A co vianocne pecivo? Ako nahodit?
v podstate budem, ale ako píše @zmrzlinka2021 - nájdem si voľajaký perník v KT alebo čajové pečivo alebo čo ja viem - vždy to má okolo 500 kcal na 100 g - a dám si kúsok, ten si zvážim - to ma nezabije - lebo skôr o ten šalát ide a vyprážaný kapor a podobne
Ja nepočítam kcal ale nebudem sa prejedat. Šalátu spravím malo. Budem jesť najmä kapustnicu. ;D
@biba_18 salat majonezu nejem nechuti mi kapor nerobime
Áno, budem počítať a variť si zvlášť.
Kapustnicu si dám klasickú, ja nemám rada klobásu a údené, ale budem to počítať aj s tým, keďže to bude varené spolu. Šalát si urobím mix majonéza jogurtova, grécky jogurt, a ryby robím rúre pre seba a deti. Pecivo si dám, keď mi vojde do tabuliek.
Počítam tak, že si vážim všetko v surovom stave, potom odvážim hotové a vydelim na kusy. Vyjde mi kcal na kus.
Ja nie...nepocitam si ich ani na dovolenkach, ani na rodinnych oslavach, ani ked idem do restauracie a pod. a to som pomocou KT schudla viac ako 10 kg.
Vsetko treba s mierou...
@kavasmliekom a kolace?
@oceanahory ja tiez uz vyse 13kg preto sa pytam ako tobudete riesit
Alebo sa zmier s tym, ze cez Vianoce trosku naberies (neopusti sa ale totalne ) a potom budes pokracovat v zhadzovani...
Ale prosim ta.... schudla som 45kg, dve Vianoce pocaa chudnutie a tych par dni.som ozaj neratala nic
Nerátam ani teraz, pár koláčikov nespôsobí nič, po Vianociach nabehneš na starý režim a dáš to dole.
Nič nepočítam.Proste sa neprezieram
No ved píšem, že si vážim vsrtko, po upečení odvážim, narežeme na kusy a kus zapíšem.
Celý rok chudnem aby som si na vianoce dala čo chcem pokiaľ nezjes kilo perníkov a dva litre kapustnice na posedenie, tak sa nič nestane.
@kavasmliekom prosim ta na com potom vazis taky plech zerbo rezov napr
Tak take si môžeš na rezať na rovnaké rezy a odvážiť jeden? Krát počet kusov a máš celý plech.
Nie, nepocitam cez sviatky, Dam si na co mam chut a vela, vela sportujem. Cez Vianoce som nikdy nepribrala.
Ja som chudla cez.vianoce a v pohode. Váhu si udržujem. Jem na večeru kapustnicu(ale robíme bez smotany,klobasy) a rybku so zemiakmi. Žiadny majonézovy šalát nerobím. Mne to nechuti, kolace nejem.dam si vianočné oblátky a vaječný koňak. To je všetko. A mrte mandariniek.
Budem jesť tak ako inokedy, koláče máme keď máme chuť a aj jedlo každý deň
@kavasmliekom no rovnake sa nikdy nepodaria a nerezem vsetko vzdy naraz
Na kolace sa asi vykaslem
Zase sa netyraj. Dôležité je aby si nemala výčitky
@kavasmliekom v pohode dam si a nebudem riesit kt tak som to
Myslela
Nie je dôležité čo zješ medzi Štedrým dňom a Novým rokom, ale to čo zješ medzi Novým rokom a Štedrým dňom. Samozrejme počas sviatkov netreba mať bezodny tanier ,ale zas počítať každú kcal tiež nie.
Kalórie nepočítam vôbec. Treba si nasadiť taký životný štýl, aby bol udržateľný. Ak chudnes, musíš byť v kalorickom deficite. Keď si dáš denne jeden zákusok, svet sa nezrúti. Neprejedat sa, hýbať sa.