Bezsacharidová diéta
Poradte,co mozem jest pri bezsacharidovej diete okrem zeleniny. Poznate produkty s nizkym podielom sacharidov? Vdaka
@misena741 pri bezzascharidovej sa zelenina moze, bez zeleniny je to uz skor "carnivore".
@uradnikova paleosnadno.cz
aj za mňa funguje, ak zredukuješ sacharidy, a ešte lepšie v kombinácii s pravidelným cvičením,
už som to viac krát písala, taký tip odo mňa: napr. namiesto špagiet si nastrúhaj mrkvu na rezance, pridaj akúkoľvek omáčku
ešte tip na chlebík bez múky (bielkovinový), ktorý na prekvapenie aj chutí ako chlieb, ak by si chcela recep, rada pošlem...
@76california u mna nie je problem vaha,ale mykoza.ale samozrejme aj sportujem. Posli mi prosim recept na ten chlebik. uradnikova@gmail.com dakujem
@uradnikova maso, vajcia, syry, orechy, zelenina (hlavne vela vela tmavozelenej listovej, brokolica atd), vyhnut sa treba zemiakom, nadbytku rajcin, nadbytku varenej mrkvy, repy. Dalej mozes jest kvalitne co najtucnejsie jogurty, slahackovu smotanu - cim tucnejsia tym lepsie, jahody, cucoriedky, lesne kysle ovocie - max pol hrnceka je povolene na den. Zvysku ovocia sa radsej vyhnut. Ja som jedla aj pohanku.
@uradnikova ja som sa tak liecila na systemovu kandidozu, ale neodporucam to drzat dlhodobo, ja som ju drzala 3 mesiace, schudla 10 kg a prisla o menstruaciu a polovicu vlasov... radsej sa zameraj na antifungalne doplnky.
@uradnikova
no presne, ani u mňa nie je problém váha, skôr som prišla na to, že vlákninu a toľko semiačok cez deň do seba nedám, ale s týmto chlebíkom to je 2 v 1 😍
posielam recept...
@falbala132 Pri každej jednostrannej diéte je potrebné výrazne dopĺňať vitamíny a minerály, ktoré by inak človek získal z tej časti stravy, ktorú zo svojho jedálnička vylúčil. Teda určite minimálne nejaký multivitamínový doplnok, taký čo obsahuje aj rôzne minerálne prvky (vápnik, horčík, zinok, selén, draslík,...).
@falbala132 toho sa obavam. Ja som zacala minuly tyzden a uz teraz mam 49 kg. Z 51
@hefo brala som, ale zo mna proste tie kilá doslova nezastavitelne padali a to bol problem, nie nedostatok vitaminov a mineralov. plus zena potrebuje nejake sacharidy, aby jej uplne nezblbli hormony.
@falbala132 ja som tiez toho nazoru. Mas nieco ,co naozaj pomohlo?
sacharidy v zelenine máš, aj semiačka by som jedla, milujem aj orechy
šla by som len tým smerom, že by som vylúčila tie "lacné" sacharidy, biely cukor, biela ryža, cestoviny z bielej múky, plus škrobové veci - zemiaky
@uradnikova no ja som potom vytiahla do boja vsetky zbrane 😀
s kazdym jedlom kyselinu kaprylovu, pred vacsinom jedlom traviace enzymy a berberín a potom som rotovala rozne entifungalne doplnky, kazde 1 tyzden a potom iné, lebo velmi rychlo vzniká rezistencia - konkretne oreganovy olej, cierny cesnak, lapacho, obrubovec, GSE, olive leaf extrakt... tiez nalacno pred spanim Serrapeptaza - to na rozbijanie biofilmu, ktory sa moze na kvasinke urobit, preto sa jej tak tazko zbavuje, resp. sa vracia.
a teda potom som zacala jest uz aj sacharidy, jedine co nejedavam su sladkosti a biela múka, a co najviac sa vyhybam akymkolvek spracovanym potravinam a samozrejme alkoholu.
@falbala132
zaujíma ma, ktorú serrapeptazu si brala, pošleš link, prosim?
@falbala132 jejda tolko neznamych pojmov pre mna. No musim sa ist povzdelavat a komplet zmenit zivotospravu
@uradnikova tiez mi to trvalo kym som to vsetko nastudovala a pochopila, tolko pokus-omylov, ale nakoniec sa mi zdravie vratilo, aj ta menstruacia aj vlasy 😀

@uradnikova jesť môžete maso, vajcia, ryby.Neodporúča sa ani zelenina.
Atkinsonova dieta, odskusané, funguje