Biely jogurt so škoricou na raňajky

deana100
1. sep 2022

Dobrý deň dievčatá a ženy chcem sa spýtať každé ráno jedávam biely jogurt a škoricu. čistú škoricu nie s cukrom mate skúsenosť vraj je to dobre na všetko aj príď diéte. trochu si fiformovat postavu ale aj pre zdravotný šril.

radacak
1. sep 2022

@deana100 jedavala som tak každé ráno vločky v mlieku varené a do toho ovocie, škorica...Či to malo nejaký účinok?neviem

petamich
1. sep 2022

je uplne irelevantne co si das na ranajky, podstatny je denny prijem a vydaj - ak si rano das jogurt so skoricou, na obed Big Mac Menu a na veceru celu pizzu a pomedzi to este dve tablicky cokolady, tak aky si myslis, ze bude mat ucinok ten jogurt 🙂

cize dolezite je co jes cely den, ten jogurt so skoricou este nikomu s XXL do S nepomohol (teda jedine, ze by si jedla len ten jogurt a to tiez nebude spravna cesta) 🙂

deana100
autor
1. sep 2022

@petamich ja som zhodila 13kg postavu mám že 79kg. pred tým som mala viac len som chcela vedieť aké kto ma skúsenosti z skoricou a bielym jogurtom lebo som sa dočítala že je dobrá pri chudnti a pri zdravom životnom štile.

lindous
1. sep 2022

Škorica ako taká je fajn a pripisuje sa jej množstvo benefitov potvrdených štúdiami (aj keď vo veľkých množstvách je toxická a zaťažuje pečeň, ale tak predpokladám, že ju neješ po lyžičkách)... Ale vždy to bude o celkovom životnom štýle a kľudne si daj na raňajky niekedy aj niečo iné, tá troška, ktorú bežne človek príjme nemá zas také účinky, že by sa diali zázraky

nanka3
1. sep 2022

@deana100 ved @petamich ti napisala ako to funguje…. ziadna potravina nema az taky zazracny ucinok, aby si po jej poziti schudla…. zalezi od celkoveho prijmu (teda od kalorickej hodnoty jedla, ktore zjes za cely den) a od tvojho vydaja (kolko energie za den vydas za bezneho fungovania, pripadne ak cvicis, tak od pohybovej aktivity)

krisbar
1. sep 2022

@deana100 schudla si preto, ze pred tym jogurtom so skoricou si mala na ranajky 4 pecne chleba200g salamy alebo vlasaku. Proste sa ti znizil kaloricky prijem.

lauriik
1. sep 2022

Ide o prijem/vydaj. Ja si napriklad davam biely jogurt so skoricou na veceru a nechudnem ale udrzujem. Mam 170cm a 65kg.

evaachesa
1. sep 2022

Hlavne treba dať pozor akú škoricu používaš a koľko.
https://www.hanus.sk/eshop/samostatne-drogy/cey...

zuzanaam
1. sep 2022

@evaachesa presne tak. Zdraviu prospešná je len pravá škorica, ktorú v bežných obchodoch nedostať. Jej lacnejšia bežne predávaná náhrada naopak zdraviu škodí. Náhrada má hrdzavú farbu a štipľavú arómu, tá pravá je pieskovopopolavej farby s jemnou nedráždivou vôňou.