkty ktoré pomáhajú k odburavaniu tuku ale to nie je tento prípad... chudne sa stravou nie čajom

marfyy
28. júl 2024

@lucufuk mala si s ním osobnú skúsenosť?