Bežecký pás k písaciemi stolu

belle_vie
30. nov 2024

Ahojte,
Mam doma vyskovo nastavitelny elektricky ovladany pisaci stol. A vramci nejakej snahy vyuzit pracovny cas aj na pohyb zvazujem, ci by som si nedokupila k nemu aj bezecky pas ( ale vyuzivala len na chodzu) a aspon nieco odkrokovala.

Chcela by som sa spytat, ci s tym mate niekto skusenost a nie je to uplna blbost ( ci je to vidiet na meetingoch, ze je niekto " v pohybe", pripadne ci pocas chodze mozte pohodlne pracovat s mysou a klavesnicou a nerusi vas to.

andrea_82
30. nov 2024

Mne by sa na bezeckom pase nedalo pracovat. Tiez som ho vyuzivala len na chodzu a nedalo sa pri tom ani citat a pozeranie serialu bol tiez pre mna problem. Navyse by na tebe bolo urcite vidiet, ze si v pohybe, aj pri chodzi by si bola zadychana a bolo by ti to pocut na hlase.

koniarova
30. nov 2024

Neviem si predstaviť pri tom pracovať.

niekto2hy
30. nov 2024

@belle_vie Vsak si to skus v nejakom fitnescentre...

aalt
30. nov 2024

Linus Torvalds takto pracoval (mozno stale pracuje?)

https://www.youtube.com/watch?v=SOXeXauRAm0
aalt
30. nov 2024

Ale v nejakom clanku som cital, ze to mal nejak specialne na mieru. Musela tam byt mala rychlost, mensia ako mavaju bezne pasy a navyse motorove pasy mavaju problem s velmi pomalou chodzou, lebo sa vtedy zle chladi motor.

belle_vie
autor
30. nov 2024

@andrea_82 dakujem. Aj som si hovorila, predsalen, chodza ovplyvnuje pohyb celeho tela. Len ako pracujuca mama s 1 batolatom a 1 skolkarom po praci absolutne nestiham fitko ani nejake behanie, toto by mi dost zjednodusilo zivot :D. Skoda

harrisson
30. nov 2024

Hovadina

martin789456
30. nov 2024

aka pokrokova zena bral by som ta do partie :D

andrea_82
30. nov 2024

@belle_vie obdivujem, ze pri praci a dvoch malych detoch by si este mala energiu na behanie. 🙂 Ja som pas mala a ked som ostala na materskej, tak som ho praveze predavala, lebo uz nan len padal prach.

zuzinka888
30. nov 2024

Tak ja to takto riesim. S vyuzivam ho hlavne ked pozeram Tv co je jednoduchsie alebo na IG...na pracu si to fakt neviem predstavit- asi by si musela ist slimacim tempom aby di sa trafila myskou. Z potom to sklamanie. Hodinu chodis a urobis 2000 krokov co mad pri rychlej chodzi za 20 minut. Ja som schudla za mesiac 3 kila ale urobim cca 15t krokov. Rano 40 min- potom normal cez den- a ak mi vecer chyba - dochodim pri vrcernom kupani. Nebavi ma sediet pri vani hodinu kym sa maly okupe🙈

belle_vie
autor
2. dec 2024

@zuzinka888 dakujem za skusenost 🙂

@andrea_82 energia by bola, len ten cas nie je. Preto rozmyslam nad moznostami 🙂