Mate niekto skusenosti?
Ste spokojne?
Pomohol vam schudnut?
Pozeram na nete,ale vobec neviem ,
podla akych kriterii vyberat.
Cenove relacie su rozne,a ja neviem...
Vedel by mi v tom niekto poradit?
Chcela by som nieco mensie,
co by som mohla pouzivat pri pozerani tv a pod.
A samozrejme,ze nie ten najdrahsi.
Vdaka
@osky ahoj, my ho mame doma, ja osobne ho zatiaľ nepoužívam ale manžel ho používa každý deň už rok a musím povedať že schudol dosť. Podľa mňa je to výborná investícia, škoda, že ja na to nemám síl 🙈🙈
@jankaalaci mozes mi odfotit,napisat sky presne mate?
Kolko stal?
Vdaka
@osky stal cca 450 eur a značku neviem. Prepáč dnes som pod ním umývala tak je zložený a netuším ako sa zas spustí na zem, manžel nie je teraz doma, zajtra keď ho dá do pôvodného stavu ti ho odfotím a spýtam sa aj na značku. Pošlem ti to potom v správe.
Ahoj, ja ho mam a neviem si ho vynachvalit! Ja nemozem na nom bezat, kvoli zdravotnym problemom, ale davam rychlu chodzu.
Minimalne 5x do tyzdna dam na nom cca 6-7 km za zhruba hodinu.
Potim krv, ale je to uz moja droga😁
A ano, kila idu krasne dole.
BEŽECKÝ PÁS T520B DOMYOS
A nie, nie je to to iste, bezat vonku a bezat na pase. Na pase idem rovnake tempo, nespomalujem, dychcim jak blazen, ale idem stale.
Ked som vonku, tak tam zastavim, tam sa musim uhnut, spomalujem, zrychlujem. A ked fakt nevladzem, jednoducho spomalim alebo zastavim a oddychnem si.
Nedokazem mat vonku tu rovnaku dynamiku. Tu si to nastavim na stroji a idem. Pustam si hudbu na cvicenie, taku riadne rezku a idem do taktu.
Po cviceni, spotena, cervena jak rak taham rovno do vane. Nemusim sa uz nikde spotena presuvat. Byvam v BA, na sidlisku, cize ja na to, aby som si niekam isla ,,zabehat”, u mna rychla chodza, sa musim presuvat autom. Takto som doma😁
@midori123
Vdaka za podrobny opis...
No ,ono je to super ist von..
Len...
Ked si predstavim,ze sa musim rano/alebo inokedy/vychystat,spravne obliect...motivacia je v kybli.
Ked sa mi to aj podari,pevna vola zlyha.
U mna je to viac rychla chodza s prestavkami a presne,raz zastavim,raz uhnem,raz sa mi chce curat ..
A to nespominam najhlavnejsiu vec-cas.
Cas ktory takmer nema,cize vsetky veci okolo tohoto vybavim raz dva doma.
A moj.plan je "behat" pri tv,na ktoru sice tiez cas nemam...ale aspon si konecnecosi oozriem.
Vsak nebudem si najivne mysliet,ze na tom pase vydrzim hned 2 hodiny...ze jo🙃🙃🙃🙃🙈
@osky a este som zabudla, ze ked som hladala pre mna najlepsi bezecky pas, tak jednym z kriterii som mala hlucnost stroja. Kedze ja ho pouzivam doma a pod nami byvaju susedia, tak ma decibely velmi zaujimali. Tento je ozaj tichy. Nehuci tak, ako tie velke stroje v posilkach, kde je hlucnost v zasade bezpredmetna, kedze v posilkach je celkovo dost velky hluk. Ale na domace vyuzitie do panelakoveho bytu, to az tak jedno nie je😁
tiez mam ten isty beziaci pas ako je na obrazku
ANo a pre mna je problem vyjst von a bezat v exterieri. Presne ako pisali baby vyssie, na pase drzim tempo, nezrychlujem, nespomalujem, neuhybam sa. Za mna najlepsia investicia. Tiez ho pouzivam na rychlu chodzu, vies si navolit aj svoj program. ja si to zatial manualne pocas ,,behu" prepinam. Okrem toho, po behu, idem rovno do sprchy, ziadne presuny a mozem behat aj ked deti kukaju vecernik.
@uglybetty1234 presne ako aj ja. To, ze sa na to postavim kedy len chcem, bez ohladu na pocasie, na ine povinnosti ktore ma potom cakaju. Skratka, hodim do truby ryzu a makam. Potom stlacim pauzu, ryzu vyberiem, trubu vypnem a pokracujem v behani😁
Pre mna tiez najlepsia investicia
@osky oblékání - nachystám si předem. Otázka pěti minut. A zmizím. Žádné přestávky - klesne ti tepová frekvence. Myšlenky se soustředí jen na běh, ne na to, že ti rýže skoro shoří. Běhání je o tom, že máš čas pro sebe, endorfiny jen pro tebe a jsi spokojená.
@osky Ja momentalne ficim na youtube walk at home - fitness walking. Ma tam cvicenie aj na 15, 20, 30 minut. Aj na 45 minut, ale na to zatial nemam kondicku. Vyhovujeme mi to viac ako stepper, lebo precvicim viacej svalov ako iba pri steppovani. Kazdy pohyb je premysleny, slusne si pri tom precistim hlavu a nemusim nikde mrznut. S chladom mam problem a urcite by som nasla aj alergiu na chlad, keby si to dam testovat. 🙂
@kubobubo aerobní aktivita má smysl, když je minimálně 45 minut. Potom se spalují cukry. Méně nemá moc smysl, jasně, každá aktivita se počítá, ale k hubnutí, například, je 45 min při tepové frekvenci 65-70 max tepové frekvence - to teprve pomáhá. Max tep frekvence je 220 mínus věk.
🥕
Zdravím, chcela by som sa spýtať na Vaše skúsenosti, či sú vhodné bežiace pásy z Decathlonu do bytovky - hlučnosť, nárazy, prípadne ktorý by ste odporučili. Vopred vďaka, viem vonku by bolo najlepšie, ale teraz je to iné a ja už potrebujem nejaký pohyb.
Máte niekdo doma bez motorový mechanicky bežecký pás?
Podarilo sa vám aj schudnúť pomocou pásu?
A ty nemáš možnost se obléct a vyběhnnout? Ideální, je stále dobré počasí, na nulou, dáš si nákrčník a jdeš. Na hubnutí je třeba minimálně - 50 - 60 minut aerobní aktivity, tak, abys u toho mohla mluvit, žádný drasták. Pás je fajn, ale zbytečné peníze. Jdi ven. Máš možnost?