Bruško po pôrode

gabilopatka
26. dec 2024

Ahojte baby... Som zúfalá. Som mesiac po pôrode a brucho mam otrasné... Visí mi trošku... Upraví sa to časom?? Alebo už nie? Vďaka. Alebo nejaké rady?

andikaaa152
26. dec 2024

@gabilopatka ahoj 😊 máš ešte také "tehotenské" bruško alebo sa to už stihlo a ostala koža ? Ak máš bruško ešte tak to by sa malo stiahnuť pomaly ale ak bruško sa už stiahlo a už len koža ostala to skôr by som povedala že ten "jazyk" (sestra to tak volá) ostane, jej to tiež ostalo a je po pôrode 11 rokov 🙈 ALE skús sa spýtať nejakej trénerky podľa mňa ti poradí ak niečo je 😊

mirola
26. dec 2024

to zalezi len od teba, tak ako sa budes spravat k svojmu telu, tak bude vyzerat.. myslim, ze naokolo je dost matiek, ktore vyzeraju super.. ano aj “obycajne” zeny, na kupaliskach.. takze ano mozes vyzerat este lepsie ako pred tehotenstvom.. je to len na tebe

adeladulova
27. dec 2024

Používaš oleje/krémy na hydratáciu ako počas tehotenstva? Aby bola pokožka elastická? Pôrodom to nekončí, treba natierať ďalej. A nemáš diastazu? Precitaj si o tom, začínaš dychovymi cvičeniami, aby sa stiahli vnútorné svaly, neskôr vyriešis tuk ak tak niečo je. A rodila si prirodzene? Si len mesiac po, ešte neskončilo šestonedelie, telo robí čo môže, aj vek zohráva rolu... záleží koľko máš rokov napr

gabilopatka
autor
27. dec 2024

@adeladulova 25😊... Neviem či mám diastazu. Ale to je moje druhé dieťa.

maryetta
27. dec 2024

Po prvom sa mi stiahlo takmer hned. Po druhom to uz trvalo. Po tretom uz zostalo. Nuz... pamiatka.