Budete počítať kalórie aj cez Vianoce?

14. nov 2024

A co vianocne pecivo? Ako nahodit?

zmrzlinka2021
14. nov 2024

Kalórie nepočítam vôbec. Treba si nasadiť taký životný štýl, aby bol udržateľný. Ak chudnes, musíš byť v kalorickom deficite. Keď si dáš denne jeden zákusok, svet sa nezrúti. Neprejedat sa, hýbať sa.

biba_18
14. nov 2024

v podstate budem, ale ako píše @zmrzlinka2021 - nájdem si voľajaký perník v KT alebo čajové pečivo alebo čo ja viem - vždy to má okolo 500 kcal na 100 g - a dám si kúsok, ten si zvážim - to ma nezabije - lebo skôr o ten šalát ide a vyprážaný kapor a podobne 🙂

ivangeline
14. nov 2024

Ja nepočítam kcal ale nebudem sa prejedat. Šalátu spravím malo. Budem jesť najmä kapustnicu. ;D

autor
14. nov 2024

@biba_18 salat majonezu nejem nechuti mi kapor nerobime

kavasmliekom
14. nov 2024

Áno, budem počítať a variť si zvlášť.
Kapustnicu si dám klasickú, ja nemám rada klobásu a údené, ale budem to počítať aj s tým, keďže to bude varené spolu. Šalát si urobím mix majonéza jogurtova, grécky jogurt, a ryby robím rúre pre seba a deti. Pecivo si dám, keď mi vojde do tabuliek.
Počítam tak, že si vážim všetko v surovom stave, potom odvážim hotové a vydelim na kusy. Vyjde mi kcal na kus.

oceanahory
14. nov 2024

Ja nie...nepocitam si ich ani na dovolenkach, ani na rodinnych oslavach, ani ked idem do restauracie a pod. a to som pomocou KT schudla viac ako 10 kg. 🤷
Vsetko treba s mierou...

autor
14. nov 2024

@kavasmliekom a kolace?

autor
14. nov 2024

@oceanahory ja tiez uz vyse 13kg preto sa pytam ako tobudete riesit

zic
14. nov 2024

Alebo sa zmier s tym, ze cez Vianoce trosku naberies (neopusti sa ale totalne 🙂 ) a potom budes pokracovat v zhadzovani...

missviolet
14. nov 2024

Ale prosim ta.... schudla som 45kg, dve Vianoce pocaa chudnutie a tych par dni.som ozaj neratala nic

januska12323
14. nov 2024

Nerátam ani teraz, pár koláčikov nespôsobí nič, po Vianociach nabehneš na starý režim a dáš to dole.

doriiis
14. nov 2024

Nič nepočítam.Proste sa neprezieram

kavasmliekom
14. nov 2024

No ved píšem, že si vážim vsrtko, po upečení odvážim, narežeme na kusy a kus zapíšem.

alex49
14. nov 2024

Celý rok chudnem aby som si na vianoce dala čo chcem 😁 pokiaľ nezjes kilo perníkov a dva litre kapustnice na posedenie, tak sa nič nestane.

autor
14. nov 2024

@kavasmliekom prosim ta na com potom vazis taky plech zerbo rezov napr

kavasmliekom
14. nov 2024

Tak take si môžeš na rezať na rovnaké rezy a odvážiť jeden? Krát počet kusov a máš celý plech. 😉

alenka7777
14. nov 2024

Nie, nepocitam cez sviatky, Dam si na co mam chut a vela, vela sportujem. Cez Vianoce som nikdy nepribrala.

lasona
14. nov 2024

Ja som chudla cez.vianoce a v pohode. Váhu si udržujem. Jem na večeru kapustnicu(ale robíme bez smotany,klobasy) a rybku so zemiakmi. Žiadny majonézovy šalát nerobím. Mne to nechuti, kolace nejem.dam si vianočné oblátky a vaječný koňak. To je všetko. A mrte mandariniek.

minenkak
14. nov 2024

Budem jesť tak ako inokedy, koláče máme keď máme chuť a aj jedlo každý deň

autor
14. nov 2024

@kavasmliekom no rovnake sa nikdy nepodaria a nerezem vsetko vzdy naraz
Na kolace sa asi vykaslem

kavasmliekom
14. nov 2024

Zase sa netyraj. Dôležité je aby si nemala výčitky 🙂

autor
14. nov 2024

@kavasmliekom v pohode dam si a nebudem riesit kt tak som to
Myslela

monillia
14. nov 2024

Nie je dôležité čo zješ medzi Štedrým dňom a Novým rokom, ale to čo zješ medzi Novým rokom a Štedrým dňom. Samozrejme počas sviatkov netreba mať bezodny tanier ,ale zas počítať každú kcal tiež nie.