Prosim Vas,
beziaci pas v byte, nebude to rusit susedov?
urcite bude... su sice podlozky co tlmia zvuk ale aj tak to je pocut ja mam na poschodi v spalni a dole v izbe sa to ozyva.. zas cez den by to vadit nemalo nebudes na tom behat pol dna a ani vecer ked si chcu oddychnut pred tv ... dohodnut sa na hodinach a budes ok
Ja som sa suseda pýtala, povedal ze on nič nepočuje a ze keby aj ze ved na ňom. Nebeham ani o polnoci ani 4hodinovy maraton
Áno, počuť to
Záleží na susedoch
U nás počujem, ale vôbec mi to nevadí
My máme bežiaci pás na poschodí v dome a teda počuť to všade a mne to ide neskutočne na nervy, keď chlap alebo moja segra behá tak ja opúšťam priestory domu 😀
A to nemáme žiadny vrak za 700eur 😀
zalezi aj podla toho,ako kvalitne-nekvalitne mate odhlucneny cinziak....viem porovnat a je to sakra rozdiel...plus samozrejme tie "hole" podlahy...ak mate dobre vztahy.viete si to vopred vydiskutovat...ak nie,tak to je aj tak jedno,vadit bude vsetko...
Beziaci pás počuť... takže ak máš okolo mamičky, ktoré uspavaju deti, tak sa ti určite nepodakuju...
Ja som mala podozrenie, že nad nami majú slona, ktorý skáče na švihadle (a to nebol byt uplne priamo nad nami), sused vedľa zas, že nad nimi asi často maju pohlavný styk a asi počuť búchanie postele, až sme potom zistili, že suseda z vyššieho poschodia výrazne schudla do svadobných šiat a teda bol to pravdepodobne ten bežecký pás. Lebo po svadbe opäť pribrala a ten buchot sme už nepočuli. Bol to panelák z tých prvých, zo začiatku šesťdesiatych rokov, čiže katastrofa. Mne to až tak nevadilo, ale muž bol odhodlaný za nimi aj ísť, aj sa pohádať. Čiže odpoveď na otázku: áno, počuť, a dosť.
@oblecenie99 mohol to byť aj sex 😀 ten tiež vie zázračne po svadbe zmiznúť 😀
To aby som si k pasu kupila aj dom ….
Tak to by mi áno nenapadlo, že to bude tak nejako moc počuť...to mi je smutno z toho.
je to počuť rovnako, ako keď po byte behajú deti, možno ešte viac - taký tlmený dupot - susedia nad nami si asi dávajú v byte kruháč- 2 hodiny na striedačku počuť beh, skoky, švihadlo - a nie, nevadí to iba mamičkám s malými deťmi
my máme v obývačke, beháme na ňom celá rodina a pýtala som sa susedov či to počujú, nevadí im to a oni, že ani o tom nevieme. Takže ozaj asi záleží od paneláku a od tolerantnosti susedov
Dievčatá a aký máte typ pásu? Ja by som chcela2
200-300 eur
@shewinka pekne od teba, ze sa nad tym najskor zamyslas. Podla mna to bude vadit. V dnesnej dobe, kde nikto nema koberce a podlahy su v bytoch poskladane kadejako niektorym ludom vadi aj odsuvanie stolicky pri stole. Ja by som tym susedov rusit nechcela, radsej si zabehat vonku alebo skocit do fitka.