Bežiaci pás do bytu

scacchi
3. apr 2024

Baby zhanam besiaci pas do bytu, skladny - mate nejaky tip ? Dakujeeem

crazy_cat_lady
3. apr 2024

my mame nieco taketo . https://www.mistores.sk/produkt/walkingpad-x21-... - da sa zlozit ako na obrazku, tak sa vojde pripadne aj pod gauc (ak je trosku vyssi), alebo sa da strcit nastojaka do skrine 🙂

scacchi
autor
3. apr 2024

@crazy_cat_lady supeeer presne nieco taketo zhanam 🌷🌷🌷

crazy_cat_lady
3. apr 2024

@scacchi na tychto ofišl strankach je to inak dost drahe, my sme to kupovali cez geek buy alebo nieco podobne a tam to bolo o polovicu lacnejsie.. sice, ked sa nieco pokazi, asi by bolo komplikovanejsie to posielat a reklamovat.. ale mame ho nejake dva roky a zatial sme spokojni 🙂

oomina
3. apr 2024

@crazy_cat_lady Tak toto je aké peckové, ďakujem krásne za tip 😀 Som ani netušila, že niečo takéto vôbec existuje.

scacchi
autor
3. apr 2024

@crazy_cat_lady ano pozerala som ze dost drahy, tiez hladam skor lacnejsiu verziu ....

crazy_cat_lady
3. apr 2024

hej, je to zbytocne predrazene, preto sme to brali odinakial 🙂 ono su samozrejme aj lacnejsie verzie, ale tam je potom uz otazka aj kvalita, aby sa to po par behoch nerozpadlo :D tak isto sa ludia casto pri tych lacnejsich typoch stazovali na rozne vrzganie atd (kedze tie suciastky su tam asi menej kvalitnejsie). takze asi odporucam skor zo zahranicnych stranok pozerat 🙂

cookie29
3. apr 2024

nemam, pozeram aj ja. Aj z druhej ruky, kedze casto ludia kupia a potom nic z toho... ale neviem najst nic, co vyhovuje

martinkatinka
3. apr 2024

Je to hrozny hluk, maju nad nami a je to maximalne otravne a hlucne.

crazy_cat_lady
3. apr 2024

asi zavisi od toho, aky typ mate. my sme si pod nas este dali koberec a zatial sa nikto nestazoval 🙂 ani to moc nepocut, ked sme vo vedlajsej izbe.

moonlight1210
3. apr 2024

Vzdy zistuj aj recenzie.
Niekedy to dlho nevydrzi. Vsimla som si, ze pisu, ze tam po roku zacnu problemy.
Zacne sa to rozchadzat. Pri chodzi este ako-tak, no hlavne pri behu sa ludia stazuju na uvolnene suciastky, praskliny na doslapovych miestach po case (alebo sa to uplne zlomi), potrebu kazdu chvilu znovu nastavovat pas na stred pri tych lacnejsich verziach.

Tiez som to pred par mesiacmi pozerala, ked bol black friday a zlavy. Ale nenasla som zatial nic. Tie lepsie typy zacinali na 600-800€. Co zas nechcem riskovat, ze to skonci pod postelou. A zas 200€ pri lavnejsej verzii na vyskusanie, ci mi to nadsenie vydrzi, je tiez dost.

domkakvet
3. apr 2024

@scacchi viem, ze otazka je ina, ale aj tak by som skor odporucila fitko, kde je viac moznosti na cvicenie, mam vela znamych co si domov pokupovali rozne stroje na cvicenie a vydrzalo im to cvicenie tyzden.

cookie29
4. apr 2024

@moonlight1210 to je celkom normalne, ked si ludia kupuju pristroje, tak vacsinou maju urcenie: na prilezitostne, pravidelne, kazdodenne atd... a ludia to moc nepozeraju. Ak pristroj urceny na prilezitostne pouzivanie (a teda vacsinou aj nizsia cena) pouzivas denno-denne, tak je logicke ze po urcitom case sa zacne "rozpadat"...

anna_tarnayova
5. apr 2024

Ja používam X21 práve z vyššieho uvedeného linku, mala som pred kúpou obavy o hlučnosť, ale bola som milo prekvapená, nevyrušuje ani počas online hovorov v práci. Radšej som kúpila o niečo drahšie , kde mi v prípade reklamácie zabezpečia aj odvoz, čo je cez poštu takmer 40-50€ a nemusím to ja nikam nosiť, čo inak nie je vôbec sranda, ak by som neposúvala stroj na kolieskach, ale mala ho zdvíhať, tak by ma asi porazilo.

monciika
5. apr 2024

Ja mám tento v byte 🙂 aj s masážou stanicou bol (čo si dáte okolo chrbta taky pás a môžte s tým aj bežať, chodiť a masiruje vás to)