Ahojte má niekto reálnu skúsenosť s týmto čajom? Je to len drahé preháňadlo?
Kucherenko skúša zarobiť na ľuďoch lebo si myslí že všetci seno žerú ako ona😂😂🤭
Nejaka spuchnuta slapka na instagrame robi reklamu čaju na chudnutie? Nooo, to bude isto medicinsky zazrak. Kliniky liposukcie a fitnescentra zajtra rusia biznis, lebo skrachuju...
Kto uz moze preboha sledovat tu skrachovanu sliepku?? Urcite by som jej verila..🙄🤦♀️. Jedina cesta je nezrat.
Kúp si čaj v jednote, namiesto raňajok alebo večeri no vypi, bez cukru a zaručene schudnes
To ako vazne sa najdu ludia, ktori veria tej vypatlanej slapke a nejakym jej produktom na chudnutie ??? Napichana umelina fuj... cesta na Antarktidu by vysla lacnejsie ako tie jej plastiky 🙄
Uprav si stravu, viac sa hyb a schudnes. Držím palce!
Boze to este furt sa najdu zeny co ako naozaj veria, ze z caju schudnu, zaklad je kaloricky deficit a nezrat jedno cez druhe, ale ako vyhadzovanie penazi je to dobry napad
Daj ale pozor, nech Ti nenapuchnu po tom caji pery ako jej. 😂
Ja som ho pila ešte keď neniesol jej meno, mala som trošku menšiu chuť do jedla, ale žiadne výrazné účinky. Chuťovo veľmi dobrý, ale schudnúť nejak nepomohol, tak ako to teraz ona prezentuje. Bez zmeny stravy nič extra.
predražený čaj nič viac... žiadny čaj ani doplnok stravy na chudnutie neexistuje... existujú produkty ktoré pomáhajú k odburavaniu tuku ale to nie je tento prípad... chudne sa stravou nie čajom
Žiadny čaj na chudnutie neexistuje.
Existuje len kalorický deficit a pohyb.